Napsat recenzi

Dovolená v Belvedere Aeolis - Lesbos

Recenze hotelu Belvedere Lesvos Aeolis Hotel *** (Řecko - Lesbos - Molyvos)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 258x
Recenze se líbila: 475 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Dovolená byla skromnější, ale za slušné peníze a my nejsme s přítelem nároční a velice jsme si ji užili. Tento hotel jsme vybrali i přes nepříliš pozitivní recenze a rozhodně jsme nelitovali.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Ubytování je v malých domečcích, které jsou jednoduše zařízené, velice prostorné, čisté. Pravidelný úklid.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Třebaže byl v tomto hotelu zatím nejmenší výběr jídel, co jsem zažila, jídlo hodnotím jako jedno z nejlepších. Neměli jste sice x druhů, ale jídlo bylo velice chutné a člověk aspoň nemusel přemýšlet, co si dát a nepřejídal se :-) Vážně nám jídlo moc chutnalo. Výborná byla hlavně zelenina a sýr feta, těstoviny a také každodenní moučníky. Jednou denně byla možnost dojít si pro zmrzlinu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Animační programy žádné, ani hudba u bazénu, ale nám to nevadilo - byl tam klid a pár lidí, žádné fronty u jídla a podobně. Bazén čistý, v září už docela studený. Vířivka naproti tomu byla poměrně často špinavá. na recepci zdarma WIFI i počítač s připojením na internet, trezor za poplatek. Od CK jsme zakoupili výlet do Turecka a byli jsme spokojeni.

Pláž a moře  průměrně (2/5)

Pláž nic moc, cca 7 lehátek se slunečníky, ale za celý pobyt jsem tam nikoho neviděla. Moře ledové. Naproti tomu pláže v Molyvosu a hlavně Anaxosu krásné, moře čisté, teplé, písčité pláže. Vyplatí se tam aspoň jednou za pobyt zajet.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

V bezprostředním okolí hotelu nic zajímavého není, přesto hodnotím 5 *, protože po cca 20-30 minutách se dalo dojít do městečka Molyvos, které je opravdu nádherné. Doporučuji hlavně návštěvu hradu, ze kterého je krásný výhled po ostrově. Druhým směrem od hotelu se dá cca po 45 minutách dojít do Eftalou, kde můžete navštívit termální lázně, což bylo také velice zajímavé.Také doporučuji zapůjčení skútru alespoň na jeden den, s přítelem jsme díky tomu navštívil přístavní městečko Skala Sikaminea (nejsevernější bod Lesbosu), Anaxos a Petru (zde je k prohlídce kostel a hlavně nádherné pláže).

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Třebaže nebyla pláž nic moc, dovolenou hodnotím na jedničku, protože tohle byla jediná vada na kráse. Hotel je jednoduší a klidný, bylo to zase něco jiného po všem tom vyřvávání hudby u bazénů a dlouhých frontách. Kdo touží po diskotékách, animačních programech a zábavy dlouho do noci, ať jede jinam. Kdo by rád poznal krásný ostrov Lesbos a využil možnosti cestovat po okolí, je tento hotel tím pravým řešením.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Víťa: ??????????????? - 10. 11. 2014 17:40

Z vaší recenze člověku jde hlava kolem.Pláž ,strava,okolí nic moc ale vám se to moc líbí.Máte myslet taky na další kteří tam pojedou!!! reagovat

Veronika H.: Re: ??????????????? - 10. 11. 2014 17:41

Pouze pláž píšu, že je nic moc, stravu i okolí hodnotím pozitivně. Přečtěte si recenzi pořádně. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lesbos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání