Napsat recenzi

Doporučujeme!

Recenze hotelu Studia George II ** (Řecko - Lefkada - Nikiana)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 262x
Recenze se líbila: 550 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 3
  • Kuchyňka Kuchyňka
  • Postel, židlička se zrcadlem, balkon (za mnou pak kuchyňka a vlevo dveře do koupelny) Postel, židlička se zrcadlem, balkon (za mnou pak kuchyňka a vlevo dveře do koupelny)

Jedna z nejlepších dovolených, na kterých jsem kdy byla!

Ubytování  průměrně (5/5)

Studio je naprosto nádherné. Z fotek to není až tak zřejmé, ale celý apartmán je zrekonstruován. Vše je dokonale čisté, upravené, nové a majitelé neuvěřitelně příjemní! Postel je obrovská, z ní je výhled na balkon a z balkonu poté na horu a do zahrady (tedy v našem případě-bydleli jsme v pokoji č. 4). Hosté bydlí pouze v prvním patře, nahoře bydlí majitelé. Koupelna nádherná, čistá. Nic nechybělo. Dokonce nám 2x za celý pobyt uklidili. Jediné, co doporučuji je si v případě, že si chcete více vařit, vzít si na to potřebné věci. Chybí tam např. pánvička (i když bylo avizováno,že tam je), měli jsme plastové vidličky (takže jsme si je koupili za 0.80), pak jsou tam malinké hrníčky na čaj, takže kdo má rád pořádný kotel, taky s sebou, a hlavně ostrý kuchyňský nůž a prkýnko. Dá se bez toho přežít, ale musíte si najít jiné varianty. Není tam koš, ale to se dá taky vyřešit nějakým sáčkem.

5 hvězdiček (protože jsme mladí a nějaká absence prkénka nám to opravdu nezkazila)

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Pobyt byl bez stravy. Doporučujeme "grill bar" Katrina u přístavu. Je tam dokonce levnější gyros než ve fast foodu na hlavní ulici. Také pizza a ostatní mňamky. Dobře se tam najíte ale ostatně všude, všechny restaurace si drží poměrně vysoký standard.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Personál byl tak milý, že mi bylo až líto je opustit. Paní mluví poměrně dobře anglicky, je milá a strašně hodná.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Městská pláž je 50m od studia. Je ovšem přeplněná, takže my jsme chodili jinam. Pokud vám to ale nevadí, užijete si asi 100m v moři malou hloubku a písek. Řekla bych, že ideální pro děti. Bohužel vám tam za zády jezdí auta, což taky není úplně příjemné, ale ti, kterým se nechtělo chodit nikam jinam to zvládli.

Moře čisté, osvěžující a průzračné.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

V blízkém okolí jsou pouze další apartmány. Město je asi tak 3 minuty chůze. Nelekejte se, když si najdete, že je Nikiana vesnička (jako já)- je tam vše co potřebujete, dokonce i řezník. Doporučuji dokonalou pekárnu Artisimo!

Není tam jen půjčovna aut a skůtru, ale když si to objednáte přes delegáta je vám skůtr doručen až k apartmánu. (Čekejte venku, ne uvnitř, i když vám řeknou, že na vás někdo zaklepe- nestane se to a vy pak vevnitř sedíte tři hodiny a čekáte než vám skůtr dovezou)

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Dovolená se nám moc líbila. Nikiana je nádherná, klidná, ale zároveň je v ní stále co objevovat. Opravdu doporučuji půjčit si alespoň ten skůtr a objet si pláže západního pobřeží. Na nejvzdálenější pláž Porto Katsiki je to jen 47km.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Lucie : půjčení skůtru - 11. 3. 2014 23:01

Dobrý den, po přečtení Vaší recenze jsem se zhrozila, že v Niakianě není půjčovna, mohu se proto zeptat, jestli rezervace nebyla složitá a na kolik vás půjčení stálo?? Předem velmi děkuji za odpověď. S pozdravem Lucka V. reagovat

Barča: Re: půjčení skůtru - 12. 3. 2014 6:27

Dobrý den, jak bylo zmíněno výše, skútr Vám zapůjčí přes delegáta. Půjčovna samotná v Nikianě není, ale delegát Vám zařídí dovoz skútru až k apartmánu. Na přesné ceny si bohužel nevzpomínám, ale měli jsme skútr na 3 dny a řekla bych že jsme se vlezli pod 90E. Případně je možné si dopředu zajistit rezervaci přes Internet. Půjčovna je v sousedním měste "Nidri", s tím ovšem nemám zkušenosti, tak nemohu radit. Vím ale, že sousedi měli již dopředu objednaná auta, která jim v den příjezdu doručili. Přeji krásnou dovolenou! Barča reagovat

Radka: ceny - 25. 6. 2014 19:34

Dobry den,rozmyslame s priatelom nad dovolenkou v grecku v georhe 2 v ktorom ste boli tiez,ale kedze je dovolenka bez stravy,tak sme sa chceli opytat ake su tam ceny beznych potravin ( keby si chceme varit ) alebo nekedy obed ci lahke jedlo ? A plaze teda su tam aj pieskove ? lebo jedine co nas odradza je to ze je tam strkova plaz. Dakujem za odpoved Radka reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lefkada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání