Napsat recenzi

Theofilos Superior Resort & Spa ****

Recenze hotelu Theofilos Superior & Classic Hotel *** (Řecko - Lesbos - Petra)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 397x
Recenze se líbila: 496 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • TunaFish - 10Eur (taverna Marina) TunaFish - 10Eur (taverna Marina)
  • výborné zákusky z místní cukrárny výborné zákusky z místní cukrárny
  • poslední hostina poslední hostina
  • výhled z pokoje výhled z pokoje
  • Petra square Petra square
  • výhled z kostela v Petře výhled z kostela v Petře
  • Skala Eressos Skala Eressos
  • jídelní lístek taverna Marina 1/2 jídelní lístek taverna Marina 1/2
  • jídelní lístek taverna Marina 2/2 jídelní lístek taverna Marina 2/2
  • taverna pod hradem Molyvos, stavte se na domácí limonádu (3Eur) taverna pod hradem Molyvos, stavte se na domácí limonádu (3Eur)
  • Women's Cooperative Women's Cooperative
  • horké prameny - Eftalou horké prameny - Eftalou

Krásná dovolená, počasí bylo až na 1 deštivý den slunečné. Taverny skvělé, ale obchůdků málo v Molyvosu je to už lepší! Je zde i zlatnictví čehož jsme využili. Služby delegátky velice dobré! Tedy až na organizaci odvozu kufrů z hotelu. Jinými slovy vždy trvejte na tom že si je radši byť po kamenité cestě dopravíte k autobusu a vyhnete se nepříjemnostem jako jedni spolucestující z Anaxosu, kterým je spolehliví řekové nevyzvedli. Letiště v Mytilini je maličké spíše tlačenka. Je zde bistro a dva obchody dutyfree, jeden s místními specialitami a druhý klasický se vším, ale zase tlačenka vše malé.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoj byl veliký a čistý. Kuchyňka vybavená základně, ale stačí to, dále pak kávovar, toustovač, vařič a lednice. Na TV šly pouze turecké a řecké kanály. Klimatizaci jsme nepoužívali, ale vypadala také funkčně. Výhled ze všech pokojů byl v podstatě stejný a to na bazén.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Zájezd jsme zakoupili účelně beze stravy. Proto 5*. Místní taverny jsou skvělé, obzvláště Women's Cooperative a Marina. Všude nám po hlavním chodu donesli jak ovoce nebo místní dezerty, které jsou vyhlášené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Po příjezdu nás uvítala usměvavá recepční, vše ukázala a namístě vysvětlila použití sejfu (10Eur pobyt). WI-FI je zde po celém areálu zdarma, což je skvělé. Docela jsme se těšili i na masáže, které se nabízejí v katalogu ale recepční nám řekla že jsme první kdo se na to ptá a že tu nic takového nevedou, takže škoda pro ně. U bazénu je menší bar kde se dá koupit občerstvení.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž je nic moc, jde se poměrně dlouho městem, ale s tím jsme počítali. Každopádně bazén u hotelu byl super a stačil nám. Je však možnost zajet na pěknější pláže např. do Anaxosu nebo Efthalou, kde si můžete dopřát i lázně a poté skočit do moře.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

V nejbližším okolí je pár minimarketů, po cca.400m začínají taverny a bary. A kdo by se chtěl bavit ještě víc, tak se v Petře nachází i slibně vypadající diskotéka OXY. Spoje jsou zde výborné, jak autobusem tak i turistickým vláčkem, se kterým je zážitek jet. Po celém ostrově se potuluje spoustu koček, což bylo někdy docela otravné-ráj alergiků :-)

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Na Lesbosu je spousta příležitostí kam se vydat za poznáním místní kultury. Každé letovisko má něco do sebe, ať už je to Petra s výbornýma tavernama, Molyvos s krásným výhledem z hradu nebo Skala Eressos s krásnou pláží. Ale dovolenou jsme si maximálně užili se vším všudy a velmi neradi jsme náš pokoj opuštěli, ale všechno krásné musí jednou skončit. Už teď nám chybí vůně místních specialit, ouza a celkově místní atmosféry, tak zas někdy příště a na jiném řeckém ostrově:-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lesbos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání