Napsat recenzi

12dní v hotelu Myrina Beach

Recenze hotelu Myrina Beach Hotel **** (Řecko - Rhodos - Kolymbia)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 298x
Recenze se líbila: 220 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování dobré, jídlo super, pláž hezká, bazén velký a čistý.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Jsou pokoje novější i starší. Bydleli jsme v pokoji řada 500, starší vybavení, ale funkční, blízko bazénu (do noci každou noc byl hluk od animací do cca půlnoci) i moři, dál od jídelny.

Úklid každý den v dopo hodinách, ručníky měnili každý den. Na pokoji sejf za poplatek (na 12dní 30 Eur), vyhozené peníze vzhledem k tomu, že nám ze sejfu zmizelo 70 Eur, což človek bohužel nedokáže.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Na kvalitu stravy jsme si stěžovat nemohli! Snídaně bohaté. Oběd a večeře velký výběr, chutná masa, vždy nějaká ryba, vegan koutek, i dost ovoce a zmrzlina. Neustále doplňovali. Jen ke konci našeho pobytu přijelo víc turistů a byl větší boj o stoly. Káva v jídelně byla jen u snídaně, škoda. Svačiny na baru u bazénu : pizza, plněné listové těsto, tousty, fíky, hroznové víno..neustále bábovky a sušenky. Pití z post-mixu. Na baru místní pivo a alko nápoje. Jídlo z restaurace se nesmělo vynášet, takže když nám dítě usnulo před večeří, která začínala v 19:30, bylo bez jídla. Na dlouhých kalhotech netrvali, nikoho jsme v nich ani nepotkali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Vzhledem ke krádeži ze sejfu, platba sejfu zbytečná. Dle personálu je krádež nemožná, uklízečky klíče od sejfu prý nemají a tímto řešení ze strany hotelu končí. Za nás je lepší peníze nosit u sebe nebo uložit na jiná místa.

Personál v jídelně vždy usměvavý a ochotný!

Animační program pouze italsky, dosti hlučný v nočních hodinách.

Na pláži se hrál volejbal, možnost tenisu.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž přímo u hotelu, v příjemné vzdálenosti od baru u bazénu, sprchy v blízkosti, vstup do moře pozvolný, upravený, není potřeba bot. Písek zhrubší. Lehátka zdarma a dostatek. Pláž čistá. Ve vodě sem tam řasa, ale opravdu jen nepatrně. Určitě brýle a šnorchl s sebou. Rybiček spousty druhů a už kousek od břehu.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Na dovolené jsme byli s malými dětmi, takže výlety do Lindosu nebo Rhodosu jsme si nakonec rozmysleli, ale je to odsud kousek. Pěšky se dá dojít do vesničky na nákupy. Je zde lékárna, taverny, noční život. Dají se dělat příjemné procházky po pláži k okolním hotelům, kde nabízejí i sportovní a adrenalinové vyžití.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Náš pokoj neodpovídal vybavením 4*, ale pokoj dovolenou "nedělá". Celkově jsme byli spokojeni, jen krádež byla zklamáním.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání