Napsat recenzi

Tsampika (také jmenovaný jako Tsambika)

Recenze hotelu Tsampika Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 1 134x
Recenze se líbila: 565 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pokoj  v druhé budově, č. 135 Pokoj v druhé budově, č. 135
  • Sice s nepořádkem.... Sice s nepořádkem....
  • Moooře ve Faliraki Moooře ve Faliraki
  • MHD :) MHD :)

Rhodos je zajímavý ostrov - hodně přizpůsobený turistům. Faliraki je středisko zejména na noční zábavu - bary, disko.. atd.. spousty stánků se suvenýry... Moře čisté, klidné. Kdo máte rádi dobré svezení, navštivte Water park:), my se tam vypravili pěšky a do konce cestou zpět pěkně zmokli :)

Každopádně patříme mezi nenáročné, proto jsme zvolili výše zmiňovaný hotel.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoj pro 3 osoby, číslo 135 se nachází v druhé budově. Výhled z terásky do zahrady a směrem k bazénům - výhodou bylo umístění na západ, takže dopoledne tu byl suprový stín. Pokoj byl i s kuchyňským koutem - vybavení plně dostačující - pánev, hrnec, skleničky, hrníčky, příbory. Vedle byla lednička s rychlovarnou konvicí. Dále stoleček se sezením pro 3 osoby. V pokoji skříně na věci a zrcadlo s prostorem k sezení. Postele pohodlné s menším polštářkem a jako přikrývka byla prostěradlo. Nám se ubytování velice líbilo, neboť primárně sloužilo k přespání, nikoliv ke strávení veškerého času dovolené.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

My jsme stravu zaplacenou neměli. Místní taverničky vybízely k návštěvám, nejvíce se nám líbila "Family Restaurant", která byla umístěna na okraji Faliraki směr Rhodos, ovšem pár minut cesty od ubytování. Na řecké stravě mě mrzelo, že do všeho dávají hranolky, ty se v Itálii krom severu pořádně nevidí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel měl bazén s hloubkou až 3 m, takže se dalo vyblbnout i skákáním. U bazénu lehátka - takže pohoda:). Dále k dispozici hotelová restaurace s širokou nabídkou a za výhodné ceny. V recepci umístěný počítač, jinak možnost free Wifi, dále tam byl pás na běhaní, masážní křeslo za poplatek. Mimo služby hotelu jsme využili půjčení os. automobilu na jeden den, ráno vzali, večer vraceli. Jeli jsme se podívat na jih Rhodosu - pláž Tsambika, Prasoniki - pláž, kde se "slévají" dvě moře, dále jsme cestou navštívili Lindos a další městečka. K večeru jsme se vypravili do města Rhodos, které se nám velice líbilo - zejména jeho stará část. Automobil na jeden den vyšel 49 Eur s komplexním pojištěním a byl půjčený u mezinárodní společnosti.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž byla umístěna cca do 10 minutek pěšky. Cesta úplně v pohodě. Pláž písčitá, na vstupu oblázky, které ze začátku trošku bolely:), takže kdo je citlivější - boty do vody to vyřeší:). Na každém kousku umístěny sprchy a také toalety.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolí hotelu bylo klasicky jižanské. Mimo hotel více méně nepořádek a neudržováno.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Pravidelně navštěvujeme Itálii a její všemožné kouty. Rhodos byla naše první zkušenost s Řeckem. Po pravdě bych sem už po druhé nemusela, ovšem rozhodně za to nemůže ubytování nebo podobně. Každopádně ale koupání bylo fajn. Faliraki je hodně rušné středisko - samé bary a disko, takže zejména pro mladé. Krásným městem byl Rhodos - hlavní město, tam bych se po druhé klidně podívala.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání