Napsat recenzi

Pohodový týden v GFR

Recenze hotelu Grecian Fantasia Resort *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 182x
Recenze se líbila: 225 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V tomto hotelu jsme strávili týden (jsme mladý pár) a celkový dojem je pozitivní. Rozhodně lze doporučit pro každého, kdo není příliš náročný a hledá rozumné ubytování za rozumné peníze.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Standardní, malá kuchyňka s elektrickým vařičem (nepoužívali jsme jej), stěžejní je výkonná malá lednička, které se velmi oplatila. Velká plochá televize i se slotem na usb, kde běžely i kanály jako čt4, čt24, nova nebo nickelodeon. Problémem je omezená maximální hlasitost z důvodu soužití. Lze se ale obrátit na recepci, když budete mít štěstí, přenastaví Vám to (my jsme to do konce nedotáhli). K dispozici je také fén. Potěší též velký balkon, kde jsou k dispozici i plastové židle, stůl, šňůra na prádlo. Koupelna je maličká, malý sprchový kout, celkově né moc udržované. Velikost sprchového koutu a závěs prakticky znamenají potopu po každé sprše, naštěstí je na podlaze další odtok. Celkově ale musíte mít trochu štěstí, v přízemí jsou totiž pokoje, před jejichž okny máte bazén a lidi Vám chodí sem a tam. Za příplatek je internet (byli jsme velmi daleko recepci a wifi fungovala, nicméně měli jsme přístup jen proto, že jsme měli útraty na baru, jinak se platí 2 eura za hodinu a stupňuje se to až na 40 euro za celý pobyt). Piditrezor v pokoji fakt jen na doklady a peníze za 5 euro denně, klima za 7 euro denně. To už se dá prodražit.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Bufet ráno i večer (měli jsme polopenzi). Ráno mléko, 4 druhy slazeného chlazeného nápoje, káva, ovoce, zelenina, listové pečivo, toastový chléb, několik druhů lupínků, kuliček apod., nutella, džemy, teplá snídaně 1 druh každý den (závitky, fazole), vajíčka na tvrdo, tvrdý sýr, salámy. Večer 3 druhy masa, polívka, zelenina, dezert (například želé), jako příloha hlavně rýže, brambory, někdy těstoviny, jednou byla cizrna. Taktéž strouhaný sýr a olivy jsou k dispozici. Odpovídá fotografiím z jiných recenzí. Žádný luxus, jídla je dost, nicméně i když nejsem vybíravý, po týdnů se to omrzí. Občas jsem měl výhrady ke kvalitě masa na večeři (překořeněné, 90 % kostí a 10 % masa). Koktejly stojí 3,5 eura, 400 ml pivo 2,5 eura, sklenice vína 2,5 eura, 500 ml vody euro a 1,5 litru 2 eura.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personál tvořil starý pán, který byl na recepci ráno, jeho syn, který byl k dispozici odpoledne a který byl akčnější a číšnice. Lze se domluvit anglicky i rusky. Byli příjemní, nebyl problém. V hotelu byly nějaké dětské hry, velká TV u recepce, nicméně nic z toho jsme nevyužívali, jen občas lehátka u bazénu, který byl hezký a odpovídá fotografiím. Uklízečky mají pracovní dobu až do 18:00, kdy je večeře, takže se nám 2x stalo, že přišly pro koše v době, kdy jsme byli ve sprše apod., ale žádná tragédie. Koše se mění každý den, po 3. dni se mají měnit ručníky i povlečení, nicméně nenabyl jsem pocitu, že v tom mají uklízečky systém. Byly ale milé a možná by se s nimi dalo domluvit, se znalostmi jazyka jsme se ale nepotkali.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž byla po přímé cestě 700 metrů, velmi široká, písčitá, žádná hlava na hlavě. Lehátko a slunečník za 5 euro denně pro jednoho, my provozovali deku, jelikož jsme tam nikdy nebyli celý den a bylo to fajn. 2 km se dá dojít též na klidnou nuda pláž Mandomata, která má kamenitý vstup, skalnaté prostředí, teplé mělčiny bez vln. Tam byl větší klid. Ve vodě obecně toho moc nenajdete, pokud se chcete dívat na rybíčky apod. Lze si koupit lístek na plavbu na Rhodos nebo Lindos, rychlé čluny apod.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

400 metrů jedním směrem supermarket AB food, 300 metrů druhým směrem jiný supermarket. Restaurace, obchůdky, zastávka MHD jak na dlani (cca co půl hodiny i do půnoci jezdí autobusy na Rhodos za 2,4 euro, cesta trvá cca 45 minut), v noci živo, na druhou stranu na hotelu nešlo nic slyšet, takže v podstatě ideální. S čím jsem měl problém bylo nadšení většiny domorodců ke každému kolemjdoucímu, takže pokud nechcete na jedné procházce utratit 200 euro, musíte se naučit říkat ne. Taktéž je docela problém zastavit se u venkovního jídelního lístku, jelikož Vás ihned lákají dovnitř. A jelikož tam bylo na desítky restaurací, nebylo jednoduché projít.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Na základě recenzí, které jsem na internetu četl, jsem měl obavy, aby to nebyla katastrofa. Stačilo třeba pohádat se o lepší pokoj nebo mít výhled na kolemjdoucí, tak se to mohlo naplnit, ale měli jsme štěstí. Žádný luxus, ale je to 3hvězdičkový hotel, takže je to pro ty, kteří chtějí ušetřit pár tisícovek, ráno se najíst, odjet, večer se vrátit, najíst a jíst spát nebo do města.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání