Napsat recenzi

Aparthotel Siros nedoporučuju

Recenze hotelu Siros Hotel a Apartmány *** (Řecko - Olympská riviéra - Leptokaria)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 1 403x
Recenze se líbila: 573 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 5
  • Postel a 1 metr ke kuchyňské lince, to je celý pokoj. Postel a 1 metr ke kuchyňské lince, to je celý pokoj.

Aparthotel má sice krásně zrekonstruovanou recepci, ale pokoje jsou v dezolátním stavu. Jsou strašně malé, nábytek tak 30 let strarý, v pokoji ani stůl a židle, jenom malinká ulička kolem postele, kde se dá sotva projít. Koupelna spojená s WC má jedinou výhodu. Můžete sedět na WC, sprchovat se a čistit si zuby nad umyvadlem zároveň. V koupelně není jediný háček nebo polička, kam si položit ručník nebo oblečení. Žádný závěs ve sprše, polijete celý záchod. Katastrofální plíseň všude. Za celou dovolenou Vám pokoj neuklidí ani nevynesou smetí, to je na vás. A paní majitelka přišla seřvat mého malého syna, že dělá v pokoji rámus... Tak si dovolenou rozhodně nepředstavuji a ani nízká cena za toto nestojí!

Ubytování  průměrně (4/5)

Katastrofa, viz výše

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Bez jídla. Není možné ani v hotelu jídlo zakoupit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Neochotní, nepříjemní na dítě.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Je to dále.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotel na hotelu, nikde na pláži atrakce pro děti. Žádné houpačky, lavičky.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Nedoporučuji!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Tereza: Reakce - 7. 2. 2013 16:02

Dobrý den, byli jsme v Sirosu také v červenci a nedá mi to - musím se vyjádřit k vaší recenzi. Asi jsme měli jiný pokoj, ale náš byl vcelku prostorný, především nás uchvátil obrovský balkon (spíše terasa, rohová), dovolenou totiž nejezdíme trávit na pokoj. Na přespání bohatě stačilo, klimatizace a wifi zdarma, uvařit se v malé "kuchyňce" taky dalo. Souhlasím s koupelnou, také mi nevyhovovalo, že sprchový kout není nijak oddělen od zbytku koupelny, u nás navíc vedlo okýnko z koupelny na balkon jiného pokoje, ovšem plísně jsem si nikde nevšimla. Stravu nemá smysl komentovat - pokud jste chtěla hotel se stravou, měla jste si vybrat hotel se stravou. Pokud vaše dítě dělalo bordel, nedivím se, že na něj majitelka přišla. V penzionu byli asi i jiní lidé a majitelka logicky chce, aby i ti měli pěknou dovolenou a nebyli rušeni vaším dítětem.Nemohu posoudit situaci, vaše dítě jsem nepotkala. Ale mohu říci, že na nás byla paní majitelka i pan majitel velmi příjemní, vždy nás pozdravili, usmáli se. Úklid pokoje a vynesení koše - děláte si srandu? A co byste za těch pár kaček ještě chtěla? Umývat záda by vám třeba neměli? Pokud jste zvyklá na takové služby, tak opravdu musíte jezdit do hotelu (cena tomu samozřejmě pak odpovídá), ne rodinného penzionku. A vzít koš při cestě na pláž, nebo na procházku mi opravdu ruce netrhalo. Z vaší fotky ale vidím, že koš vám přetéká, asi jste holt zvyklí, že po vás někdo uklízí. Mně osobně by naopak vadilo, kdyby mi někdo "šmejdil" na pokoji a uklízel. Pláž mi přišla blíž jak inzerovaných 80 metrů, proto jsme si tento penzion i vybrali. Okolí hotelu, atrakce pro děti - nezlobte se na mě, ale toto jste si přece měla zjistit před samotnou dovolenou. Místo pobytu si člověk vybírá na základě svých požadavků, někdo chce být v hlučném centru, někdo na okraji v tichu, někdo u dětského hřiště. Mimochodem, kdybyste netrávili celý den v pokoji, případně na pláži, atrakce byste určitě našli, my jich na náměstíčku viděli spoustu. Nebyla jsem ve vašem pokoji, dle fotky jste měla jiný druh. My jsme byli v rohovém, který prostorný byl. Zájezd jsme kupovali na poslední chvíli, takže cena byla opravdu nízká a za tu cenu jsme z pobytu byli nadšení. Kdybych chtěla luxus, nečekala bych ho za cenu pár tisíc. reagovat

Majka: Re: Reakce - 17. 8. 2013 21:37

Dobrý večer,mluvíte mi z duše,ve všem s Vámi souhlasím.Na penzion Siros se určitě ještě někdy vrátíme. reagovat

danča: Re: Reakce - 20. 7. 2015 8:00

paní Terezko, nádherně napsáno. Siros doporučuji. reagovat

dana: hotel siros - 21. 7. 2014 8:57

paní terezko i já s vámi plně souhlasím. Nám se tam taky líbilo a moc,pokud člověk není náročný,tak se mu líbí všude. Taky mám ráda klid a kdyby mi nějaký rozežraný parch*** dělal bordel,šla bych na něho i já.Nám ubytováním stačilo,protože jsme prakticky chodili se jen vyspat.Nelíbilo by se mi,kdyby mi někdo šmejdil po pokoji,koš s odpadky jsme vzali do ruky a odnesli do kontejnerů.Hold,lidi jsou rozežraní. reagovat

Alice: Siros pod lidskou důstojnost - 18. 7. 2015 15:35

Tento apartdům nedoporučuji. Byla jsem v červenci 2012. Jestliže tady někdo píše, že co by kdo chtěl za pár kaček, tak to může komentovat jedině ck, aby nepřišla o klienty. Je všeobecně známo, že na Balkáně hygiena je pod psa a ještě k tomu arogantní majitelé, kteří opovrhují ˇCechy. Nikomu to nedoporučují, měla jsem z toho silné deprese. Absolutně tak ubytovna pro bezdomovce. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Olympská riviéra - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání