Napsat recenzi

Dovolená na poslední chvíli

Recenze hotelu Hercules Hotel ** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 343x
Recenze se líbila: 481 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S dovolenou v tomto hotelu bychom byli bez výhrad spokojeni, bohužel se nám stala nepříjemná věc, z pokoje se nám za naší nepřítomnosti ztratily peníze. A to samozřejmě náš názor dost ovlivnilo. Alespoň nám to vynahradilo počasí, těch 11 dnů koncem září bylo nádherných, všechny dny bez jediného mráčku.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Menší hotel (cca 40 pokojů) s mezinárodní klientelou v klidné lokalitě v dostatečné vzdálenosti od jinak rušného centra a od obřích hotelů na opačném konci letoviska. Měli jsme pokoj ve 2. patře, sice menší, ale pěkný, byla v něm navíc i lednička. Výhled směrem na Faliraki a moře. Na balkoně nejsou sušáky na prádlo, lze sušit pouze na zábradlí.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Pobyt jsme měli se snídaní, které byly na Řecko a 2* hotel skutečně bohaté a rozmanité.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Personál tvořili pouze 3 zaměstnanci, kromě recepčního 2 paní, všichni velice ochotní a milí. Úklid probíhal denně, 3x za pobyt výměna povlečení, ručníků ještě častěji.

Nepřetržitá služba na recepci, Wi-Fi. Možnost zapůjčení slunečníků na pláž zdarma.

U hotelu bazén s lehátky zdarma, taverna.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

K nejbližší pláži Kathara to bylo kousek procházkou, tam však byly v moři i kameny, proto jsme chodili o kousek dál za přístav, tam už byl jen písek. Voda průzračná a i koncem září teplá 26 stupňů. Pláž organizovaná, udržovaná, jen za lehátka se slunečníkem chtěli 10 euro, a to bez konzumace, s tak vysokou cenou jsme se, myslím, ještě nesetkali, proto jsme také nevyužili. Vstup do vody pozvolný. Nedaleko možnost i nudapláže.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V okolí hotelu několik marketů, do rušného centra asi 20 minut. Nedaleko od hotelu u lesa kostelík s desítkami volně se pohybujících pávů, na kopci hvězdárna, dále pak stezkou k pláži Anthony Quinna.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

S hotelem a ubytováním v něm bychom byli velice spokojeni, kdyby nám nebyly třetí den pobytu z pokoje odcizeny peníze. To samozřejmě náš názor ovlivnilo a pozměnilo. Mrzelo nás to o to víc, že všichni v hotelu byli tak milí. A byla to také naše první zkušenost s krádeží. Za všechna ta léta cestování se nám ještě nikdy nic neztratilo, nikdy předtím jsme neměli žádné obavy.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání