Napsat recenzi

Recenze hotelu Ritsa v Tolu

Recenze hotelu Zakros Hotel (ex Ritsa) *** (Řecko - Peloponés - Tolo)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 776x
Recenze se líbila: 448 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je malý a cítili jsme se v něm jako doma.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Ubytování bylo ve vkusně zařízeném čistém pokoji s balkonem, lednicí a televizí. Překvapilo nás, že jsme měli zdarma trezor i použití klimatizace. Také nás zaujalo, že v pokoji pro 4 osoby jsou pohodlné postele ( ne přistýlky, které jsme zažili ve Španělsku, vypadající jako ,, šuplík na spaní" ).

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Strava byla chutná, rozmanitá a čerstvá. Každý si mohl vzít to, na co měl chuť a v množství, které mu vyhovovalo. Měli jsme polopenzi K obědu jsme si mohli objednat v ceně přibližně od 2 do 12 Eur čerstvě připravené jídlo (např. klobásu, kebab,pizzu, výbornou pražmu apod.).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,9/5)

Hotel má bazén s lehátky a slunečníky. Slunečníky zdarma půjčují i k moři. Před hotelem je terasa se stoly a zastíněním. Měli jsme na výběr ke koupi různé výlety. Každý den se nám plně věnoval pan delegát Papadopulos. Na výlety s námi jezdila paní delegátka Květa. Všichni zaměstnanci hotelu byli milí, ochotní a vstřícní. Ocenili jsme, že se snažili mluvit česky.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Vstup do moře nám vyhovoval, protože byl pozvolný a písčitý.K použití byly sprchy. Také tam měli špinavé a velmi zapáchající wc a proto jsme byli rádi , že náš hotel byl vzdálen asi 4 minuty pomalé chůze od pláže, .Za jedenáct dní pobytu jsme však vůbec neviděli, že by byly z pláže vyvezeny velké koše s odpadky.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel je v klidné části města a to nám vyhovovalo. V blízkosti jsou markety pro nákup nejnutnějšího zboží a potravin. Kdo má rád rušno a větší množství lidí, tak doporučujeme procházku k přístavu, který je vzdálen asi půl hodiny pěší chůze od hotelu.Po cestě je větší množství obchodů, taveren, hotelů a dvě lékárny. Pěkný pohled na Tolo s mořem Zje cestou ke kostelíku.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Na dovolené jsme byli všichni spokojeni.Pokud nám oběživo dovolí, tak bychom si v hotelu Ritsa opět pobyt zopakovali.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Peloponés - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání