Napsat recenzi

Evi hotel-žádný luxus

Recenze hotelu Evi Hotel *** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 1 245x
Recenze se líbila: 409 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tuto dovolenou jsme kupovali jako rodinný last minute týden před odletem, takže bylo velké očekávání jak to bude vypadat, jelikož se zdejší recenze velice lišily a nechtěli jsem prožít první dovolenou s dětmi u moře hlavně ve špíně a smradu.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Po příjezdu na hotel z letiště ve 23:00 jsme byli v očekávání a to sice, jaké dostaneme číslo pokoje. Zde na recenzích se psalo o pěkných apartmánech (č.1-47) a katastrofálních standard pokojích (č.100-900). Bylo nám přiděleno č 303 v prvním patře, hned naproti výtahu s balkonem na moře. Hned jsem se zkusili staršího pana recepčního zeptat, zdali bychom nemohli pokoj vyměnit za jiný s číslem 1 až 47, ale bohužel jsem neuspěli ze dvou důvodů. V noci pokoje nemění a měli jsme zakoupen standard pokoj s dvěmi přistýlkami a ne apartmán. Po příchodu na pokoj jsem chtěl okamžitě odjet zpět domů. Každý z nás chce na dovolené za kterou "vyhodí" spousty peněz patřičný komfort, ale co se týče hotelů, tak Řecko není Egypt (pochopitelně ve stejné cenové relaci). Pokoj měl rozměr cca 4x3m , kde se vešly přesně 4 postele, spíše dvě postele a dvě vojenské kovové konstrukce s péry, na kterých byla matrace. Před postelí zůstala 90cm ulička k balkonu. Koupelna měla rozměr 2x2m a byla společně s WC. NO PROSTĚ PARÁDA HNED NA ÚVOD. Ještě ten večer jsme byli rozhodnutí to hned ráno řešit, ale ráno po vychladnutí (díky místní klimatizaci :-)) jsme s chladnou hlavou se rozhodli i díky jedné "pozitivní příčině" nic neřešit. Každý pokoj měl magnetický čip-klíč, který po vytažení vypnul veškerou elektriku v pokoji a tudíž i klimatizaci. Jenomže náš byl rozbitý a tudíž nám i po vytažení klimatizace stále fungovala. Ten kdo byl v těchto dnech na Rhodosu ví, jaké strašné teplo tam panuje a každý ocení vychlazenou místnost. Nebylo nic lepšího než přijít kdykoliv z vedra do vychlazeného pokoje a nepotit se 10 minut na pokoji než se pokoj vychladí. Pokoj jsme přes den chladili na 30°C a i přes to byl ten chlad oproti tomu vedru znát.

Viděli jsme zmiňované pěkné apartmány, které nebyly součástí hlavní budovy. Opravdu to bylo o několik tříd hezčí, ale ten samý problém s vedrem na pokoji bez klíčku byl i zde. A díky tomu, že jsme trávili na pokoji cca 1,5 hodinu denně, když nepočítám spánek, tak musím za nás všechny říct, že ubytování nakonec splnilo svůj účel. Ten kdo čeká luxus ať do tohoto hotelu nejezdí !

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Jídelna byla sice klimatizovaná, ale vzhledem k neustále otevřeným dveřím a oknům a spoustě lidí, bylo někdy takové vedro, že z člověka tekl pot ve frontě na jídlo. Ta byla téměř vždy, pokud člověk přišel hned po otevření (snídaně, oběd, večeře). Jídla bylo vždy hodně, neustále doplňované a personál během celé doby okamžitě ochotně sklízel použité nádobí ze stolů. Co se týče kvality a pestrosti jídla, to byla dle našeho mínění dobré. Jídla se sice během dvou dnů většinou opakovala, ale vždy se dalo vybrat to na co má člověk chuť. Některé jídla se opravdu ale nedala jíst, zejména díky rozdílné přípravě oproti našem zvykům (sladká míchaná vajíčka, divně sladké brambory atd.) Co musím pochválit, tak to spoustu výborných salátů, ovoce a sladkostí pro děti.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál hotelu byl na jedničku-ochotný, milý. Vybavení hotelu je již zastaralé, chtělo by to investici do obnovy interiéru. V hotelu jsou k dispozici 3 bazény. Centrální do písmene Zet u hlavní budovy, ve kterém se zdržuje nejvíce lidí a po obědě je tak teplý, že ani neosvěží. U baru je většinou fronta. Většina lidí si rezervuje lehátko tím, že na něj dají svůj ručník (ikdyž je to zakázáno) a tak když si přispíte, tak většinou nenajdete lehátko volné. My jsme se dozvěděli asi v průběhu pobytu o druhém a třetím bazénu cca 150m od centrálního směrem k apartmánům 1-47 a budově 9. Zde je jeden bazén s obsluhou a druhý bez. Oba dva jsou sice menší, ale zato studenější s hloubkou místy i přes 2m. Bez problémů si zde kdykoliv přes den lehnete na volné lehátko a u baru téměř nikdo není. Jakmile jsme se o tomto bazénu dozvěděli, nechodili jsme jinam !

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláže jsou na Rhodosu krásné, moře čisté, mořské šnorchlování trochu šedivé. Od Hotelu Evi je moře vzdálené cca 700m po silnici, pomalou chůzí to člověk zvládne za 15-20 minut. Lehátko na pláži stojí 4eura/den.

Doporučuji navštívit pláže Ladika a Anthony Qiunn (od hotelu autem cca 10 minut)-super šnorchlování. Asi nejhezčí pláž na ostrově Tsambika stojí také za navštívení autem. Dále doporučuji si zajet na soutok egejského a středozemního moře na jih ostrova na Prasonisi. Hodně zde fouká, moře je chladnější, navštěvují ho zejména vyznavači kitesurfingu.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí hotelu je klasické Řecké, nikde se neřeší nějaký velký pořádek, ale to je na Řecko typické. Do centra dění ve Faliraki je to chůzí cca 15 minut, v noci všude plno obchodů, restaurací, diskoték atd. V blízkosti hotelu je obchod, restaurace, půjčovna aut, motorek a 4-kolek. Chtěli jsme si půjčit auto na 4 dny pro 4 lidi, vybrali jsme si Hyundai Getz. Naše delegátky CK, která také zařizuje půjčení vozidel se 100%-mi službami nám toto auto dokázala nabídnout za 226 Euro. Půjčovna naproti hotelu (ne vedle recepce) nám ho půjčila se svými službami za 160Euro :-)

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Tem kdo nehledá komfort a luxus, není odkázaný na delegáta a jeho výlety, ale chce si dovolenou užít svým způsobem a hlavně prohlídkou celého ostrova a neleží u hotelového bazénu, tak tomu bude zdejší hotel za cenu last minute stačit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 71
z 140 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání