Napsat recenzi

Hotel Albatross na ostrově Paros

Recenze hotelu Albatros Hotel *** (Řecko - Paros - Logaras)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 106x
Recenze se líbila: 364 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme po všech stránkách velice spokojeni. Ostrov Paros je krásný a přitom nepatří mezi turisticky přetížené destinace (jako Santorini nebo Mykonos). Hotel rodinného typu je pár kroků od krásné písčité pláže. K dispocici je i venkovní hotelový bazén. Milý a pozorný personál. Velmi vhodné pro klidnou rodinnou dovolenou.

Ubytování  průměrně (5/5)

Ubytování ve dvoulůžkových pokojích s příslušenstvím a veškerým běžným vybavením (včetně klimatizace, sejfu, fénu atd). WIFI i na pokoji ale na videohovory je rychlost připojení hraniční. Pokoje se nachází ve 3 jednoposchoďových objektech architektonicky velmi zdařile realizovaných. Vesměs mají balkónek.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Měli jsme pouze snídaně, ale ty byly vynikající. Při dřívějším odjezdu personál připravil po domluvě balíček. V blízkosti bylo více vynikajících restaurací. V Parikii, hlavním městě ostrova, si otevřel svou prvou restauraci Fred Chesneau, známý svými kulinářskými výlety do zemí celého světa (vysílala i ČT). Tato večeře je sice dražší, ale pro gurmána nezapomenutelná. Vřele doporučujeme, je nutná rezervace předem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Vybavení i hotelové služby na vysoké profesionální úrovni. Recepční a spolumajitelka paní Stella je vůči všem hostům nesmírně pozorná a milá. Možnost objednat si půjčení auta či motorky a zamluvit výlety lodí na sousední ostrovy, pokud tak neučiníte prostřednictvím české delegátky. Domluva francouzsky (francouzští turisté zde převažují) nebo anglicky. I další hotelový personál vynikající.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláže v nejbližším okolí jsou písčité s možností stínu bez platby za slunečník. Voda krystalicky čistá. Možnost šnorchlování - několik druhů ryb a rybek, občas hejna v řádu stovek kusů ryb. Z pláží doporučených paní Stellou jsme vyzkoušeli tu na jižním konci ostrova Antiparos a pláž Kolimpithres v zálivu u Naoussy. Tam jsou skály vymodelované mořem (podobné jako na Korzice). Další doporučené pláže jsme nestihli prozkoumat, protože se nám líbila ta nejbližší u nás.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Hotel je pár kroků stranou, s pěkným výhledem na moře. Rozhodně doporučujeme vyjet či pěšky vyjít na kopec nad blízkou vesnicí Marpissa. Nachází se tam kostelík St. Antonia (přístupný každé odpoledne) a je odtamtud krásný výhled na okolí. Pěšky to je z hotelu 45 min a námaha za to stojí.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Tuto dovolenou bych se nebál označit jako "The best of Greece".

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Paros - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání