Napsat recenzi

Anaxos Armonia

Recenze hotelu Armonia Studios *** (Řecko - Lesbos - Anaxos Skoutarou)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 225x
Recenze se líbila: 500 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

ubytování pro nenáročné klienty

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Opravdu pro nenáročné klienty. Vše v dezolátním stavu, majitelé nechávají dožívat staré vybavení a zjevně nejsou ochotni investovat jediné euro do oprav. Uklid sice probíhal každý den, ale koupelnu jsem musela drhnout raději sama. Majitelé bydlí v hotelu i s dětmi, tak je nutno počítat s tím, že se tam děti pohybují celé dny. Bazén funkční, jen také v dezolátním stavu.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

měli jsme bez stravy, v dosahu hotelu jsou skvělé taverny, kde se 4členná rodina nají od 20 do 30 euro. Doporučujeme tavernu, která je od hotelu směrem od moře k hlavní silnici cca 200 metrů od hotelu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

jestli jedete bez jídla nepočítejte s tím , že vám vybavení kuchyně umožní něco uvařit. Lépe řečeno na každém pokoji můžete uvařit jen něco. V jednom pokoji je jen pánev, v druhém jen hrnec, ve třetím malá pánev a malý hrnec. Talíře, hrnky, příbory většinou nestačí pro celou rodinu. Přestože jsme byli nakonec v apartmánu o dvou pokojích, s vybavením kuchyně je velký problém uvařit pro 4členou rodinu.

Hotel má sice recepci, ale cca od 11 hodiny do 17 hodiny se v celém hotelu nikdo nevyskytuje, kromě dětí.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

moře křišťálové, pláž s perfektním hrubým pískem, který sám opadá. Moře ovšem nevyzpytatelné co se týká teploty a vln. Polovinu pobytu bylo moře hrozně studené a byly vlny, v druhé polovině bylo moře bez vlnky a teplota ucházející.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

od moře opravdu jen kousek, pár metrů od hotelu jsou obchody a taverny, půjčovna aut je taky nedaleko.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

dovolenou zachránila krása ostrova a jeho pláží

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lesbos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání