Napsat recenzi

je to vážně banda zlodějů!!!!

Recenze hotelu Labranda Blue Bay Resort **** (Řecko - Rhodos - Ialyssos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 588x
Recenze se líbila: 521 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotel Blue Bay hotel Blue Bay
  • bazén bazén
  • takto tam přelétávají letadla..je to celkem hluk,a každých 15 min. ale zvyknete si. takto tam přelétávají letadla..je to celkem hluk,a každých 15 min. ale zvyknete si.
  • aquapark je přímo naproti hotelu,nebyl špatný,vstup je tam pro hotelové hosty zdarma,ale hrozně to tam klouže. aquapark je přímo naproti hotelu,nebyl špatný,vstup je tam pro hotelové hosty zdarma,ale hrozně to tam klouže.
  • určitě doporučuji výlet do údolí motýlů, je to nezapomenutelný zážitek.
jely jsme tam taxíkem za 42 euro tam i zpátky. určitě doporučuji výlet do údolí motýlů, je to nezapomenutelný zážitek. jely jsme tam taxíkem za 42 euro tam i zpátky.

My jsme si tedy dovolenou užily protože nejsme konfliktní lidi,ale rodina co byla s námi to měla o dost horší, při příjezdu tam jsme přišly na recepci,a tam nám daly pásky,oranžové. Ostatní hosté v hotelu měly zelené,a to nám přislo divné. Najednou pro nás přišel pán,a říká aby jsme si vzaly zavazadla a odvedl nás úplně někam jinam. Vedl nás přes ulici okolo aquaparku do hotelu jménem Sunland. Bylo nám řečeno že Sunland patří do resortu Blue Bay a že máme pokoje rezervované tam. Přitom jsme si zájezd zamlouvaly už v únoru. V půl 1 ráno se nám vážně nechtělo už nic řešit, tak jsme to nechaly na druhý den kdy přijela delegátka. A ta to s nima začala řešit,samozřejmě nic nevyřešila,pořád jen slibovala jak nám dají hotel v Blue Bay atd.. druhá rodina si ještě ke všemu připlácela luxusní pokoj s terasou za 5 tisíc, ale stejně nás nikdo v Blue Bay neubytoval, bydlely jsme celých 8 dní v Sunland. Delegátka byla uplně k ničemu,vůbec nic neřešila,prostě nezájem.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

nebylo to špatné,ale nebylo to to,co jsme si zaplatily.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

slušné,pestrý výběr,a poprvé pro nás all inclusiv, takže nemáme s čím srovnávat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

nic moc,nicméně byl hotel čistý, každý den uklizeno a vyměněné ručníky.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

moře teplé,čisté,ale pláž katastrofa! Samý vajgl a bordel,na břehu plavaly řasy,které vlny sbíraly a naplavovaly do moře (taky by snad nebyl problém to shrabat) bez obuvi do vody těžký přístup,ale dá se to.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

pro mě zážitek,všude stromy s granátovými jablky, limetkovníky, citrusy, banánovníky, to se jen tak nevidí. Ale jinak uličky špinavé, všude bordel. kousek od hotelu velký obchod se suvenýry kde si každý přijde na své :-)

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

pro nás krásná dovolená až na nedostatky s ubytováním.

peněz zpátky jsme se stejně nedočkaly. jak nám delegátka slibovala že vrátí peníze,protože jsme bydlely v hotelu s nižší kapacitou a docházely 400m na pláž, a na veškeré služby do hlavní budovy,tak CK se vyjádřila tím stylem,že můžem být rádi že jsme nějaké ubytování dostaly,a že to tam takhle řekové mají.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 15
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání