Napsat recenzi

Krásná podzimní dovolená

Recenze hotelu Evi Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2016
Přečteno: 990x
Recenze se líbila: 435 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na poslední chvíli jsme zvolili dovolenou koncem září na Rhodosu, Faliraki - hotel Evi.Pro nás - důchodkyně, za velmi přijatelnou cenu. Krom toho, že počasí bylo perfektní a moře příjemně teplé, jsme byly velmi spokojené. Hotel nebyl přepychový, ale čistý. V jídelně slušný výběr jídel.

K moři jsme to sice měli cca 15 minut chůze, ale byla to pěkná procházka. Je potřeba upozornit, že na pláži se za lehátko platí 8 eur na den, takže je potřeba s tím počítat.

Celkově to byla velmi hezká dovolená, i když někteří hosté si stěžovali na velký hluk u baru u bazénu, dlouho po 02. hodině.

Rozhodně bychom neváhaly si tuto dovolenou zopakovat.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Ubytované jsme byly ve dvoulůžkovém pokoji s lednicí a koupelnou. Pokoj nebyl přepychový, se svým starším nábytkem odpovídal ***. Denně uklizený a častá výměna ručníků a prostěradel.

Součásti byla koupelna s WC a vanou, doporučili bychom nějakou skříňku pod umyvadlo, pro odložení toaletních potřeb.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Jídelna je prostorná s velkým výběrem jídel, příloh, salátů a nechyběly ani moučníky a zmrzlina. myslím, že každý si mohl vybrat dle své chuti a dostatečně se zasytit ať už u snídaně, při obědě, neb večeře.

Doporučila bych pouze více ovoce. Zeleniny byl dostatek.

Personál byl příjemný a neustále udržoval pořádek na stolech.

Pitný režim jsme mohli dodržovat jak v jídelně, tak u baru u bazénu dle potřeby.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení pokojů, jak jsem již uvedla bylo zastaralé, dokonce něco i rozbité. Společné prostory hotelu byly perfektně zařízené, čisté a pohodlné. Personál byl příjemný a ochotný.

Bazén byl denně čištěný a i prostory kolem.

Animační programy se žádné nekonaly, hlídání dětí také nebylo poskytované.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Teplota moře i na začátku října byla 24 stupňů C. Moře i písečné pláže čisté a udržované s množstvím lehátek / 8,- eur na den / a slunečníků.

Byla i velká nabídka vodních sportů.

Z přístavišť jsou vypravované parníčky / dle jízdních řádů / do měst Rhodos a Lindos.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Z hotelu k nejbližším obchodům to je cca 5 minut, ale projít celé centrum města je pěkná i vícehodinová procházka. Město žije hlavně ve večerních hodinách.

Udivila nás špína, odpadky a nepořádek v některých částech a ulicích města.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celkově jsme byly velmi spokojené a takový zájezd all inklusive, za relativně nízkou cenu, jsme ani neočekávaly

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 71
z 140 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání