Napsat recenzi

Neodporúčame

Recenze hotelu Ilyssion Beach Resort *** (Řecko - Rhodos - Pefki)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 494x
Recenze se líbila: 257 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Po nekonečnej ceste do hotela, trvala cez dve hodiny, to sme prileteli na Rhodos okolo 23:20 ich času, ubytovali sme sa po pol jednej v noci som bola tak znechutená, že keď som zbadala izbu a sprchu, nevedela som, či sa mám smiať alebo plakať. Dcéra (4 ročná sa nechcela ani osprchovať). Jedlo nebolo pre nás nachystané žiadne, vodu sme si kúpili v tom ich obchodíku. Vodu sme si kupovali po celú dobu pobytu. Pred odchodom sme dostali sendviče, chápte toust medzi ktorým bol syr a saláma z raňajok. To by nevadilo keby nám to aspoň chutilo. :D

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Ubytovňa pre robotníkov, ktorý prišli za zárobkom a chcú sa vyspať. Aj s tými, čo boli ubytovaní boli reakcie skoro totožné, veľa negatívneho. V kúpeľni okno do chodby, smrad, teplo, vajgle v pohári, vetranie hrozné, po celom dni puch, keďže sme boli na prízemí a vchod bol zároveň aj jediné okno, cez ktoré bolo možné vyvetrať. Upratovať chodili každý deň, uteráky nám vymenili myslím po 2 dňoch a potom nie, predposledný deň nám na žiadosť vymenili jednu osušku.

Fotky niektorých izieb v recenziách sú ozaj pekné, hlavne tie nové. Čiže tam by ozaj veľa urobilo celkovo hodnotenia, ak by izba nejak vyzerala.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Ovocie, zelenina skoro žiadna (skôr večer). Ráno chlieb, nátierkové maslo, syry, salámy, vajcia. Obedy a večere stále to isté.

Boli sme týždeň, asi 2x sme sa najedli tak, že nám chutilo (ja s dcérou, muž chválabohu zje všetko). Veľa mäsa, ostatný výber veľmi slabý. Ryby slabota, každý deň pangás alebo nejaký filet to bol, neviem identifikovať. Často špinavé príbory, obrusy. Nedovarené cestoviny, nedochutené, často bez ničoho, no celé zle. Ovocie bolo myslím 3x, melón a hrozno.

Neskutočné fronty na jedlo, nedalo sa kde posadať, museli sme prísť na viackrát. Obsluha, ktorá roznášala nápoje bola veľmi milá.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,4/5)

Personál hotelu bol veľmi milí, ostatné ani neviem ako komentovať. Lehátka vonku platené (5eur na deň pre 2 osoby), pri bazéne vždy obsadené. To platenie za lehátka ozaj nechápem, ak je tam raz niekto ubytovaní a má all in, aby za to ešte platil. Hore biliard, pre deti húpačka a šmýka, ináč nič viac.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Foto je z pláže vo vedľajšom hoteli, nezodpovedá, čo mi príde ozaj ako nevhodné takto ľudí zavádzať. Vchádzalo sa po schodíkoch, mne s dcérou nevyhovovalo, mužovi sa páčilo. Dalo sa ešte zísť pod takou loďkou a to sa mi páčilo, ale tiež nie je pre každého. Išlo sa po takých skalnatých schodoch.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Okolie bolo čisté, odpadky boli od hostí, ktorí ich tam ponechávali, prevažne poháre od nápojov.

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Po asi 2-3 dňoch som si povedala, že nebudem ubytovanie a jedlo riešiť. Chodili sme na výlety autom, autobusom. Zástavka busu hneď pred hotelom, čiže veľká výhoda. Busy chodili na čas, aj keď nás delegát upozorňoval, že vedia meškať. Požičanie auta v hotely za 50 eur na deň, čím viac dní, tým menej sa platí. Jeden deň sme mali auto cez delegáta za 60 eur + 3,50 sedačka (neodporúčam takto požičať ani chodiť na fakultatívne výlety, vyjde to draho), sedačku nám nedoniesli, len podsedák, že to tam stačí.

Ani neviem komu by som toto ubytko odporučila, ozaj asi len na prespanie, ak chce niekto pendlovať, ale tam sa ani tá strava moc nedá vybrať. Ozaj treba len skúsiť, potom si každý spraví vlastný názor.

Za mňa nie. Zároveň ma ozaj udivuje, že cestovky sa za toto podpíšu, posielajú tam klientov a ešte to opisujú, tak ako to opisujú a detto tie fotky. Či tam nie je žiadny apel na majiteľov hotelu, že sa ľudia sťažujú to fakt neviem, ale príde mi to celé divné.

Tam majú také kapacity ubytovania, že zarobiť tam musia a ozaj nechápem, že nie sú schopní to tam dať nejak do poriadku. Hlavne niektoré izby, ľuďom nešlo otvoriť dvere, padala im konštrukcia so závesom na hlavu v kúpeľni, klimatizácia nešla a to si ani na všetko nepamätám, čo sa tam medzi Čechmi a Slovákmi riešilo, čo sme sa medzi sebou rozprávali.

Teraz ma ozaj mrzí, že som neurobila fotky ubytovania, lebo kto neuvidí, neuverí.

Najväčšiu výhodu ozaj vidím v tom, že je hotel hneď pri mori a teda tie bazény boli tiež super, tam sa hlavne našej malej veľmi páčilo. Tiež prírodný bazén so slanou vodou bol super. Veľká škoda, že majitelia k tomu takto pristupujú a neriešia to, na čo sa ľudia sťažujú - ubytovanie a pre mňa hlavne to jedlo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 21
z 66 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání