Napsat recenzi

recenze aneb přežili jsme

Recenze hotelu Ilyssion Beach Resort *** (Řecko - Rhodos - Pefki)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 319x
Recenze se líbila: 75 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

nedokážu v pár slovech shrnout, co jsem to vlastně zažila, tak jsem se lehce rozepsala. hah

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Nemohu odpovědět na toto téma v rámci všech pokojů, ale velmi rada se vyjádřím k pokoji, který jsme měli tu čest (spíše smůlu) vlastnit po čas celého týdne. Nejprve začneme tím, že jsme si připlatili za výhled na moře. Ne, že jsme ho neměli ale bratři Řekové nás dali do přízemí, kde jsme viděli opravdu jen modrou hladinu, aby se neřeklo. Na terase, jestli se to tak dá vůbec nazvat byla jedna židle (byli jsme tři) a žádný věšák na prádlo. Skvělý začátek. Při vchodu jsme se pokochaly šedesátými léty vložených ve skříních, stolu a posteli. U postele se velmi ráda pozastavím, protože každé otočení na ní vzbudí ne jenom manžela, který sdílí stejnou matraci- schválně podotýkám stejnou matraci a ne postel. Klimatizace foukala jenom na dceru, která musela být přikrytá zatímco my s manželem jsme se potili a nemohli spát. Pokoj jsme měli hned vedle schodů do baru, takže jsme si užívali noční procházky i s ostatními.

Co se tyče úklidu, spíše bych měla říci uklízím tak, že mě jde vidět jen před pokoji ale nikdy ne v něm. Tím myslím, že uklízení sice bylo stále na očích ale ne na očích v pokoji. Ale přežili jsme a to je hlavní! Voda tekla, klimatizace foukala a lednička chladila.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Obědy byli pomeje. Snídani moje dcera raději vynechávala a na oběd jsme teda už museli, abychom vůbec přežili. Co k tomu říci? Tři druhy masa, přílohy (často žádná nebyla) skládající z těstovin a hranolek plus nějaká ta zelenina. Polévky jim nic neříkají. Potom nějaké ty jednohubky zákusky a toť vše. Ani jednou se nám nestalo, ze bychom z obědu odešli se slovy, že byl celkem dobrý. Nepřeháním, když řeknu že jsme ho jedli jenom kvůli svému zdraví, kterého si velmi vážíme, což se projevilo i tím že jsme si raději vždy před jídlem dali nějakou tu štamprli. Stalo se že jídlo bylo zkažené a to ne jenom jednou. To jsou obědy. Co se týče večeři, tam už jsme se většinou shodli, že to vlastně není až tak zlé a celkem jsme si pochutnali. Někdy dokonce nedali suché špagety ale i omáčku! Mořské plody? Sice ryby byli, ale ne nějaké bum co si nemůžete udělat doma v kuchyni.

Teď to nejlepší, nebo vlastně nejhorší. All inclusive bar aneb vše je ředěné v odporné řecké vodě. Ice coffee chutnalo mě, ale úplně na dodržování pitného režimu nestačí. Nealko jen hnusný přesládlý pomerančový džus a to je vlastně vše. Skončili jsme u nakupování vlastní vody, protože jediné co se dalo pit bylo pivo, které se nám po třech dnech znechutilo (opravdu jsme nepili nic jiného). Otevírací doba typu, máme od 11 ale až ve 12 ti dáme alkohol, nebo ve 15 hodin ti dáme ledovou tříšť (kterou jsme raději ani nezkoušeli) ale v 17 už zavíráme. Nikdy se nám nestalo, že bychom neměli co pít, opravdu nikdy, ale v tomto hotelu jsme zažili opravdu vše.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

už jsem řekla výše

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

konečně nějaká hezká kapitola, která nám dovolenou držela na hezké úrovni. Moře je zde totiž opravdu překrásné. I když tu není žádná velká pláž, spíše jen molo a vstupy z kamení nám to vyhovovalo. Nejsme ty tipy lidí co leží a opalují se ale jsme spíše ve vodě. Voda průzračná, sice bez vodních živočichů ale opravdu krásná. Hlavně ten výhled na velké hory za námi, kterými jsme se mohli kochat při unášení se vlnami na tyrkysové hladině. Lidi také nebylo moc, opravdu málo a opravdu krásná panoramata. Na “pláži” nebyla nouze o sprchy, takže i to nám zvedlo náladu. Lehce boj o lehátka, ale když to vychytáte, tak je to fajn. Blízko jsou i pláže, které můžete využít, takže co se tyče této stránky našeho pobytu nemáme si na co stěžovat.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

V okolí v podstatě nic není. Asi 20 minut chůze se dostanete do dění vesnice Pefkos kde narazíte na podniky a téže velmi ale opravdu velmi dobrou zmrzlinu. Samozřejmě to tam žije až večer, ale za procházku to stojí. Taky velmi doporučuji zajet do Lindosu, což je velmi usnadněné tím, že autobusová zastávka je hned naproti hotelu a cesta trvá zhruba 20 minut. Lindos je takové typické řecké město plné barevných úzkých uliček a trápících se oslů. Stojí za to navštívit Akropole pokud stojíte o kus historie. Nám to stalo za to, dokonce i v opravdu velkém vedru jsme si užili krásné výhledy na Lindos a zátoky a také získali nějaké ty nové vědomosti.

I když se hotel nachází na menším zapadákově nemáte v podstatě nic z ruky, protože všude se dostanete busem. Takže i toto byla celkem stinná stránka zájezdu. Místo skvěle ale hotel hrozný.

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Přežili jsme :)))

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 21
z 66 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání