Napsat recenzi

Dovolená zkažená ubytováním

Recenze hotelu Perigiali Beach Apartments *** (Řecko - Lefkada - Perigiali)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 1 561x
Recenze se líbila: 419 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Na dovolenou do Řecka se vracíme již po čtvrté a pokaždé vybereme jiný ostrov.

Lefkada je opravdu kouzelný a krásný ostrov, na který se určitě ještě vrátíme, ale jistě ne s touto CK a už vůbec ne do tohoto penzionu. ( 18.7 - 28.7. 2016).

Toto byla z Řecka naše nejdražší dovolená, ale také nejhorší.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ubytování opravdu příšerné. Ponurý pokoj v přízemí, kde nebylo ani kam vybalit, protože jediná skříňka ( která byla mimochodem postavená na lednici) byla na ramínka a měla jednu přihrádku na kterou jsem ani nedosáhla. jeden psací stůl a něco jako noční stolek - tak tam se také nedalo nic dát, jelikož to když se otevřelo, tak se mi chtělo zvracet jak to je zatuchlý. Plíseň okolo lednice a v koupelně, která je opravdu malinká.

Sdílený balkonek. Vstupní dveře bez prahu, tudíž kolony mravenců a jiných zvířátek na pokoji.V zahradě potkáte i potkany a myši, kteří lezou i do pokojů.

Teplá voda asi 4x za pobyt.

Nechápu jak jedna z největších CK u nás něco takového vůbec může nabízet.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Snídaně opravdu chudé - marmeláda, med, máslo, jeden druh salámu a sýra, vejce na tvrdo, ze zeleniny jen rajče a okurka, jeden druh cereálií. Ani jednou změna, vše nahuštěné na baru ale alespoň doplňované. O jogurt musíte poprosit na baru, jinak ho nedostanete.

Večeře vcelku chutné. Trochu nás udivilo, když jsme jako předkrm dostali vařené brambory. Ovoce uvidíte jen jako dezert asi 3x ( hrozny, meloun, broskev).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vynášení koše každý den, ručníky a prostěradla měněny každé 3 dny.

Paní na úklid příjemná, ale ráno klidně vtrhne do pokoje i když spíte.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Moře klidné a krásné, pláž malá, ale dostačující, vzhledem k tomu že v zahradě je dost místa i stínu kam si také můžete dát lehátka. Zahrada pěkná a vcelku udržovaná. Lehátka zdarma, ale chodí tam i jiní lidé co nepatří k penzionu.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Jako jinde v Řecku, co nepatří hotelu či penzionu tak tam je nepořádek.

Asi 1-2 km od penzionu je Nydri - nákupní možnosti a večerní zábava. Pěkný přístav.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Letos to nebyl šťastný výběr dovolené.

Určitě ale doporučuji výlet nějakou menší lodí, ostrovy okolo jsou krásné.

Také si prohlédnout vodopády je určitě pěkný zážitek. ( asi 4,5 km od penzionu), moc té vody nečekejte, ale krásná procházka a příroda.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 24 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jiřina Stöhrová: Dovolená zkažená ubytováním - 22. 8. 2016 21:41

Dobrý den, naprosto souhlasím s Vaším hodnocením. Vrátila jsem se 18.8.2016 a pokoj č. 7 byl opravdová ostuda CK. Nenapadlo mě, že je možné v současném konkurenčním prostředí stále nabízet toto ubytování a nazývat to hotelem. Tato CK u mě naprosto propadla a všechny budu varovat před jejími službami. Delegátka Hanka se chovala jako pravá obchodnice - jediný zájem bylo prodat co nejvíce zájezdů a půjčení vozidel se slovy, že na celém ostrově se auto k zapůjčení nesežene. Asi ji čekají velké provize. Ani ve snu nenapadlo, že CK je schopen tuto úroveň nabízet klientům za takové ceny. Přispěji také vlastním hodnocení s foto. Jak se říká " zkušenost je nepřenosná ". reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lefkada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání