Napsat recenzi

Dovolená s malým dítětem

Recenze hotelu Helea Family Beach Resort Ella ***** (Řecko - Rhodos - Kalithea - Koskinou)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 402x
Recenze se líbila: 314 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hlavní restaurace Hlavní restaurace
  • Francouzská restaurace Francouzská restaurace

Rozlehlý dobře udržovaný komplex, několik restaurací, bazénů. Hotel je v nabídce cestovní kanceláře nabízen jako 5*, no ... myslím, že kdo je zvyklý jezdit do Řecka ví, jak to s * vypadá. Můj odhad je tak 4* ,už je na něm vidět, že je nějaký ten pátek v provozu. Hotel má vlastní pláž, která nabízí jak pozvolný vstup, tak i vstup přímo ze schůdků. Boty do vody opravdu nebyly nutné. Výhodou je i dobrá poloha pro cestování. Skladba hostů je převážně Rusko, Holandsko, Francie a pak Češi a Slováci (v menšině).

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Objednali jsme si pokoj do zahrady a ten jsme také dostali :-) Jako pěkný bonus byl boční výhled na moře. Vzhledem k tomu, že jsme za dítě platili pouze letenku, očekávali jsme, že bude s ohledem na věk bez nároku na lůžko, ale pokoj byl prostorný se třemi plnohodnotnými postelemi a i ručníky a osušky jsme dostávali automaticky pro 3 osoby. Na Řecko byla prostorná i koupelna, kde byla vana se skleněnou zástěnou, takže nehrozilo klasické vytopení.

Úklid probíhal každý den, ložní prádlo i ručníky každý den. Osušky na pláž se mohly měnit každý den, tady záleží plně na vás. Každý den jsme zároveň dostali 3 láhve vody do lednice.

Protože jsme cestovali s malým dítětem, netýkal se nás noční život, ocenili jsme proto televizi s nabídkou anglických a francouzských programů.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Hotel má několik restaurací, které nabízejí odlišnou skladbu jídla... Určitě doporučuji vyzkoušet francouzskou restauraci (nutná rezervace min. 2dny předem). Hotel splňuje nabídku ALL INCLUSIVE myslím se ctí. Jsem celkem vybíravá a přesto, jsem si vždy vybrala a nemám pocit, že by se jídlo příliš opakovalo, samozřejmě kromě pizzy nebo gyrosu.

Snídaně - vejce na několik způsobů (můžete se i s kuchařem přímo domluvit jak je máte rádi), uzeniny, sýry, fazole, plněné slané i sladké pečivo, pečivo, lívance/palačinky, jogurty, zelenina, cereálie, marmelády, kaše...,

Obědy - masa, ryby + mořské plody, brambory, hranolky, rýže, rizota, pizza, hamburgery, hot dogy, saláty, polévky, dezerty, tradiční řecké pokrmy - musaka, gyros...

Večeře - podobná skladba jako obědy s tím, že večer fungovaly právě stylové restaurace (Francie, Čína, Itálie a Řecko).

Co se týká ovoce, byla jsem překvapená nabídkou, většinou jsem v Řecku zvyklá na meloun, ale zde nabízejí hroznové víno, blumy, broskve, nektarinky, 2druhy melounu a 2 druhy jablek.

Nápoje - v každé restauraci je automat na kávu, klasické limonády, víno, pivo, džus (prášek) a vodu. Tvrdý alkohol byl místní a osobně nemohu posoudit jeho kvalitu, pouze vím, že s ním nešetřili :-).

Hvězdičku ubírám pouze proto, že na rozdíl ode mne kuchař v hlavní restauraci nejspíš miloval kopr :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Personál byl moc milý, i když na některých zaměstnancích bylo vidět, že už jsou trochu unavení a těší se až bude po sezóně, každopádně pro ně nic nebylo problém.

Přiletěli jsme v noci a moc nás potěšilo, že jsme byli během čtvrt hodiny ubytovaní. Na recepci byla kromě recepčních i zástupkyně cestovní kanceláře, která řekla základní info v češtině pro hosty, kteří by případně měli problém s angličtinou a zároveň tím ušetřila čas recepčním. Byli jsme ubytováni mimo hlavní budovu a tak se nás ihned ujal portýr, který nás dovedl k pokoji a cestou nás informoval o tom, co míjíme. Na pokoji bylo připraveno malé pohoštění (3 obložené talíře, pečivo, láhev vína a 3 láhve vody). V hotelu je dětské hřiště, různé automaty (autíčka, koně, rakety), skákací hrad a bůh ví co ještě. Animátoři se snaží -

během dne probíhaly v bazénu i mimo různé aktivity a večer zvládli ještě dětskou diskotéku :-) a následně ještě zábava pokračovala, ale to již nemohu posoudit... Hotel nabízí dopravu minibusy do hlavního města a do aquaparku, stylovým vláčkem do lázní Kalythea a vodní sporty na pláži, součástí hotelu jsou i obchody, kde můžete nakoupit v podstatě všechno...

WiFi byla zdarma a dosah měla po celém areálu.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Jak pláž, tak vstup do vody je hrubý písek s malými oblázky, opravdu nejsou nutné boty do vody. Pláž je mírná zátoka takže nebyly veliké vlny, což nám vyhovovalo. Na pláži je možnost vodních sportů a plavby lodí se skleněným dnem. Lehátka u bazénu i na pláži jsou zdarma. Hotel má několik bazénů, my jsme asi nejvíc využívali centrální, který jsme měli nejblíž k pokoji.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

V okolí hotelu nic moc není, letovisko opravdu nenabízí večerní zábavu, když vyjdete z hotelu, tak potkáte lékárnu a pár obchůdků, takže doporučuji "výlet" do hlavního města, Faliraky nebo Lindosu... Pokud si nechcete půjčit auto, nebo využít hotelovou dopravu, tak před hotelem je zastávka autobusu a za 10euro se do historického centra Rhodosu dostanete i taxíkem.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Dostali jsme vše, co jsme požadovali a co nám bylo slíbeno. Vyšší vstupní investice se v konečném součtu vyplatila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání