Napsat recenzi

„Určitě se vrátíme do tohoto penzionu a moc rádi. Za nás můžeme jedině doporučit. Petr a Karolína“

Recenze hotelu Mistral Penzion ** (Řecko - Lefkada - Agios Nikitas)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2017
Přečteno: 391x
Recenze se líbila: 214 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výzdoba výzdoba
  • cesta k pensionu cesta k pensionu
  • stup stup
  • pláž pláž
  • něco málo z vybavení kuchyně něco málo z vybavení kuchyně
  • fauna vedle recepce. fauna vedle recepce.
  • náš výhled ... náš výhled ...

Tuto recenzi píšu až dnes, téměř po roce tj.: 22/8/2018, protože se vracím po roce na stejné místo. Před rokem jsem se v Mistralu zasnoubil s manželkou a letos se tam vracíme na svatební cestu. Tento ostrov máme v srdci, ostatně jako celé Řecko.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Malinké, ale velmi útulné, čisté a nadstandardně vybavený pokoj - ( žehlící prkno, žehlička, žehlička na vlasy, fén a moskytiéra kolem postele ) To vše ocení hlavně ženy.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Nadstandardně vybavená kuchyňka - (nádobí, toustovač, topinkovač, kávovar, vařič na vajíčka ). U recepce k dispozici zásobník ledu a filtrovaná voda. Ač bylo ubytování bez jídla, každý den jsme dostávali různé dobroty a ovoce, feta koláče atd.. Hlavně není problém si i něco uvařit, případně si nechat přivést na druhý den, protože manžel paní jezdí každé ráno nakupovat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Nadstandardně vybavený pokoj ( žehlící prkno, žehlička, žehlička na vlasy, fén a moskytiéra kolem postele ) a kuchyňka - (nádobí, toustovač, topinkovač, kávovar, vařič na vajíčka ).

Velmi vstřícný a přátelský personál.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je menší městská, ale každý kdo bude chtít si své místo najde. Jelikož mám auto po celou dobu, tak pláž až tak moc neřeším. Jezdím křížem krážem po ostrově.

Přídávám odkaz na video : https://www.instagram.com/p/BmvlehYlvbR/?utm_source=ig_web_copy_link

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Malé a klidné místo, které mi maximálně vyhovuje, Vedle pensionu je rozestavěná stavba skelet, ale to asi majitelé Mistrálu nezmění. Takže přízemní pokoje moc výhled nemají. Pokud chcete lepší výhled, je lepší si ubytování domluvit s paní majitelkou přes facebook / messenger, nebo druhá varianta je booking.com. Cestovky berou levnější pokoje bez výhledu.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Malinký, ale velmi útulný, čistý a nadstandardně vybavený pokoj. Ač bylo ubytování bez jídla, každý den jsme dostávali různé dobroty a ovoce. V celém penzionu má paní majitelka spoustu zeleně, květin a na každém poschodí jsou velmi útulné terasy k posezení. Z našeho pokoje č. 23 byl výhled na moře. To byl také důvod, proč jsem musel objednávat přes booking.com, ale jelikož jezdím bez cestovek, tak to mi to ani trochu nedělalo problém.

Určitě se sem rádi budeme vracet. Velmi příjemné a klidné letovisko pro romantickou dovolenou. Velmi vstřícný a přátelský personál.

Mohu jen a jen doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lefkada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání