Napsat recenzi

Recenze hotelu Marathon

Recenze hotelu Marathon Hotel **** (Řecko - Rhodos - Kolymbia)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 607x
Recenze se líbila: 420 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená se celkově vydařila i díky tomu, že Řekové jsou velice milí a přátelští lidé, kteří svým přístupem k těm co si užívají dovolenou v jejich zemi, zakrývají nedostatky v ubytování a službách, které se vyskytovaly v jejich hotelu.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Hodnotím hotel s třemi hvězdičkami a ten moje očekávání vcelku splnil. Na hotel jsme přijeli o půlnoci a tak ubytování bylo okamžitě na uklizený a připravený pokoj. Na pokoji jsme bydleli dva dospělí a jeden skoro dospělý. Takže přistýlka nic moc. Skládací železná postel s neúplným roštem, ve kterém chyběla lamela. Ale to se dalo přeložit tak, aby chyběla pod nohama, takže to šlo. V koupelně ulomená klička od větracího okénka, takže nešlo používat. Zásuvka na pokoji, která jediná zůstávala po vytažení karty pod proudem, byla uvolněná ze zdi, ale nebyla nebezpečná. Klimatizace na pokoji nebyla centrální, ale individuální. Byla dosti hlučná, ale plně funkční. Lednice na pokoji také funkční. Celkově vybavení pokoje asi odpovídající cenové relaci. I přesto, že v pokoji neustále uklízeli, tak na mě působil takovým vybydleným dojmem. Úklidem se snažili přebít ten pocit z toho pokoje a u mě se jim to podařilo. Jinak v hotelu bazén, u kterého byl umístěn venkovní bar. Zase obsluha milá a vstřícná, ale na celý hotel byl k dispozici pouze jeden číšník, který točil a rozléval nápoje. I když se opravdu snažil, tak večer se u baru na pití tvořily dosti dlouhé fronty. Jinak hotel je umístěn na hlavní třídě letoviska, kde se všichni majitelé zábavních atrakcí snaží hlasitostí hudby překřičet ty ostatní. Před třiceti lety by se mi to asi líbilo.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Měli jsme program All Inclusive. Výběr jídla docela malý, ale vcelku chutný. Žádné prohýbající se stoly, ale nenáročný klient se zde poměrně slušně uspokojí. Velké boje o melouny, které zde byly opravdu vynikající. Jinak se opět snažili vše doplnit. Vzhledem k tomu, že byl hotel plný, tak si někdy člověk musel počkat. Jinak jídelna moc pěkná, zřejmě po rekonstrukci. Pití zde bylo samoobslužné - pivo, víno, nealkoholické nápoje + zmrzlina. No nezhubnul jsem, takže pro mě dobré.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Recepční milé, vstřícné a vždy připravené pomoci. Na recepci a u bazénu Wi - Fi, která byla silně přetížená. Za týden dvě akce - řecký večer (docela pěkné, ale dosti dlouhé) a dosti šílený pokus o karaoke. Komu se to líbí tak musí být nadšený, no ne všichni jsme na tohle naladění. Společné toalety u bazénu čisté a zřejmě také po rekonstrukci.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Dalo se jít na tři pláže. Vzdálenost na pláže od cca 350 do 700 metrů. Přístup do moře písek - oblázky, kamínky. Já to zvládnul bez bot do vody. Voda nádherně teplá a průzračně čistá. Pod vodou pár rybek, jinak nic. Ani na celodenním lodním výletě po východním pobřeží s návštěvou těch nejhezčích pláží pod vodou všude jen těch pár rybek a nic. Jinak na pláži za slunečník a dvě lehátka 8 euro. Vlny na východním pobřeží (u hotelu) nulové. Při výletě na západní pobřeží je to o něčem jiném - silný vítr a velké vlny. Jinak ta voda byla to nejhezčí, co na té dovolené bylo. Ale proto tam asi jezdíme. Vlastně ještě něco. Když jsem zmínil výlety, tak doporučuji ještě výlet do historického centra města Rhodos. Opravdu moc pěkné.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Vcelku vydařená dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání