Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Kamari Plus Hotel *** (Řecko - Rhodos - Lardos)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 553x
Recenze se líbila: 304 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na Rhodosu jsem byla již potřetí a hotel Kamari Beach si zaslouží jen samou chválu.

V době pobytu - 30.8 -6.9.2017 bylo nádherné počasí, jen trochu foukalo, ale to vůbec nevadilo, naopak.

Poloha hotelu je taky docela výhodná pro výlety autem - za 2 dny jsme projely celý ostrov.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Byly jsme ubytované v bungalovu v prvním patře s částečným výhledem na moře. Prostorný, čistý pokoj. Každodenní úklid, ručníky měněny dle potřeby, povlečení 1x za pobyt.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Strava vynikající! Zdá se mi až nemožné, že by si někdo nevybral. Všeho dostatek, ať jste přišli na jídlo v kteroukoli dobu.. Samoobslužné pulty přístupné z obou stran, takže žádné dlouhé fronty. Naprosto úžasné zákusky, snad každý den jiné.... A co nejvíce oceňuji, že každý den byla ve výběru ryba, pokaždé na jiný způsob. Prostě kuchař si zaslouží jedničku s hvězdičkou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál milý, usměvavý, ochotný. Od recepčních až po poslední uklízečku nebo zahradníka. Postarší pan recepční při našem příjezdu v jednu v noci neváhal vyběhnout z hotelu, popadnout kufry a odnést po schodech do recepce (není tam vjezd, pouze schody). Ještě nám nabídl jídlo, pití a pak nás odvedl až na ubytování - prostě skvělý přístup.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Moře nádherně čisté,teplé. Vlezy do vody kamenité, ale po asi 2 metrech jemný píseček, dlouho mělko. Slunečníky za poplatek 9 E za set - což mi přijde docela dost, vzhledem k tomu, že pláž patří hotelu a u bazénu je slunečníků málo - proto o jednu hvězdičku méně. V 8hod. jste bez šance lehnout si u bazénu na lehátko - někteří spolurekreanti neváhají vstát v pět ráno a lehátka si zablokovat. Jinak od moře k baru je opravdu blízko, takže není problém dojít si z pláže pro pití.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Naprostý klid. Pro někoho možná až moc velký. Do Lardosu po silnici dost daleko a po pláži v noci neosvětlené možná trochu nebezpečné. Ale dá se to.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Tento hotel určitě není pro milovníky diskoték a rušného nočního života - do centra zábavy je to přece jen kus cesty. Ale milovníci moře, klidu a dovolenkové pohody budou určitě spokojeni. Nejsou tu žádné hlučné animační programy, což možná může někomu chybět, ale nám určitě ne. A kdo chce přepychové bydlení, musí si objednat hotel s trochu více hvězdičkami.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání