Napsat recenzi

Příjemné

Recenze hotelu Sol Cosmopolitan Rhodes Hotel Mélia Zeus Hotels **** (Řecko - Rhodos - Ixia)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2021
Přečteno: 268x
Recenze se líbila: 136 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme s cestovkou na rodinné dovolené na konci září. Hotel byl v pořádku, až na pár detailů.

Ubytování  průměrně (4/5)

Hotel byl uveden jako vhodný pro rodiny s dětmi, s čímž tedy zásadně nesouhlasím. Sice v hotelu byla možnost dětské postýlky, byly židličky v jídelně a jakýsi dětský koutek, ale co se týká klidu – do noci řvala venku hudba a animační programy, nedalo se spát. Dětské hřiště byly pouze houpačky.

4 hvězdičkám neodpovídá, spíš 3*.

Co se týče pokoje, výhled na moře paráda, ale hluk, klimatizace nešla vypnout, postele se od sebe rozjížděly. Po dvou nocích nám pokoj vyměnili za méně hlučný, personál byl skvělý, měli jsme možnost výběru ze 4 pokojů. Dokonce jsme dostali i rodinný, za který se běžně připlácelo. Byl rozhodně lépe vybavený, všechno fungovalo. Rodinný spočíval v tom, že se místnost dala oddělit posuvnou stěnou. Problém byl ovšem v tom, že se dalo buď svítit v obou místnostech, nebo ani v jedné (společný vypínač), takže když jsme dali dítě spát, museli jsme být potmě.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Jídlo bylo naprosto luxusní, obrovský výběr, každý den něco nového. V jídelně čisto, personál akční, rychlý, úslužný. Skvělý gastro zážitek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Pohledy jsme posílali přes recepci, ale nikomu nedorazily ani 14 dní po návratu, takže doporučuji spíš poštovní schránku.

Personál skvělý. Jak recepce, která nám vyšla ve všem vstříc, tak úklid (zejména paní v hlavní budově), pokojské, kuchaři i obsluha v jídelně. Jídlo i pití jsme si mohli kdykoliv nosit i na pokoj.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž byla u silnice, rozhodně to není „málo vytížená promenáda“, jezdí tam normálně auta, autobusy a motorky jak blázni. Moře bylo ale nádherné, pláž byla čistá, písečno-oblázková, nakonec nás doprava ani nerušila. Vlny skvělé.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Bazény byly v komplexu dva plus jedna oddělená část pro děti se skluzavkou. Bazén byl vždy čistý, ale dost studený, večer se bohužel koupat nesmělo.

V okolí hotelu bylo čisto, pěkné květiny a keře, sice občas ruch dopravy či z jiného hotelu, ale jinak spokojenost.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Krásná dovolená, jen s dítětem možná radši jinam.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání