Napsat recenzi

Dovolená 18.7.2017 - 25.7.2017

Recenze hotelu Afandou Beach Resort Hotel *** (Řecko - Rhodos - Afandou)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 928x
Recenze se líbila: 303 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pláž směr sever Pláž směr sever
  • Vláček za 3 eura do Afantou Vláček za 3 eura do Afantou
  • Pláž směr jih Pláž směr jih
  • Terasa u baru a bazén Terasa u baru a bazén
  • Boční vchod do recepce Boční vchod do recepce
  • Foto ze střechy Foto ze střechy

Dovolená all inclusive s výhledem na moře.Bohužel koukali jsme do stromů a za nimi děsný bordel a smetí.Společnost nám dělali cikády.Pití k moři jsme si museli koupit v minimarketu 1,5l za 0,80 eur,protože hotel nemá pláž.

Maximálně 10 dnů v roce prší jinak slunečno s teplotou přes den 30 - 34 a v noci 28 - 29.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Ubytování je průměr. Klima zdarma jen v hlavní sezoně, jinak za 7 eur na den. Úklid = vysypání koše, narovnání prostěradla, složení mokrých ručníku a za 7dní 3x vytřeno!

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Strava docela pestrá, akorát pozor na maso je často hodně vysušené a tvrdé. Denně ovoce, zákusek namočený v cukrové vodě, pivo do teplých 2dcl sklenic. Kafe se dá pít jen po ránu. Doporučuji si vzít kafe sebou. Mléko 1:1 s vodou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Hotel svým vybavením zapadá do průměru. Televize asi 8 programů, z toho naše jen ČT24.

Obsluha venkovního baru = na vše 1 číšník pracující na jednu fázi se zataženou ruční brzdou. Bazén je malý na to množství lidí v hotelu. Kulečník , pin ponk, tenis , travnaté hřiště na fotbálek, ale vtom horku komu by se chtělo?

Na recepci se dá objednat pronájem auta , skutru (od 22 eur na den) nebo kola (od 7 eur na den, ale v tom horku bouchají duše)

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je asi 350 m daleko a je neupravená.Co nevyčistí moře, tak to nikdo neuklidí. Lehátka na pláži, 1 za 5 eur , ale dá se dohodnout sleva 4 za 15 eur , nebo 1 za 2,5 eur na 1/2 dne. Písek a oblázky rozpálené od sluníčka , takže bez bot se nedá chodit. Občerstvení asi po 0,4 km za patřičnou cenu. Moře krásně čisté plné oblázků, teplota vody 28 , minimum lidí, sprchy na pláži.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

V okolí jen vyprahlá zem a špinavé zahrady. Nejbližší městečko Afantou asi 2,5 km - dá se svést vláčkem za 3 eur. Noční život. Dále jižněji Kolymbia - krásné hotely se svými plážemi. Nákupní zóna 1 km!

Pro ty co jezdí rádi autobusem pozor řidiči jsou absolutně nespolehlivý , zastávky někdy ohlásí někdy ne a jsou jen na zazvonění.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Za téměř 40 tis - all inclusive bych čekal víc. Je sice pravda , že je hlavní sezóna, ale kupovat si pití na pláž?!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 26
z 44 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání