Napsat recenzi

Příjemná dovolená v kvalitním hotelu

Recenze hotelu Akti Imperial Deluxe Resort & Spa ***** (Řecko - Rhodos - Ixia)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 252x
Recenze se líbila: 74 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pláž u hotelu. Pláž u hotelu.
  • Pohled z hotelového pokoje na okolí. Pohled z hotelového pokoje na okolí.

Moderní a luxusní hotel 5 km od města Rhodos. Moře 100 m přes silnici. Služby hotelu na výborné úrovni, jedná se o velký hotel, kde většina hostů pochází v V.Britanie a severských zemi. V hotelu probíhají animační programy.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Pokoje účelně zařízeny novým nábytkem. Klima, TV, balkon součástí pokoje. Na pokojich lednička, která byla každý den doplňována v ramci alI Inclusiv. V celém hotelu panovala naprostá čistota, během dne byly prostory pečlivě uklizeny.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Nepřeberné množství všech možných jídel, základní menu pro každý den stejné a po té tématické zaměření. Jídla dostatek, průběžně jej před námi připravovali. Po odchodu hostů od stolu personál ihned stůl i židle očištili. Velmi jsme ocenili množství zeleniny, ovoce a zákusků, které byly exkluzivní. Jídlo bylo možné konzumovat po celý den v různých částech hotelového komplexu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál hotelu příjemný, s ochotou vám poradit. U hotelu 2 bazény + dětský. Několik barů, večerní programy, kulečník, Pingpong a další hry, posilovna, tenisovy kurt, basket.hriste, wellness za popl. Nabídka míchaných alko a nealko nápojů. U bazénů bylo vždy od rána narváno, taková ta klasika rychle si chytit lehátko u bazénů, i když mám moře vzdáleno 100m.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Oblázková pláž kousek od hotelu, šlo se podchodem pod silnici, lehátka a slunečníky zdarma a dostatek. Na pláži bar s nealko nápoji. Přístup do moře po oblazcich, boty do vody nejsou třeba. Každý den foukal vítr, takže se tvořili vlny, což bylo příjemné. Moře většinou čisté, avšak příliv většinou přinesl k pobřeží mořskou trávu. V plavání to nijak neomezovalo. Z pláže do hotelu se dalo kdykoliv zajít se občerstvit nějakým jídlem nebo pivem.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel se nachází v oblasti Ixya, kde jsou další hotely. Taverny a pár obchůdků je vzdaleno cca 500m, větší možnosti jsou v nedalekém Rhodosu. Dá se tam zajet Taxi za 9EUR, mistnim busem, zastávka hned u hotelu. Doporučuji jet do Rhodosu odpoledne, protože po 20 hod. se ve městě mačká stovky lidí.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Hotel má kvalitní služby, ideální pro odpočinkovou dovolenou, všude čisto a příjemně, kvalitni jidlo. Byli jsme spokojeni a hotel doporučujeme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání