Napsat recenzi

Sun & Sea 2014

Recenze hotelu Sun & Sea Apartments **+ (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 684x
Recenze se líbila: 446 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

12 nezabudnuteľných dní.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Ubytovanie bolo príjemné podľa očakávania. Na každej izbe je klimatizácia za poplatok 5EUR/noc, ale tu sme nepotrebovali zapnúť ani raz - v noci bolo 25°C. Izby sú vybavené nábytkom z doby minulej, ale to nijak neobmadzuje. Jedinou nevýhodou nábytku je medzera medzi dvoma posteľami pri ich spojení - osobne som si vyrobil rolku z deky a medezru-drevený rám vyložil ňou (30sec.). Peridocita návštev upratovačky bola dstatočná a nemohli sme nič vytknúť. Výhľad na more z balkónu.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Raňajky sú formou švédskych stolov a úplne dostačujúce. Večere boli zložené z vždy predjedla/šlát, následoval hlavný chod/grécka špecialita+- a nakoniec dezert/ovocie,popr.zákusok. Jedlo bolo naozaj vždy veľmi chutné a každý sa skôr odkotúľal. Personál bol nadmieru ochotný (varil zvlášť pre alergika). V porovnaní s cenami v plážových reštauráciách je to výhodnejšie asi tak o 20%.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Na hotely je wifi zdarma, alebo PC za poplatok. Bazén funguje iba medzi 8-18:00h, potom sa čistí, takže nočné kúpanie iba na vlastnú päsť alebo na pláži. Personál bol ohromný a zaslúžil by medailu. Možné výlety po ostrove i mori buď cez cestovku alebo službami na pláži.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Najbližšia pláž je nudistická - v noci osvetlená neónami.

5minút chôdzov je piesočná pláž, ale tam je veľa skál pod vodou, takže do hlbokej vody vedie iba pár pohodlných "uličiek".

7minút od hotelu (severne za malým prístavom) je pláž 3, ideálna na kúpanie, piesok s miestami aj kamienkami, plynulo do hlbokej vody bez skál. Túto sme využívali najviac. Táto pláž je na začiatku 5km dlhého pobrežia, ktoré konči až aquaparkom a kolotočmi (4ks). More bolo čisté a priezračné. Každá pláž je iná a tak si vyberie asi každý. Lehátka za 4EUR/osoba deň. My sme mali plážový stan - pri vetre sa hodí. Okolo 00:00, zistite si, je vidieť východ mesiaca nad morom. Na pláži je tak 20% našich (CZ / SK). Cez kopec smerom na juh od hotelu sú pekné zátoky a ďalšie pláže (skôr autom či loďou-pešo sme si netrúfli). Taxi stojí +-8EUR/5km. Napríklad z aquaparku na hotel za 7EUR.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Centrum mestečka Faliraki je 10-15min od hotelu, je tam asi všetko (lekáreň, hračky atď.).

Bus je klimatizovaný a do aquaparku/kolotoče hneď pod ním či hl.mesta ostrovu Rodos ide každých 20minút. Cesta stojí 2.3EUR osoba. Deti zdrama, ale nepamatám si vekovú hranice, myslím ze do 6r.? Inak je tam aj lodné taxi do Lindosu či Rodosu, tam sme mali asi 8EUR osoba, deti zase nič. Po ceste z hotelu na plaž nájdete asi 4 malé supermarkety s +-rovnakým tovarom (klobúky, nafukovačky,potápanie,jedlo...). Nad hotelom je kaviareň hvezdárňa, kde v rámci ceny vody/alko máte možnsoť pozrieť sa cez astroďalekohľad napr.na saturn - super.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

*****

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání