Napsat recenzi

Už nikdy.

Recenze hotelu Larisa Boutique Hotel (ex Lomeniz Blue) *** (Řecko - Rhodos - Kalithea - Koskinou)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 158x
Recenze se líbila: 205 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je vhodný , pokud jej pojmete jako základnu pro poznávací výlety po ostrově. Je nutné si půjčit auto a potom to nemá chybu. Je absolutně nevhodný pro děti, pro seniory, pro osoby s pohybovými obtížemi a pro mladé, toužící po zábavě.Dáno je to jeho umístěním.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Pokoje sice velmi malé. Čisté, perfektně uklizené. Hezky a celkem moderně vybavené. My měli výhled do zahrady- klidný. Pokoje nemají výhled na moře, ten je za poplatek, a potom to musí být kouzelné. TV -funkční,fén -funkční, lednice -funkční, ale není do ní co dát,klimatizace funkční. Celým hotelem vede zřejmě nějaká centrální klimatizace, která hučí ve dne v noci a nejde vypnout. Klima na pokoji je samozřejmě samostatně ovladatelné. Koupelna malá a velmi hezká, pouze do doby,než se ji rozhodnete použít. Je velmi malá a voda vytéká ze sprchového kouta. Ale zvyknete si. Denně čistá, čisté ručníky. Hezký a příjemný balkon s posezením. Malé hnusně štípající mušky na balkoně večer. Pozor na ně. Komáři nebyli. S pokojem jsem byla spokojená.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Každý den stejné, s lehkými obměnami. Dostatek zeleniny, ovoce, dva druhy masa, polévka,dva druhy zákusků - ty nebyly nic moc, ale daly se. Jídlo bylo skutečně dobré a bylo ho dost, dostatek byl pití - postmixy, čaj, káva, víno, mléko. Striktní zákaz vynášení jídla a pití, což bylo směšné, protože při ALL sníte stejně jen to co se do vás vejde a tak si nikdo nemá potřebu cokoliv odnášet. Jen já, která snídám hořký čaj a suchý chleba, jsem s tím měla problém, protože jsem potřebovala jeden kousek suchého chleba s sebou na pláž na svačinu. Ale po domluvě s obsluhou to šlo. V baru na pláži bylo pití k dispozici a byl ho dostatek, muži si nosili i vychlazené pivo. Žádné fronty, pohoda. Kafe nic moc. Ale můžete si zaplatit pořádné kafe i zahraniční alkohol.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personálu nebylo moc, napočítala jsem tak 10 lidí a byli dost neviditelní. Až na barmana - milý, a na obsluhu v jídelně -sebere vám talíř ihned po spolknutí posledního sousta, takže hlídat si ho. Jsou moc rychlí, ale ochotní. Hotel působil dojmem poloprázdného polovystěhovaného obydlí. Ale všude klid, čisto, pohoda. Pokud očekáváte zábavu a animátory, tak to máte smůlu. Mě to vyhovovalo. Až na příliš, ale hodně příliš hlasitou tuc tuc muziku u baru, která se nese celou pláží až do moře a do sousedních pláží na druhém konci zátoky. Není před ní úniku od půl 11 až do večera. Po prosbě u barmana byly ubrány decibely, takže se skřípěním zubů se to dalo přežít. U bazénu kupodivu nádherný klid. Bohužel bazén hnusný, zakalená voda, víc chlor, než voda. Byla jsem jen jednou a stačilo.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře bez diskuzí nádherné a čisté. Pláž neskutečně špinavá - vajgly, kelímky, střepy. Trávník hnusný, nesekaný, odpuzující. Neskutečně zchátralá lehátka , hnusné, špinavé a roztrhané polstry, malé odporně vyhlížející osušky, ještě z dob Marka Aurelia. Na druhou stranu -byly zdarma, v Řecku se většinou za lehátka a slunečníky platí, takže jsme to vydrželi, polstry nepoužívali a osušky měli svoje. Co bylo nejhorší slabinou hotelu, to byl vstup do moře. Dřevěné molo a schody u sprchy byly na pováženou. Nejhorší byl samotný vstup do moře. Jedny schody z levého mola upadly a vstup i molo byly tím pádem nefunkční. Druhé molo se schůdky bylo jen na vlastní nebezpečí. Rez, sliz, hnus, děs a strach při pohledu přímo do hloubky pod vámi. Nelze si stoupnou na dno, pouze okamžitě plavat. Vlny nebyly, ale kdyby ano, tak nevím. Musíte umět slušně plavat, pokud chcete do moře. Pro děti absolutně nevhodné. Pro starší lidi také. Mládež -místní puberťáci se sem o víkendu stahují a skáčou do vody, takže máte strach vlézt do moře.Ale po okřiknutí vás pustí a pokračují až když jste ve vodě. Nikdy nevíte, kdy vám skočí na záda. Kdyby nebylo hudby a mola, tak je to velmi hezké místo.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Nebyla jsem v Řecku poprve, takže mě to nepřekvapilo. Ale byla to skutečně katastrofa, místo pro natáčení nočního hororu. Vybydlené, polorozbořené místo, v noci temné, posprejované zdi, zápach ze žumpy / jakpak a kdy ji asi tak vyvážejí /, trochu to připomínalo Chanov. Ale kdo to ví, tak ho to nepřekvapí.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Věděla jsem do čeho jdu, načetla jsem si recenze, takže mě nic nezaskočilo. Město Rhodos nádherné. KOupání také - umím plavat. Bazén nevyhledávám. Malý počet dětí - takže klídek. Na krátký pobyt s cílem vykoupat se v moři to naprosto stačilo. Mladí byli na výletech, moc se jim líbily.Byla jsem před tím dvakrát ve Faliraki, v krásném hotelu,což se ale nedá srovnat, protože zde byl klid a skutečná řecká atmosféra. Nebýt těch schůdků do moře, tak by to bylo super. Nutné je auto.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání