Napsat recenzi

Paradiso-paráda

Recenze hotelu Paradiso Studio & Apartments **** (Řecko - Naxos - Agia Anna)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 106x
Recenze se líbila: 305 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená v tomto ubytovacím zařízení byla super. Paradiso se skládá ze dvou objektů, každý má svůj bazén. Nás nejprve ubytovali ve vzdálenějším objektu, ale bohužel v zadní a snížené části, takže bychom se při večerním posezení u vína dívali na kola aut na parkovišti. Požádali jsme majitele, jestli by nemohl tento apartmán vyměnit a on nás nakonec ubytoval v malém apartmánku mimo budovu, ale velmi pěkném. Takže jsme se večer kochali krásou rozkvetlé zahrady a osvětleným bazénem.

Ubytování  průměrně (4/5)

Apartmány jsou menší, ale nově vybavené, lednice, fén, vařič, koupelna. Kuchyňská "linka" asi 1 metr a nádobí téměř žádné. Tak na uvaření kávy nebo těstovin.

Nám ale zcela vyhovovalo.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

V ceně pobytu byla snídaně. podávala se v taverně prvního objektu Paradiso. Denně káva, čaj, mléko, džus. Chléb, máslo, marmeláda , med, sýrový štrůdl, bábovka, talíř zeleniny a vejce - buď míchaná, omeleta nebo volské oko.Dle našeho názoru by bylo jednodušší, kdyby např. bábovka či štrůdl byly formou švédského stolu, jen pro zájemce. Většinou je nikdo nesnědl a číšníci vše netknuté odnášeli pryč. Chybělo nám kousek šunky nebo sýra na zpestření.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

K zařízení patřila taverna - vyhlášená v okolí - se zajímavým posezením v písečných dunách u moře, kam se večer sjížděla spousta lidí. Bazén v zahradě čistý, prostorný, s lehátky v klidné části krásné zahrady.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž patřila k nejkrásnějším , které jsme v Řecku viděli. Jemný písek, křišťálová voda, dosti studená. Vstup do moře pozvolný, lehátka a slunečníky kousek od našeho zařízení, neboť v části moře u našeho ubytování bylo kamenné klouzavé plato.

Za lehátka se platí, v některých tavernách se v případě konzumace např. za 20 Euro se platit nemusí.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Kolem hotelu se táhne dlouhá prašná silnice, která vede podél pobřeží a podél dlouhé krásné pláže Plaka. Cestu několikrát denně stříkají vodou. Blízko je market, kemp a spousta restaurací a taveren. Na opačné straně začíná další pláž Agia Anna, kde bylo přes den více lidí. Autobus do hlavního města jezdí každou půlhodinu relativně načas. Jízdenky se kupují v kempu nebo v některých tavernách předem.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Celkově jsme byli s dovolenou velmi spokojeni.

Zúčastnili jsme se výletu po ostrově a díky průvodkyni Marcele Rusňákové jsme si odnesli spoustu zajímavých informací a viděli ta nejzajímavější místa na ostrově.

Paní Rusňákovou jsme poznali už před dvěma lety na Mykonosu a je opravdu skvělá delegátka.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Naxos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání