Napsat recenzi

HOTEL ROZHODNĚ NEODPOVÍDÁ 4 * - HODNĚ LIDÍ BYLO ZKLAMÁNO

Recenze hotelu Labranda Blue Bay Resort **** (Řecko - Rhodos - Ialyssos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 629x
Recenze se líbila: 424 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme v srpnu v tomto hotelu a bohužel služby hotelu neodpovídají 4* , jak jsme zvyklí odjinud. Ráda uvedu několik svých tipů, jak si pobyt více užít , jak jsem zájezd zakoupila, následně jsem se dostala k více recenzím a několik dnů nemohla spát z obavy před tím, co pisatelé píší, naše zkušenost pak byla naštěstí jiná, ale stála nás další nemalé peníze.

Chtěli jsme koupit tento zájezd přes ********* a delegátka mi nakonec našla cestovku ********, která také spadá pod **** a zde stojí dovolená pro 4 člennou rodinu podstatně méně - neplatíte extra poplatek za rodinný pokuj, jako v *****, takže počítejte !!!

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Hlavní budova je celkem nedávno zrekonstruovaná, boční budova je pouze 3 *, čili neodpovídá zaplacenému ubytování.

Měli jsme rodinný pokoj v hlavní budově po předešlém zapsaní do požadavků klienta - koupelna klasika vana, umyvadlo, záchod, fén , ručníky i toaletní papír doplňované pravidelně krom neděle - to se neuklízí, když uklízí tak sice setřou zem a vynesou koš, ale čisté to úplně není. Pokuj . manželská postel , 2 stolky noční, stůl velký, lednička, židle, skříně za dveřmi s ramínky, nábytek klasika, žádné chybějící nebo ulomené části, jak jiní psali, jen kapalo z klimatizace, což opravili hned po nahlášení, nesmrděla, jak jiní píšou, prostě v pořádku, druhý pokoj oddělený dveřmi s balkónem, 2 postele s čelem, velký stůl, stolek pod telku a televize. Balkón s výhledem na moře - výhled pěkný. Ubytování v hlavní budově je asi komfortnější než v těch bočních, ale je slyšet vše, hlavně pohyb na chodbách, děti zase slyšely animační program, který opravdu řval a umocní to ještě obloukový tvar hotelu do 22:30 hodin a na to jsme teda nebyli zvědaví, děti musely většinou čekat až to vypnou , klidná dovolená to v tomto směru určitě nebyla a rodinám s dětmi tento hotel určitě NEDOPORUČUJI, na rozdíl od cestovní kanceláře !!!

Recepce hotelu vypadá při vstupu celkem v pohodě, sedací soupravy jsou v hrozném stavu , bohužel nechávají procházet a sedět hosty i v mokrých plavkách od moře na sedačkách, čili jsou tam pak bílé uschlé fleky, ze stropu někde kape voda na záda, no opravdu v jiném hotelu dbají více na etiketu, v Řecku jsme byli už hodně krát a po celém světě také a hotel mě osobně zklamal.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Strava odpovídala 4* , byla pestrá, každý den se dalo vybrat něco jiného, zkombinovat chutě. Jídelna je menších rozměrů, neodpovídá kapacitě hotelu a navíc se tam chodí stravovat klienti vedlejšího hotelu.

MŮJ TIP : stolujte v horní části, jsou tam pouze 2 řady stolků + boxy , tam se velice dobře jí, navíc si Vás více všímá obsluha a také tam otevírají 2 části oken, takže je tam lepší vzduch než dole, dole do sebe naráží židlemi, je to opravdu stůl na stolu. Každý pult s jídlem má 2 strany, kde jsou naběračky, většina lidí stojí jak ovce na levé straně, aby si jídlo nabírali prvou rukou a po levé straně nikdo není, tak se rychle obsloužíte :-))

Ještě poznámka, snídaně, obědy i večeře fajn, jen vázl odpolední bufet, tam byly zbytky od snídaně - buchet.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Personál mluví řečtinou, angličtinou, dokonce tam byla i paní, co uměla částečně němčinu, takže to nějak šlo, také je převážná část klientely z Ruska, takže hodně věcí je uvedeno v ruštině.

Hlavní budovu jsem již popsala, součástí je také hlavní bar - NENÍ ALL - TAM SI VŠE MUSÍTE PLATIT, také platíte připojení k netu, což i 2* hotely v Řecku mají zdarma !! Také ručníky k bazénu a na pláž doporučuji vlastní, jejich ručníky platíte - výměnu za čistý, což je také unikát, dále upozorňuji na lehátka u bazénu - bazén je jeden 25 m pro celý hotel !!!

Lehátek velice málo, ručníky tam dávají po pití v noci nad ránem kolem 2 hodiny, ráno jsou úplně všechna lehátka obsazená, druhá česká rodina tam 2 x nesla ručník ve 4:15 hodin a našli 3 volná lehátka celkem !! Přitom zahrada poskytuje mnohem více prostoru a více lehátek aby se tam rozhodně vešlo - u bazénu jsou lehátka zdarma, bazén začíná od nějakého 1,05 m a postupně je hlubší, takže děti měnší jsou jen na začátku, nebo na nafukovačkách a ostatní jim skáčou za zády, ten druhý uvedený bazén cestovkou je plivátko 25 cm, kde nikdo není. Takže pokud máte děti 4 - 10 let, bazén odpovídající pro ně není !!!! Lehátka na pláži jsou za 3 eura kus na den, ale i ta jsou již hned zrána obsazena, je jich také málo.

Personál se nám snažil vyjít vstříc, nemůžeme se na nic stěžovat, recepce v pořádku, jen v jídelně by měli zvýšit počet lidí, tak tak to stíhali, na druhou stranu nikam nespěcháme, jsme na dovči, takže jsme si to užili.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž: pláž je kamenitá - kameny menší i větší v kombinaci s pískem, nejdříve sejdete na písek a až u moře je pás 2 m kamenů, pak začíná moře - tam je písek a kameny a hned po vstupu je pás kamenů 2 metry - je dobré mít boty do vody, pak je zase pás písku cca 2 m a pak už hluboká voda. První 3 dny jsme byli s dětmi ve vlnkách - pořád fouká vítr, čili se houpali na kolech na moři, další 2 dny byly tak velké vlny, že smetly i nás, jak jsme stáli na písku ve vodě, takže jsme v moři nemohli být a zbytek dovolené se moře uklidnilo do původního stavu vlnek !!! ALE BYLY TAM ČERNÉ CHALUHY CELÉ 3 METRY PO VSTUPU DO MOŘE A TO ODRADILO SKORO VŠECHNY!!! Opravdu nebylo pěkné, i když jsme v něm plavali předtím, není vidět dno, žádné rybky, žádné mušličky.

Celou situaci jsme řešili buď bazénem, nebo půjčením auta a jízdou na jinou pláž TSAMBIKA - krásná písčitá s pozvolným vstupem, vodními sporty, tam jsme si den užili a pokračovali dále.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Přímo naproti hotelu je " aqaupark " - tam je vstup o hlavní sezóně i několikrát denně zdarma pro klienty hotelu, ne pouze 1x jak uvádí cestovka !! nemusíte se bát, opravdu to funguje a lehátka a plastové židle jsou zdarma.

Otvírají v 10 hodin, čili se v klidu nasnídáte a jdete tam, aby jste měli lehátko cca do 11 hodin, dáte ručník a můžete fičet po 7 tobogánech, dětský bazének má o hodně studenější vodu, !!! ta dřevěná loď je v katastrofálním stavu, skluzavka s 20 cm dírou po boku - na druhé straně už zaplátovaná, na další rouře, kudy se klouže je shora 12 cm mezera, kde chybí 2 šrouby, z lodi trčí nahoře na přídi 4 rezavé hřebíky, trubky ze kterých teče voda snad pamatují první světovou.

Vedle hotelu je půjčovna aut s dobrými cenami a velice ochotným majitelem, také rybky co okusují nožky - super za výbornou cenu 5 euro 20 minut. Obchůdek je cca 7 minut pěšky příjemnou procházkou, také jsme jeli vláčkem, má kousek od hotelu zastávku.

MŮJ TIP: vedle hotelu je hotel matoula - je propojený s naším hotelem - v zahradě na pravé straně - tam je krásná tráva, palny a sromy a pár lehátek, stačí si dát pití na baru a jste tam celý den vítáni, má 2 bazény - dětský 65 cm - ale pozor - schody kloužou a pak dospělý od 1,05 m kde plave pár jedinců, hlavně je tam klid a pohoda - prostě tam se nám velice líbilo, na děti jsme krásně viděli a kolem nás prostor , super !!! Mají skvělé frapé se zmrzkou - 3 eura. Stromy Vám poskytou stín , čisté záchody.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Nám se dovolená vydařila, neměli jsme žádný problém, připlatili si, projeli celý ostrov, užili si zábavu s rodinou.

Na Rhodos bych se už ale nevrátila, není tu znovu co k vidění, Řecko má zajímavější ostrovy, zde jsou vyschlá koryta, rozestavěné domy , pouze pobřeží je zajímavější, doporučuji pevnost v Lindosu a jízdu na oslíkovi pro děti. Hotel není klidné místo k odpočinku, hlasitá hudba, moc rusů - zažili jsme i v Egyptě, ale rozlehlostí hotelů tam se to ztratí, tady ne, bylo nám to dost nepříjemné. Pláž a moře nás zklamalo - je to Egejské moře a na východním pobřeží je Středozemní moře - lepší, drobné vlnky, ale zase bez větru, po 5 dnech opalování jsme se tam spálili, protože nefoukalo a vedro bylo opravdu velké 41 stupňů a to jsme byli pod slunečníkem.

Hotel bych rodinám nedoporučila, ani starým lidem hledajícím klid, ten tam není, animační programy pořád stejné, co známe z Tunisu, Egypta ... to stejné, jen animátoři ještě o dost slabší, nám vůbec nesedli, ani dětem.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 15
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání