Napsat recenzi

Hotel Panorama-Lesbos

Recenze hotelu Panorama Hotel *** (Řecko - Lesbos - Petra)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 273x
Recenze se líbila: 484 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Popravdě řečeno byli jsme od CA několikrát na dovolené a vždy jsme byli spokojeni. Tentokrát to ovšem nebylo úplně v pořádku. Po příletu nás přivítal trochu nerudný a starší pan průvodce od cestovky Vtt. Nejen, že jsme moc nepochopili číslování kufrů po příletu a poté dvojí vykládání a nakládání ale po hodinové jízdě autobusem jsme se o ostrově vůbec nic nedozvěděli ač jsme se ptali. Hotel Panorama je hezký ovšem vadou na kráse je stravování. Měli jsme mít švédské stoly, ovšem tak jsme si je rozhodně nepředstavovali. Snídaně po celou dobu jedenácti dnů naprosto stejná, večeře téměř totéž bez příloh, o ovoci a zmrzlině jsme si mohli nechat zdát. Jinak prostředí hotelu hezké. K moři asi dvěstě metrů. Průvodce asi nejslabší ze všech dovolených bez zájmu cokoli popsat a nabídnout. Ostrov Lesbos je poklidné místo vhodné pro relaxaci.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Dobré a čisté pokoje s dobře vyřešeným sociálním zařízením.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Špatná,snídaně každý den to samé, večeře bez příloh doba vydání od 19.do 21.hod. ovšem v 20.15 nic nebylo a nikdo nedoplňoval !!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Dobré, úklid každé dva dny

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Kamenitá s jemným pískem, taverny, slunečník s lehátky za poplatek.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Příjemné.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Dobrý, mimo stravu a delegáta jsme byli spokojeni

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 4 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lesbos - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání