Napsat recenzi

Krádež na hotelu!!

Recenze hotelu Delfinia Resort Hotel **** (Řecko - Rhodos - Kolymbia)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2023
Přečteno: 46x
Recenze se líbila: 52 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

První den po příletu nám nebyl nabídnut trezor, ani žádné informace ohledně Wi-Fi, cenách trezoru atd…sraz s delegátkou až druhy den a opět žádné informace týkající se trezoru. před srazem jsme ráno zabalily peněženku do kalhot, daly do kufru, v kufru zavřely zip a kufr ještě zamknuly na zámek s kódem. Vyrazily jsme s mamkou na pláž, po příchodu z pláže usměvavá uklízečka opřena o zábradlí před naším pokojem. Hodily jsme tašku z pláže na pokoj a šly na sraz. Po příchodu a z důvodu deště jsme se rozhodly, ze vyrazíme busem do města Rhodos, mamka šla do kufru pro peníze a kufr nešel otevřít. Hodinu jsem strávila nad kufrem a zkoušela různé kombinace a byla na mamku naštvaná, ze to nějakým záhadným způsobem musela změnit. Volala jsem domu manželovi o radu a ten řekl, běžte si pro kleště a kupte si tam novy kufr…poté poslal video z YouTube, jak odemknout zámek po zapomenuti kódu na kufru. Po hodině snažení různých kombinací jsem najednou kufr otevřela ani ne za minutu a samozřejmě kód byl úplně jiný. Po otevření kufru na nás vypadly veškeré věci a mamka hned věděla, ze tam někdo musel být, protože zapínala všechny ty věci ještě na zip uvnitř. A ten byl otevřený. Z peněženky nám zmizelo 100€…ale ne všechny peníze. Zvláštní. Po informování delegátky nám bylo sděleno, ze musíme samy za uklízečkou, protože to je vlastně slovo proti slovu a že není natolik chytrá, aby se do kufru dostala. PS: náš pokoj nebyl ani uklizenyý, pouze vykradený :D) Ráno druhý den jsem slyšela, že vedle nás někdo uklízí, šla jsem na pani zaťukat a anglicky se jí ptala, zda včera uklízela náš pokoj vedle, odpověděla mile ze ano a když jsem ji sdělila, ze nám byly odcizeny peníze ze zavazadla, najednou nerozuměla ani slovo, mávala rukama a něco povídala pořád dokola a odkázala mě na recepci. Bylo ráno hezky a tak jsme šly na pláž s tím, že se asi stejně nedorozumíme a že pak poprosíme delegátku, ať jde alespoň překládat, když už nic jiného. Jen jsme došly na pláž, delegátka volala, co jsme udělaly té uklízečce a zda by jsme se všichni mohli sejít na recepci za hodinu. Zabalily jsme osušky a šly tedy zpět na hotel. Bylo nám sděleno, že se pro naše dobro přestěhujeme na jiný hotel, pak jsme seděly na recepci a delegátka něco řešila s pani asi manažerskou hotelu nějakých x minut, takže druhý den dovolené v háji. Co jsme měly udělat uklízečce nám odmítala říci a nakonec nám dali klíč od trezoru a když jsem se zeptala, ze už je pro naše dobro tu tedy zůstat?? a jak by jsme tedy dokázaly, ze ty peníze vzal někdo z trezoru, což jsem se poté dočetla na různých recenzích, že už se tak také stalo…odpověď jsem nedostala. Jen že nám uklízet již nikdo nebude a máme si vše dávat do trezoru…a policie nemá cenu absolutně volat a nashledanou, užijte si dovču…moc prima!

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Nejsme náročné, na vyspání to šlo..malá koupelna, protékající zachod

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Strava výborná

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Hrůza

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Již v květnu na plážích dost plno, ale jinak moře krásné

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Nic moc

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Hrůza a sem už nikdy více. Nejsme náročné ale první naše návštěva Řecka je asi i poslední.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 27 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání