Napsat recenzi

Přispějte Řekům na ekonomiku a CK na provizi

Recenze hotelu Preveza Sunset Beach Hotel *** (Řecko - Epirus - Kastrosykia)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 495x
Recenze se líbila: 465 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejhorší dovolená za posledních 5 let od stejné CK. Hotel není na Lefkádě, Nevadí. Hotel není vhodný pro děti .Nevadí. Ubytování není v hotelu . Nevadí. Ale co mně vadí je , že ze mě CK dělá blbce, občana 2-3. kategorie, a to za nehorázné peníze, aniž by si ověřila, kam mě s rodinou / malé dítě/ pošle na 11 dnů za trojnásobek průměrné měsíční mzdy v ČR.

Hned po příjezdu si vás označí páskem- Čechy červeným- a od té chvíle nemáte v rámci all inclusive nárok téměř na nic. Segregace dle národnosti . Bravo ! To jsem ještě nezažil.

Ubytování  průměrně (3/5)

Není v hotelu, ten je jen pro klientelu z Itálie, Řecka a Balkánu. Jsi Čech- hybaj do bungalovu . Byl poslední v řadě, takže cca 500 m od hotelu. Oproti ostatním jsme neměli plíseň. Zato pod okny bylo pódium , takže řecký večer, pro všechny mimo Čechy, jsme měli do půl 3. ráno. Nevadí, vyspíme se přes den a zítra. Nevyspíme!!! Někdo si pronajal pódium na svatbu. Hotel musí prosperovat, výdělek ze soukromé akce potěší. Méně už blbce, co tam jeli na dovolenou. Svatba s DJ, velkoplošnou obrazovkou a ohňostrojem v 01:30. Poslední hosté odcházeli v 06:30, kdy se vypnula i muzika. Hezké sny a ničím nerušenou noc.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Pokud máte tu smůlu, jako my, že přijedete po 22.hodině a nemáte řízek z domova a vadí vám k pití voda z bazénu, tak smůla. Vše mimo lobby baru je zavřeno. Ale dobrá zpráva je, že vám prodají sklenici vody z kohoutku za 1 euro. Mimochodem- voda je v této oblasti pitná jen po převaření- údaj z nástěnky slušné CK, naše žádnou neměla. Jen doteď nevím, jak docílili toho rychlého převaření a vychlazení. Mimochodem - k obědu dostávali všichni mimo Čechů vodu v orig. balení, Češi ve džbánu a jako bonus s kostkou ledu. Heč.!! Bohužel nebylo se z čeho napít. Sklenic bylo dosti ,ale tak špinavé, že se z nich nedalo pít. Takže sklenice pro rodinu odnést, umýt, ubrouskem osušit a již si můžeme vychutnat první lahodné doušky průjmové vody. Nebojte, průjem trvá jen 3 dny, zabírá na něj uhlí a Endiaron. Nejsou velké křeče, jen vyšší frekvence běhání. Jsme na dovolené, tak se musíme hýbat.!!

Jídelna je velká, bohužel Řeků na obsluhu je málo, takže ranní kávu, spíše silnější čaj, jsme obdrželi po opakované urgenci se štěstím na konci snídaně, někdy vůbec. Pokud jste si přispali a přišlo více lidí, tak jste si odnesli použité nádobí po těch šťastnějších, co se již stačili najíst, utřeli si stůl, donesli si příbory a mohli jste začít snídat.

Nejvíce si jídlo vychutnávali malé děti a nekuřáci, celý venkovní prostor je kuřácký a všechna nekulturní prasata si to náramně užívala. Co na tom, že vedle u stolu sedí matka se třemi dětmi, že místy vás to dusí a nevíte, co jíte- je to kuřácké , tak kouříme. Hotel by měl mít v záhlaví ještě poznámku- obzvláště vhodný pro astmatiky a lidi s dýchacími obtížemi.

Jídlo dobré, leč jednotvárné, ale na +++ slušné, bohužel vázlo doplňování.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Většina personálu mluvila řecky, po každé objednávce pití musíte hlásit číslo pokoje. A byl tu problém . Samozřejmě z naší strany, protože jsme si dostatečně neprocvičili před odjezdem řecké číslovky. Personál byl ochotný asi jako puberťák, když ho požádáte, aby si uklidil v pokoji a tvářil se zhruba také tak. Jakmile jste byli důraznější, vystřídala neochotu arogance a několik peprných slov. Naštěstí v řečtině.

All inclusive byla v podstatě plná penze. Nápoje gratis byly jen ve sklepě a dřevěné budce na pláži. Káva pro nečechy byla ze zrnkové kávy udělaná na pressovači. Káva pro Čechy měla jiný technologický postup. Do papírového kalíšku se napustila teplá voda a zamíchala 1 malá lžička nescafé. Na kávu do šálku nebyl nárok, opakovaně jsem o ni žádal. Na ledovou kávu- frappé- taktéž ne. Bylo nutné si ji koupit za 2.5 eura, ale upozorňuji všechny milce této kávy, že si ten ošizený hnus za ty peníze dají jen jednou. Nesporně lepší a i levnější ji nabízejí bary v okolí a do sklenic, ne kelímků.

Děti si mohly dát zmrzlinu. Po vystání fronty dostaly do pidikornoutku trošku barevné zmrzlé vody, nejčastěji hnědé barvy, velikosti zhruba menší švestky. Jedné!!!! Nikdy více. Takže odrostlejší děti si dvakrát lízly a hybaj opět do fronty. Když to zopakovaly cca 5x tak měly plná bříška, asi jako když si dáte doma dětskou porci. Sendviče buď žádné, nebo takové, které pamatovaly lepší časy, bez chlazení a pod igelitem.

Bar u bazénu a ostatní jen pro nečechy gratis, pro nás placené.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

A opět děti. Pojďte se koupat na betonovo- kamenné kluzké plochy plné děr, otužte si nožičky ostny z ježků, postavte si ze zbytků písku hrad a cimbuříčko z vajglů, jako vlajka poslouží vložka a dělo může imitovat použitý menstruační tampón. Na pláži špína, úklid nula, koše plné, na okraji polámané lampy ostré, nebezpečné pro děti, vyhřezlá kabeláž, asi pod proudem, nezkoušel jsem.

Dobré koupání cca 1 km od hotelu u kempu, zde slušný přístup do vody, písek, pláž uklizená.

Koupání v bazénu nedoporučuji. Chlór se sype od oka, lépe řečeno lije z kýblu, co zbyde se vylije do brouzdaliště, nikdy jsem neviděl měření a voda chlórem čpěla a v okolí vás pálily oči. Mechanická filtrace je buď dokonale maskovaná, nebo chybí.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Nic, a to doslova. procházka po pláži mezi odpadky.

Nabídka tenisu je jen teoretická, protože na ten jeden betonový kurt se nemáte šanci dostat a rezervovat nejde. prý jak kdo přijde. Nutno říct , že ale přes poledne bylo volno.

Vhodné procházky proti větru, které eliminují zápach z odpadků a kanalizace v bezprostřední blízkosti hotelu

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Zcela absurdní cena za poskytnuté služby. Delegátka, která nebyla na místě, neuznala za vhodné reagovat na sms stížnost. Neserióznost CK, která bez ověření pošle do těchto míst dlouholeté klienty.

Takže závěrem - není vhodné pro děti, není vhodné pro nekuřáky, není vhodné pro lidi z Čech, není vhodné pro starší, není vhodné pro všechny , kteří za své vydělané peníze chtějí v klidu odpočívat, a to se službami, které si zaplatili a které by jim měla CK garantovat, aby se nemuseli dohadovat , doprošovat a rozčilovat.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 28
z 56 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Epirus - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání