Napsat recenzi

Forum beach a Residence

Recenze hotelu Dodeca Sea Resort Forum Beach ***** (Řecko - Rhodos - Ialyssos)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 128x
Recenze se líbila: 501 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

První den nám všem delegátka již při jízdě busem doporučila přestěhování do zrekonstruovaného hotelu Residence , který je sice dál od pláže , ale jinak vše lepší než ve Forumu.Nad tím se většina z nás zamyslela , proč je nám nabízen jiný hotel aniž vidíme původní .Dali nám na rozmyšlenou dva dny a domluvili pro ty kdo měli zájem , prohlídku pokoje a celého hotelu. Nás nachytalo to , že je hotel Residence až od 18 let , nápoje a jídlo u bazénu vám roznáší k lehátkům , večer v restauraci taky obsluhují a hotel je bez rusky hovořících klientů a jejich ratolestí ( ve Forumu jich byla většina).

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Ubytování v hotelu Forum jsme měli až v druhé řadě domů od bazénu , takže klidová zóna.

Pokoj v prvním patře byl pěkný , čistý , vše funkční. Fén , velká lednice , rychlovarná konev , tv atd. Jen možná vadil výhled do tůjí , Slunce svítilo do pokoje jen dopoledne , takže i příjemná teplota v pokoji (klima od 15. září nefunguje) . Po přestěhování do Residence hrůza . Bez fénu , televize , stolku na balkoně a s malinkou lednicí na 2 lahve . Wc pořád protékalo , prkýnko zlomený ( po upozornění na recepci neprotékalo ale prkýnko neřeší) koupelna pamatovala lepší časy tak před dvaceti lety ( za tu dobu všude vodní kámen ).

Úklid každý den , čistý ručníky obden . Osuška na pláž za zálohu 10EU.

Nejhorší ale poloha pokoje . I když nebyl směrem na hotelový bar s diskotekou , hluk v něm byl neskutečný . Chodba která vedla k pokoji končila cca po pěti metrech otvorem přímo proti baru a slabé dřevěné dveře ten hluk nezachytí . A je to také samozřejmě o hostech , kteří se průběžně vracejí celou noc až do rána , včetně vedle ubytovaných servírek (mj moc hodné a ochotné holky z různých částí evropy ) které si přivedou k ránu nápadníky a sedí s nimi na zemi před pokojem ( protože v pokoji s nimi bydlí jiné , co jdou na ranní tak je nechtějí rušit ) .Nejsme žádní puritáni , popíjíme taky a spát jsme nešli před půlnocí , ale když se to děje denně a ten hluk je přímo u hlavy , je to moc . Jinak pokoj byl směrem na políčko místního zemědělce se špenátem a do pokoje svítilo slunce celý den ( klimatizace funguje do 15. září ) takže horko.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Jak hotel Forum , tak Residence jídlo dobrý a dost . Každý si vybral . Jen Residence byla v nápojích i jídle o stupínek lepší . Třeba ve Forumu nedělali ledovou kávu . I míchané nápoje v Residenci byly lepší ( nešizené ) .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Personál byl ochotný . Pracoval tam kluk ze slovenska - Jakub , který se všemožně snažil pomáhat . Služeb hotelů mimo bazénů jsme ani nevyužívali .Bazén v Residenci s obsluhou nemá chybu. Auto co nám nabízela delegátka minimálně na dva dny , jsme si pořídili na jeden a levněji . Na Rhodosu jsme již byli , tak na jeden den stačilo.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Slunečníky a lehátka zdarma , jen musíte přijít včas aby na vás nejaké zbylo . Jinak není možné v okolí si třeba zaplatit lehátko ( jen u taverny jej můžete použít jako jejich host s útratou ). Moře někdy klidnější , jindy vlny , ale vítr skoro pořád . Od 15. září nefunguje plážový bar , tak musíte do front v hotelu Forum a následně si vzít na pláž . Vzhledem k tomu že vám dají jen dva nápoje na osobu , tak můžete jen pořád běhat sem tam .

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

V okolí mnoho obchůdků a taveren . Využil jsem i místní lékárnu ktará má otevřeno i v neděli .

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Celkový dojem dobrý . Kdyby šlo bydlet celou dovolenou jako první den ve Forumu a využívat bazén , bar a restauraci v Residenci tak super

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání