Napsat recenzi

Pohodová dovolená

Recenze hotelu Perigiali Beach Apartments *** (Řecko - Lefkada - Perigiali)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 452x
Recenze se líbila: 238 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Solidní dovolená, příjemné místo. Až na maličkosti naprostá spokojenost.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokoje sice malé, ale na přespání stačí. Denně se jakžtakž uklízí, klimatizace fungovala.Dokonce i funkční lednička.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Sice trochu skromnější, ale není nač si stěžovat. Ráno výběr mezi šunkou, sýrem, vařeným vejcem, bábovkou, zelenina, k tomu káva a čaj. Spousta lidí si stěžovala, nicméně, copak asi snídají doma?

A večer výběr ze dvou jídel, naprosto dostačující, snažili se. Třeba souvlaki, grilovaná kotleta, musaka, kuře. Obsluha velice příjemná. Do taverny sem jsme chodili i na oběd, vařili dobře, porce byly velké a ceny skutečně mírné. Když jsme viděli, kolik za jídlo chtějí v Nidri...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Opět, naprosto dostačující. Jen jedna podivná záležitost. Majitel pensionu je pravděpodobně lidumil, protože umožňuje přístup i cizím na lehátka zdarma a ani nevyžaduje žádnou konzumaci. Takže je problém, urvat lehátko, když se na pláž a zahradu nastěhuje patnáct Rumunů.

Taverna příjemná, personál usměvavý, ale je to prostě Řecko, čas tu ubíhá pomaleji...

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž opravdu miniaturní, tak na délku lehátka. Nicméně veliký plus je udržovaná zahrada v těsném sousedství s olivovníky, kde se dá stín najít bez problému a do moře je to pár metrů. Tam jsme si užívali s knížkou.

Vstup do moře docela mírný, hned zkraje kameny, pak písek. A skoro žádné vlny, ve spojení s teplou vodou fajn.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Nejblíž od pensionu je skvělá cukrárna s výrobou domácích nanuků. A pak do Nidri, po dost frekventované silnici. Do místního přístavu tak dvacet minut. Spousty obchodů, ale časem zjistíte, že všude mají totéž. Ale gyros jsme tam objevili výborný.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Nemám žádné vážnější připomínky, až na ten problém s obsazenými lehátky. Delegátka E**** byla skvělá, nic nevnucovala a měla solidní znalosti.

Když jsme odjížděli, oba nás napadlo, že pokud nám napřesrok nepadne do oka něco jiného, Perigiali Beach je jasná volba.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lefkada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání