Napsat recenzi

Spokojenost!

Recenze hotelu Maria Studia (Řecko - Olympská riviéra - Nei Pori)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 199x
Recenze se líbila: 446 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Studia Maria jsou spíše pro nenáročné, nicméně rozhodně postačí. Studia jsou čistá, i přes starší vybavení je o ně dobře postaráno. Lokalitu můžu doporučit, v Nei Pori jsou krásné písečné pláže a služby jsou na Řecko levné.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Skutečně pro nenáročné, ale vše čisté. Dostali jsme s přítelkyní studio bez manželské postele, to trochu uškodilo, museli jsme stěhovat postele k sobě a díru mezi matracemi jsme museli vystlat dekou. Problémem je i sprcha, která je bez jakéhokoliv závěsu a tak voda stříká všude okolo a teče do kanálku mimo sprchový kout. Studia jsou s balkónem, ne širokým, ale dlouhým. Určitě postačí.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Měli jsme bez stravy, takže jsme si buďto něco uvařili, nebo spíše chodili na obědy a večeře. Taveren a bister je všude kolem pláže dost, člověk si musí vybrat. Cena za bohatou večeři pro dvě osoby do 20 EUR. Ne všude se jim vše povede, ale když člověk narazí na dobrou restauraci, má vyhráno. Doporučuji pizzerii Volcano - provozní je Češka, navíc dělají vynikající pizzu a perfektní těstoviny. Cena za hlavní jídlo od 5 do 8 EUR.

Nedoporučuji pít řecké pivo (hlavně Mythos). Cena 3 - 3,5 EUR a není dobré.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vybavení starší, ale čisté. O studia je dobře postaráno. Majitelé bydlí v přízemí, je to starší pár. Studia jsou vybavena jednoduše, ale svým účelům rozhodně stačí. Chybí mikrovlnná trouba. Elektřina funguje až po zapojení magnetu u klíčí, výjimkou je pochopitelně lednice.

Není to hotel, takže člověk nemůže čekat žádné zázraky.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Krásná písečná pláž, dále směrem k Platamonas písčito-oblázková. Moře opravdu čisté, pláž s pozvolným vstupem do moře. K večeru je u pláže trochu více trávy vinou přílivu. Doporučuji koupání kolem 9. hodiny ranní, moře je křišťálově čisté, skoro žádní lidé.

Jako velké plus vidím plážový servis - neplatí se samostatně, ale každé bistro či restaurace má svůj plážový servis a můžete jej celý den používat, pokud si něco objednáte. Nesmíte však odejít, položené ručníky na lehátkách nehrají roli. Takže když jsme přišli dopoledne na pláž, objednali si jejich výborné ledové cappuccino freddo (3 EUR) a mohli jsme celý den využít servisu.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Typické Řecko. Kolem pláže a v centru obce rušno, obchůdky otevřené až do noci, ale kolem vesnice špína a skládky. Pokud trávíte celé dny u moře, člověka se to nijak nedotkne, pokud ale jde občas na nějakou procházku, vidí všude kolem. Nei Pori má rozhodně velký potenciál, ale nevyužitý. Ubytovací kapacity chybí, poptávka je větší než nabídka.

Plusem je možnost horské turistiky, hory se tyčí pár kilometrů za vesnicí, také možnost navštívit hrad v Platamonas (cca. 6,5 km od Nei Pori)

Na Olympskou riviéru jezdí spousta Srbů a Rumunů, což se odráží i v cenové hladině, která je na řecké poměry nízká. V našem termínu (září 2016) jelo hodně rodin s malými dětmi.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Rozhodně můžu doporučit. Pokud chce někdo jet na low cost dovolenou, je to dobrý tip. Vhodné k aktivnímu i pasivnímu odpočinku. Destinaci doporučuji především rodinami s malými dětmi, pláž je pro malé děti více než vhodná a v okolí nejsou žádné velké diskotéky nebo bary. Pokud se chcete jet vyřádit, zvolte jinou destinaci.

Rád bych podotknul, že jak se budete chovat k místním, tak se budou chovat oni k vám. Za každé dýško jsou vděční, navíc se odměňují velmi přátelským chováním a občas nějakým bonusem v podobě dezertu nebo drinku navíc. Arogantní lidé nepochodí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Olympská riviéra - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání