Napsat recenzi

Nejhorší co jsem zažila

Recenze hotelu Zenith Seaside Hotel *** (Řecko - Rhodos - Gennadi)

Hodnocení:
průměrně: 2,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 263x
Recenze se líbila: 376 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Bez úklidu pokojů,všechno si člověk musí zařídit sám a na baru se obsluha tváří,jako by je někdo obtěžoval!

Ubytování  průměrně (2/5)

Pokoje nové a vkusné,ale bohužel neuklízené.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Jídlo chutné,ale každý den to samé a slabý výběr.Po třech dnech už nám to lezlo krkem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

No tak tady nedávám ani jednu hvězdičku,protože i to by bylo moc!!!3x jsme si ztěžovaly, slečna delegátka byla sice akční a snažila se to okamžitě řešit,ale vedení hotelu to mělo na "háku"! Po třech dnech nám vysypali koš, do kterého jsme měli házet posraný toaletní papír,pro který,když došel jsme musely zajít samy na recepci, ručníky taky nikdo nemění, a celý týden nám nevytřeli a polštáře nám povlekli až dva 2 před odletem až jsme si ztěžovaly počtvrté s tím,že jsme to už vzdaly,že stejně už letíme domů.Do tohoto hotelu bych už nikdy nejela,protože nám zkazil celou dovolenou.Nic horšího jsem nikdy nezažila a doufám,že už ani nezažiju!!!

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž nádherná hned u hotelu,ale málo lehátek i slunečníku bez poplatku,jinak za dvě lehátka chtěli 10 euro za den. Vstup do moře pozvolný a čistota moře nádherná.Vodní sporty žádné,ale ty jsme ani nevyhledávaly.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Poloha hotelu je na klidném místě a ve vesnici jste pěšky do pěti minut, takže to bylo vyhovující. Ovšem nemůžu opomenout negativní zážitek takový,že jeden pán dostlal zřejmě infarkt a než přijela sanitka,uběhlo 50 minut,protože nikde na blízku není lékařská pomoc a pan na te pláži bohužel zemřel,protože nikdo z nás ho nebyl schopen oživit,i když jsme dělali maximum.Takže nedoporučuji zvlášt starší generaci!!!

Celkový dojem  průměrně (2,1/5)

Tady už nikdy!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 36 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání