Napsat recenzi

Varování před Mistrálem a pokojem č. 6

Recenze hotelu Mistral Penzion ** (Řecko - Lefkada - Agios Nikitas)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 695x
Recenze se líbila: 347 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0

TAk špatné ubytování jsem ještě v Řecku nezažil. To nebyl pokoj , to byla kobka . Už bych

to nikdy nechtěl zažít. Přežil jsem to.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

CK. Al....... nikdy více. Letos jsem s ní byl na Lefkádě v Pezionu Mistrál. Ubytování hrůza - kobka. Okno bylo do podhledu betonových schodů a vedle kterých chodili další ubytovaní. Tak, že stále zatažená záclona. Jediný denní světlo šlo do pokoje z kuchyňky oknem 50x60cm ještě přes jedny dveře tak že stále šero nebo se muselo svítit i přes den. Kolem postelí se muselo jít na štorc od postele ke zdi bylo asi 35cm. Kuchyňka široká asi 80cm. Od zdi ke zdi. nebylo si kde odložit donesené potraviny nebo něco nakrájet. Okno v kuchyňce otevíralo dovnitř a když jsem se mu chtěl vyhnout tak druhým ramenem jsem shodil kuchyňské nářadí, které viselo na zdi. Skříňka která visela na zdi je přesně ve výšce čela. Už roh mají aspoň oblepený, ale stejně ten náraz bolí. Klíčenka , kterou se zap. vyp. světlo "krásně červeně září. V noci ještě trochu svítí led lustr a lampičky nad postelí. Po vytáhnutí klíčenky světla zhasnou, ale zase se na protější stěně rozzáří červené světlo průměr asi 60cm, které klíčenka vydává. Televize za poplatek. Sprcha - ručka. Alexandria v popisu Mistrálu uvádí - udržovaná zahrada. Mně se to jevilo jako neudržované křáčí na které jsem se mohl kochat pohledem z balkonku, kterému ještě vévodil rozestavěný barák. Na prezentéru taky má fotky které neodpovídají skutečnosti. Ten pokoj co tam mají vyfocený je ve druhém patře s kterým Alexandria nedisponuje a jestli ano, tak ne pro Čechy. To mně přijde jako klamání spotřebitele. To jsem tam byl solo a ještě jsem si za tu hrůzu musel připlatit 4000Kč , protože to prý dvou lůžák. Nedovedu si představit jak tam jsou dva. Kam si dají kufry. Na to , že to byl dvoulůžák, tak tam byla jedna lžíce a po jednom talíři. Takový produktový manažer by se tam měl nechat ubytovat aby si to užil. Kdyby to prodali jako jednolůžák , tak závady by byly stejný, ale nemusel bych za tu kobku doplácet. WIFI šlo jen někdy a tel. Za poplatek.

Na to že tam bylo asi 10 pokojů. Vloni jsem byl na Zakyntosu tam měli pokojů asi 20 a nestalo se že by WIFI nešlo a televize byla zdarma,

ale stejně se nedalo na nic koukat. Varuji před A***** , protože uvádí zájemce o ubytování v omyl, před penzionem Mistrál a specialně před pokojem č.6. A to jsou tam prý ještě menší, ale určitě ne horší.

Jinak vybavení pokoje je už neskutečné co všechno tam je. Nevyužil jsem . Za vybavení 6 hvězdiček

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

bez

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

VYbavení kobky(pokoje) bylo neskutečně výborné.

Personál bez problémů.

Seznam výletů na nástěnce odjezdy z Nidri. Jak se tam dostat nikdo neřekl.

Delegátka - slabé . Řekla jen do kterého autobusu nastoupit a to byly veškeré informace

co jsme od ní dostali. Nějaké zajímavosti z okolí na co a kam se podívat - nic.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Místní pláž tak za 3

Pláž milos za 5, ale musí se vyjít kopec a sejít dolů asi 350 schodů.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Nic mimořádného.

Místo inzerované vzrostlé zeleně - křáčí a rozestavěné stavby ve výhledu.

. Je to uprostřed ostrova a je to dobré místo na poznávací výlety. Projezdil jsem na kole.

Vasiliki, Gouvia, Nidri, Lefkas, Karia, pláž Agiofili . Bloudění po polních a lesních cestách

autem to nezažijete. Tak jsem to špatné ubytování takhle rozjezdil na kole .

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Jednou stačilo. Na loňský Zakyntos bych rád zase podíval.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lefkada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání