Napsat recenzi

Velmi pozitivní detailní recenze hotelu Aelia Resort, do roku 2014 Reni Sky

Recenze hotelu Hotel Reni Sky *** (Řecko - Rhodos - Afandou)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 2 788x
Recenze se líbila: 408 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 2

***************************************

!!!!!!! Hotel Reni Sky *** se v zimě roku 2014 přejmenoval na Aelia Resort *** !!!!!!!!!

Tato recenze již hodnotila hotel pod jménem Aelia Resort, administrátor recenze.cz nadpis sám přejmenoval na hotel Reni Sky, přestože to není aktuální.

***************************************

Naprostá spokojenost, do hotelu bychom se klidně další rok vrátili a všem doporučujeme! Za velmi nízkou cenu ráj na zemi. Personál velmi přátelský, milý, vstřícný. Pokoje i celý hotel - čisté a vybavené. Jídlo a pití skvělé. Pláž obrovská, písčito-oblázková, minimální počet lidí. Okolí velice klidné, mimo město, žádná velká silnice poblíž, žádný hluk.

Ubytování  průměrně (5/5)

Na pokoji jsme měli ledničku, klimatizaci, balkon. Dostali jsme pokoj s výhledem na moře. Celý pokoj i s koupelnou byl čistý a pěkný. Jako jedinou nevýhodu považuji to, že postel nebyla manželská, ale dvě samostatná lůžka přisunutá k sobě.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Stravování tu probíhá dle slov cestovky formou jednoduchého bufetu a s tím je nutno také počítat. Na výběr ke snídani bylo z párečků, vajíček, listového těsta, jogurtu atd. - velmi bohaté. Oběd vždy dva druhy masa, dva druhy přílohy a dva druhy vegetariánských jídel. K večeri totéž. Vždy spousta zeleniny, tzatziki, těstovinové studené saláty atd. Vše vynikající. Zmrzlina, káva a čaj nonstop. Co se týče pití, byl k dispozici bar od 10 do 23 h. Zde měli čepované sodovky, které byly napodobeninami coly, spritu a fanty. Z alka točené pivo, víno, místní neznačkové likéry a kořalky. Koktejly míchali pouze z limonád a alkoholu, tedy docela netradiční oproti mojitu nebo piňa coládě, ale vždy vynikající a barmani vyhověli jakémukoliv přání. Žádné fronty ani čekání.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

V hotelu je jeden bazén s brouzdalištěm pro děti, houpačky pro děti, lehátka a slunečníky, venkovní i vnitřní bar. Kulečník, wifi na recepci zdarma.

Personál byl velice ochotný, milý, přátelský, vstřícný, téměr rodinná atmosféra, za dobu pobytu nám přilnuli k srdci.

Co se týče úklidu pokoje, každý den měnili přikrývku a vytírali zem, ručníky ob den nebo častěji. I uklízečky byly milé.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž Afantou je nejdelší na Rhodosu (6 km). Má písčito-oblázkový charakter a moře je nádherně čisté. Od hotelu vzdálená asi 250 m, je to opravdu kousek po rovince. Po asi 200 metrech jsou místa s deštníky a lehátky, mezi nimi je pláž volná. Lidí je tu minimum, když se zajde dál za město, pláž máte úplně pro sebe, 300 m prázdno na obě strany. Zábavné atrakce tu ale nehledejte, po celé pláži je naprostý klid.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hotel je asi 3 km do kopce od centra Afantou a 3 km podél pláže do Kolymbie, je zasazen mezi pustinou, políčky, rákosím, sem tam vilka. Vede k němu malá absolutně nefrekventovaná silnička. Do města Afantou jezdí pravidelně výletní vláček za 1,8 euro od hotelu. Kdo rád rušné promenády a uličky s několika bary a tavernami, by se tu nespíš nudil, ale nám to nevadilo.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Byli jsme velmi spokojení, Afantou je umístěno na výhodném místě blízko Lindosu i Rhodosu, jen čtvrt hodinky od nádherné pláže Tsambika, ale sám v klidném prostředí. Doporučejeme půjčit auto a podívat se po krásách Rhodosu. Hotel byl přes zimu 2014 restaurován. Určitě všem doporučujeme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Marie Smetanová: ...souhlasím s takovu recenzí .... - 18. 9. 2014 10:38

Tato recenze je opravdu vyčerpávající a já s ní souhlasím, neb jsem strávila deset dní v září v tomto hotelu. Opravdu, kdo hledá klid, ten ho tady najde, moře je nádherně čisté, teplé, vstup do moře na pláži, která je chůzí od hotýlku /má jen 36 pokojů/ cca 5 minut je bez jakéhokoliv úskalí, čili naprosto vhodný i pro malé děti. Ani v sezoně /jak nám řekla delegátka/ není 5 km dlouhá pláž přelidněna, neb se na takovém prostoru turisti rozptýlí. Pokud si nechcete půjčiti auto, doporučuji výlety s průvodkyní, byli jsme maximálně spokojeni s profesionalitou paní Eriky, slovenskou průvodkyní, od které jsme se dozvěděli o Řecku to, co v odborných knihách o Řecku nenačtete, její organizace, vstřícnost, pohoda na nás dýchla ještě pozitivnější atmosféru, než nám přinášela dovolená na Rhodosu. Personál je opravdu milý, vstřícný, rodinná atmosféra je dána tím, že personál je opravdu rodina. reagovat

Peter Malý: tragédia - 28. 11. 2014 14:38

Aby bol moja recenzia veľmi stručná a výštižná bude krátka. Hotel by som nikdy nikomu nedoporučil !!. Jednoduchý bufer znamená celý týždeň to isté. Hotel na samote, obklopený rozbúranými budovami. Bazén peremanentne špinavý. Bar pri bazéne nefungujúci. Izby upratané dva krát za celý pobyt. Znalosť angličtiny alebo iného jazyka, čo sa týka personálu úplne nulová. Hotel naozaj katastrofa. Pláž a oblasť nádherná teplota v Grécku v lete tiež super ale hotel proste katastrofálny. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání