Napsat recenzi

maximální spokojenost

Recenze hotelu Gregory's Hotel ** (Řecko - Lefkada - Nidri)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 131x
Recenze se líbila: 294 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Nidri za soumraku při návratu z výletu (foto působí chmurně, ale opak je pravdou :-) Nidri za soumraku při návratu z výletu (foto působí chmurně, ale opak je pravdou :-)
  • Úchvatné pláže na západní straně ostrova - toto je pláž Kathisma. Úchvatné pláže na západní straně ostrova - toto je pláž Kathisma.
  • Obeplutí jižního mysu s majákem Obeplutí jižního mysu s majákem
  • Porto Katsiki Porto Katsiki
  • Porto Katsiki Porto Katsiki
  • ostrov Ithaka ostrov Ithaka

Přesně takto by měla proběhnout rodinná dovolená - od výběru zájezdu až po návrat domů :-)

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Měli jsme pokoj v přízemí (C1), příjemná předzahrádka, klid, čisto, ručníky měněny 3.-4. den pobytu, úklid denně.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

jednodušší a stereotypní snídaně, které po pár dnech netáhnou. Pokud budete cestovat, dostanete "lunch packet", což je vpodstatě sendvič ze snídaně (plátek salámu a sýra mezi housku), pomeranč a malá lahev vody.

obědy a věčeře formou bufetu, výběr ze tří jídel, fůra zeleniny, chutnalo nám.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Nefungovala TV, ale tu jsme nepotřebovali a jako kompenzaci jsme dostali trezor zdarma.

Klimatizace v ceně. Obsluha příjemná a nevtíravá.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Pláž oblázková, lehátka placená (3 eura/ks), ale je i menší plácek na vlastní ručník. Moře u hotelu velmi příjemné, ale na šnorchlování to nebylo (lehce zakalené pravděpodobně díky vlnám - větrnější počasí). Západní pláže úchvatné a díky větrnému počasí byly krásné vlny.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Na jednu stranu rovnou pláž, na druhou hlavní ulice s krámky a tavernami.

Mnoho půjčoven aut - levnější než přes nabídku CK, totéž se týká výletů lodí po okolí.

Milovníci historie budou zklamáni, zato pláže a příroda paráda. Přímo z hotelu doporučuji pěkný pěší výlet k vodopádům, projeli jsme hornaté vnitrozemí (cestou na západní pláže).

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

S výběrem destinace, hotelu i termínu maximální spokojenost, služby splnily očekávání.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lefkada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání