Napsat recenzi

Nejlepší dovolená

Recenze hotelu Lutania Beach Hotel **** (Řecko - Rhodos - Kolymbia)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 1 213x
Recenze se líbila: 410 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Šli jsme do tohoto zájezdu s přítelem i přes připomínky v recenzích a po dovolené jsem dospěla k závěru, že lidé, kteří tento hotel kritizovali, už musí být opravdu hodně rozmazlení. Pokud nehodláte strávit celou dovolenou na lehátkách u bazénu a chcete prozkoumat i okolí, tak můžu tenhle hotel jedině doporučit, jelikož má výbornou polohu ( 25 km od hlavního města Rhodos a 25 km od městečka Lindos s nádherným výhledem z Akropole). Dále vidím veliké plus v tom, že hotel je přímo u pláže, tudíž máte po celou dobu pobytu neustále výhled na moře, jak z pokojů, tak z lehátek u bazénu. A nejlepší na tom je, že když máte chuť zaplavat si v moři, tak jen sejdete pár schodů a jste u něj :-)

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoj byl super, měli jsme jeden z nejlepších výhledů na moře. I když všechny pokoje byly situované směrem k moři.

Byli jsme tam mimo sezónu, takže ještě nefungovala klimatizace, pouští ji od 15 června.

Vybavení pokoje a koupelny starší, ale vše čisté. Vždy jsme měli každý den uklizeno, každý den vyměněné ručníky. Doporučuji sebou vzít kvalitní přípravek do zásuvky proti komárům. V době našeho pobytu s nimi byl velký problém. Přivezla jsem si pár pěkně velkých štípanců, takže na tom nešetřete.

Fén v koupelně je starší. V návodu je napsáno, že je aktivní 10 minut a pak se vypne, aby se nepřehřál. Kdo má dlouhé vlasy, možná bude mít problém.

Když to shrnu, mouchy tam byly, ale my jsem tam nepřijeli trávit dovču na pokoji, takže pro nás ty mouchy byly opravdu maličké.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Každý si tam vybere.

Pití: Nealko, Alko, Koktejly po 18. hodině

Snídaně: Od anglické snídaně přes müsli až po pečivo (bílé, tmavé) opékané toasty, máslo, marmeláda, nutela, sýry, šunka. Ovoce a zelenina, zeleninové saláty. pití: Limonády (kola, fanta, soda, tonic), džusy: pomeranč, grep, voda. Káva z automatu - na to, že byla z automatu, tak nám chutnala. Pili jsme jí celý týden a super.

Oběd: Od každého něco. Taky výborný, rýže, brambory pečené nebo vařené, hranolky, různé zeleninové saláty, sýr Feta, olivy, maso vepřové, kuřecí, krůtí, ryby,

večeře: to samé jako obědy. Plus k večeři tam dávali navíc žlutý meloun - mňamka

V sobotu - řecký večer. Navíc stůl s řeckými pochoutkami. Více ovoce, byla tam i chobotnička.

Svačiny byly taky dobrý. Sladké i slané plus sendviče. Pití nealko stejné jako u snídaně plus káva, víno a dobrý místní pivo.

Večerní barman je skvělý. Sice na první pohled tak nevypadá, ale opravdu nedávejte na první dojem :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál skvělý, příjemný a vždy se snažil vyhovět. Na recepci je Eleanor ( Byli jsme za ní hodně rádi, nejsympatičtější osoba v hotelu) a poradí vám různé tipy, kam se jít podívat a jaký výlet využít, přes ní je to levnější, než přes delegáta. Co se týče výletů přes delegáta, doporučuji zamluvit co nejdřív a neotálet. My jsem jich sice nevyužili ( půjčili jsme si auto, nebo jeli busem a prozkoumávali okolí sami),ale slyšeli jsme, že od nás ze skupiny se lidi nikam nedostali, protože už to bylo vše zaplněné. Jinak auto taky neřešte přes delegáta, je to mnohem dražší. Kousek od hotelu, asi 100 metrů, je autopůjčovna a je mnohem levnější.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž ji písčito-oblázková. doporučuji si vzít boty. Voda je nádherně čistá. Přímo u nás před hotelem se dá doplavat na místa, kde dosáhnete na kameny a můžete tam pozorovat ryby.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Na hlavní třídě kousek od hotelu seženete spoustu krásných suvenýrů. jen doporučuji nechat si místo v kufru a nemít přesně 15 kilo. Pak Vám bude líto, že si neodvezete sebou všechny ty krásné věcičky.

Při západu slunce jsou večerní procházky na útesech úžasné. Z útesu je možné vidět všechny hotely v Kolymbii a jen tam nádherný výhled na moře. Kousek od hotelu je i klášter Tsambika, ale chce to turistické boty a za 2.50 dojedete na pláž Tsambika, je to asi 15 minut. Je to nejkrásnější pláž ostrova, kdo ji nenavštíví alespoň na jeden den, prohloupí. Je opravdu nádherná, celá písčitá. A je tam perfektní vstup do vody pro děti.

Přímo naproti hotelu je zastávka. Jeli jsme dvakrát do Rhodosu. Je lepší přijít na zastávku o 15 minut dříve. Řidiči si moc nelámou hlavu s časem. Od hotelu do Rhodosu stojí lístek 3,5 eura. Kousek od hotelu je půjčovna aut, kde jsme sehnali auto za 30 eur na den plus benzín, který jsme projeli. Přes delegáta by nás to samé auto , které jsme měli půjčené vyšlo na 1 den za 48 eur. Takže poměrně drahé. A kdo by si chtěl půjčit auto na dýl, tak mám tip. Recepční Eleanor nám nabídla přes ní auto na 3 dny za 75 eur.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Pro mě nejkrásnější dovolená, můžu jen doporučit. Ale 8 dní je málo...chce to víc dní.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 39
z 49 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání