Napsat recenzi

Nevstoupíš po druhé do stejné řeky.

Recenze hotelu Platy Beach Hotel *** (Řecko - Limnos - Plati)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 303x
Recenze se líbila: 478 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jsme letitými hosty uvedeného hotelu. Vždy i tentokráte jsme byli velmi spokojeni. S personálem máme velmi dobré, po letech přátelské a kamarádské vztahy. Bohužel, vznikly jisté, z našeho pohledu, zásadní problémy o kterých bych se zmínil.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Velmi dobré.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Nemá chybu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Vzhledem k tomu, že už jsme pradědek a prabába, tak nás problémy s dětmi nezatěžují, ale služby a nabídky různých aktivit, jak výletů po moři, tak za pamětihodnostmi ostrova či návštěva vinoték s možností ochutnávky jsou velmi bohaté. Pouze ceny v eurech za tyto výlety jaksi vzrostly.

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

Moře čisté, pláž dlouhá, ale během sezóny dosti lidnatá. Slunečníky a lehátka zdarma. Vodní sporty hotel nenabízí, ale v nedalekém středisku vodních sportu, které se nalézá na konci pláže, je možnost vypůjčiti si vše, co s vodními sporty souvisí.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Během několika let přibylo v okolí hotelu několik dalších penzionů a jiné jsou ve výstavbě. Bohužel, tím také vzrostla, oproti dřívějším létům, návštěvnost pláže a tím tato ztratila kouzlo jisté osamělosti a klidu. Také a to je důležité,zvýšila se návštěvnost Řeků, tak že kapacita slunečníků a lehátek uvedeného hotelu je leckdy na hraně. Je nedostatkem i to, že přes to, že okolo hotelu vede obchozí cesta z parkoviště na pláž, Řekové procházejí hotelovým pozemkem v těsné blízskosti pokojů. Vzhledem k tomu, že jejich noční zábavy a setrvávání v plážovém baru končí v nočních hodinách, jsou jejich návraty okolo pokojů spících hostů dosti nepříjemné.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Je to tam fajn, pro děti ideální a pro dědky s bábama super. Krásný přístup do moře, které je zhruba do vzdálenosti 60 m mělké, pak klesá, ale mírně. Piha na kráse jsou ti výše popsaní řečtí návštěvníci s dětmi. Ale to by si měli vyřešit majitelé hotelu. Ale jak říkal jistý pán, peníze jsou až na prvním místě.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Limnos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání