Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Virginia Family Resort **** (Řecko - Rhodos - Kalithea - Koskinou)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 595x
Recenze se líbila: 537 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po přečtení recenzí na hotel Virginia a CK Pantour jsme sice jeli trochu s obavami, ale naštěstí se nepotvrdili a byli jsme spokojeni. Opravdu krásná dovolená ! Doporučujeme.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytováni jsme byli v přízemním pokoji s východem přímo k bazénu.Pokoj byl čistý a útulný. Trochu jsme bojovali s ovládáním klimatizace a jediné mínus byl občasný zápach z odpadů, který někdy přicházel z venku, někdy zevnitř. Potvůrky (něco na styl švábů s křídlemi) k nám chodily z venku (uvnitř sami o sobě nebyli), a to když jsme rozsvítili a nezavřeli dveře na terasu. Repelent jsme nepoužili vůbec (nebylo potřeba).

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava odpovídala řecké kuchyni a byla formou bufetu. Jídla byla rozmanitá a ne všechna byla označena, takže doteď nevíme, co jsem někdy vlastně jedli :-). Nestalo se, že by něco došlo a pokud ano, bylo to okamžitě nahrazeno něčím jiným. Vždy se dalo z něčeho vybrat - od těstovin s omáčkami po jehněčí, vepřové , hovězí, ovoce a zelenina byli čerstvé i chlazené ledem, široká škála zákusků a výborná zmrzlina. Pití z automatu - džus trochu chemický a voda + káva, čaj. U baru bylo možné v rámci all-inclusive dostat Colu, Sprite, pivo, víno, bílý rum, ouzo apod. Se stravováním jsme byli určitě spokojeni (horší pak bylo doma, když jsme se převážili :-) )

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál hotelu byl perfektní.Úklid pokoje i venkovních prostor byl také v pořádku. Obsluha baru také příjemná (spíše měli sami problém s některými hosty ).Animační programy probíhali většinou pro děti v době oběda a pak v podvečer. V areálu se nacházejí dva bazény, voda tak jako v bazénu - tedy chlorovaná, ale v tom horku to bylo super. Místo u bazénu jsme vždycky nějaké chytli. Co se týče delegátů, spolupracují mezi sebou z více cestovek, takže jsme jich poznali více a my osobně jsme neměli s žádným problém. Byli jsme na dvou půldenních zájezdech do Rhodosu a Lindosu. V odjezdový den bylo nutno vyklidit pokoje do 12:00 a pak nám byla vyčleněna místnost na zavazadla, která se sice nezamykala, ale byli jsme rádi, že je možno si je někde odložit (odlet jsme měli o půlnoci). Do odjezdu jsme mohli využít veškerých služeb hotelu vč. večeře, baru, sprch apod. Na letišti byl pak pouze problém s informacemi o odletu letadla, které mělo dvouhodinové zpoždění a vysvětlení s omluvou nám dal až pilot na palubě.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Moře překrásné, klidné čisté, dno převážně písčité, sem tam nějaký větší šutr. Nejsou tam medúzy, ježci apod. Pláž je 5 min od hotelu. Na pláži převládá písek, odpadků tam bylo "normálně" jako na každé jiné pláži. Skleněné střepy, o kterých někdo psal, byli do hladka obroušené a malinké, že splývali s jinými kamínky a nebyly na závadu. V recenzcíh se píše, že k pláži vede velmi strmá cesta dolů, která je obtížná při návratu od moře do hotelu (do kopce). Je to opravdu z kopečka, ale ten strmý úsek je "tak dlouhý", že bych ho ani nezmiňovala.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Okolí hotelu určitě nepatří mezi rušné. Před hotelem vede pouze cesta a vedle hotelu je taverna. Dá se jít pěšky kolem cesty s provozem aut do blízké Kalithey, kde je nějaký ten obchůdek a taverny nebo do Koskinou - vesničky která je do kopce a jsou tam pouze dva kostelíky a nějaká ta taverna a překavapivě velký vybavený fotbalový stadion (byli jsme na fotbalu a neznají Baník :-) ).Nám to tak vyhovovalo. Pokud někdo hledá noční rušný život, pak je možno zajet taxíkem nebo busem do Faliraki (vzdáleno zhruba 12 km od hotelu Virginia).

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem je perfektní, určitě bychom tam jeli zase.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 59
z 75 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání