Napsat recenzi

Klidně jeďte.

Recenze hotelu Azul Eco Hotel (ex Gortyna) **** (Řecko - Kréta - Skaleta)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 717x
Recenze se líbila: 443 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Na poslední chvíli přečtené recenze opravdu zabraly. Den před odletem to otrávilo celou rodinu (máme děti 9 a 15 let) a mě přibylo několik dalších šedých vlasů kvůli obavám, kamže to vlastně jedeme. Při vstoupení do hotelové haly na nás čekalo milé překvapení. V restauraci byla připravena pozdní večeře, neb náš let byl veřerní a do hotelu jsme přijeli až po půlnoci. Ubytování na recepci proběhlo v pořádku a bez problému. Po vstupu na pokoj mě asi nepřekvapilo. Prostě pokoj odpovídací úrovni hotelu o třech hvězdách. Postele, stolky, funkční televize, skříň s ramínky a koupelna s teplou i studenou vodou a splachovací toaletou. Nic, co by tam nemělo být. Uff. Všem se oddechlo, že se recenze nenaplnily a že dovolená bude taková, jakou si ji zařídíme a nemusíme se o nic jiného starat. Ne, že by nebylo co zlepšovat, ale to je třeba i u hotelů, které mají těch hvězd pět. Takže se určitě nebojte a klidně tam jeďte.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Základní vybavení, kde je možné si připlatit za používání klimatizace a lednice. Televize na pokoji byla funkční, kde zřejmě kvůli převážně německé a ruské klientele běží programy v Němčině, Ruštině a pochopitelně v Řečtině, ale kvůli televizi na pokoji asi nejedu k moři, ne? Na oknech jsou předokenní žaluzie. Díky klimatu, kde je hotel umístěn (u moře), tak jsou na vodovodních bateriích patrné stopy koroze, ale zase nic, co by mě nepřekvapilo.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Jídlo bylo dobré, i když trochu stereotypní, ale vždy ho bylo dost a nikdo hlad neměl. Co si nemohu vynachválit jsou u Řeků zeleninové saláty se sýrem Feta a opět jsem nebyl zklamán. Byl vždy výborný. Vzhledem k programu All-inclusive jsme nestrádali ani žízní, i když hned vedle hotelu je market, kde se dá pochopitelně vše koupit, takže ani ten, kdo je na polopenzi nemusí strádat a nebo si prostě vše v hotelu platí, ale s tím tam přeci tak jede. Co asi chybí, jsou zákusky. Ty, kromě ovoce (melouny, hroznové víno), nejsou vlastně žádné. Tady nezbývá, než navštívit některou z taveren a nebo zajít do nedaleke vesničky do vynikající pekárny s cukrárnou. Doporučuji - opravdu super.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

V hotelu si můžete zahrát ping-pong, kulečník, případně tenis (starší betonový kurt). Vybavení si půjčíte na recepci. WiFi je možné za poplatek 10 Euro na týden a pokrytí je po celém areálu hotelu. Bazén je menší, takže ho využijí hlavně děti, ale pro osvěžení to stačí. Základní úklid (vynášení košů, setření podlahy) se provádí každý den, s výjimkou neděle. Ručníky máte na celý týden, ale pokud by jste projevili potřebu je vyměnit, tak si myslím, že by nebyl problém. Personál hotelu je ochoten vám vyjít vstříc a během celého pobytu nebyl žádný problém.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Moře má postupný a dlouhý vstup, takže cca 50 - 100 m stačíte. Pláž je písečná, vstup do moře oblázkový či kamenný, takže boty do vody lze doporučit. Běžně se za lehátka u moře platí, ale u jedné z taveren je pár lehátek a slunečníků bez poplatku. Mimochodem taverna je skvělá. Na pláži před tavernou je přítomen plavčík. Moře opravdu teplé, možná až moc. Člověk se tam neosvěží. Pocitově, voda v hotelovém bazénu je chladnější. Jinak k moři se musí podejít silnice, ale nic, co by se nedalo zvládnout. Je tam několik podchodů, které lze využít. Jeden ústí u restaurace s obchodem a místní cestovní kanceláří, které pořádá výlety do okolí.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Hned vedle hotelu je hezký obchod a půjčovna vozidel a dále je pole, kde se pěstovaly melouny a pásly ovce. Nedaleko je zastávka autobusu. Nesmí vás překvapit trochu prašná silnice, vždyť se dostáváte do míst, kde v létě vůbec neprší.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Celkově nutno říci, že jsem byl spokojen a dovolenou jsme si užívali. Takže se fakt nebojte a klidně i do tohoto hotelu vyražte, ale je to pochopitelně na vás. Tak jsem to viděl já, v době 20.-27.8.2014.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Fischer: Jste "šťastná" rodina! - 2. 11. 2014 11:24

Zdravím Vás pane Libore! Opravdu svůj nadpis myslím vážně, neboť v našem turnuse, jen co já vím a opravdu nevím vše, mimo mne měnili pokoj další dva páry a 3členná skupinka žen, náš první "pokojík" bych Vám nepřál vidět a jen díky radosti z možnosti, že jsme se z něj mohli po "krásné" první noci v hotelu přestěhovat jsem si tu "krásu" nenafotil. Zřejmě jste tedy měli štěstí, že na konci sezony byly volné i ty "lepší" pokoje a nebo personál už byl tak za sezonu unavený hádkami s turisty, že dělal svou práci pořádně! A nezlobte se, ale co jste za lidi, když Vám nevadí se utírat týden do jedněch ručníků? To i my si je doma měníme po dvou až třech dnech! My přiletěli dopoledne, takže s pozdní večeří zkušenosti nemáme, ale viděli jsme při svých pozdních návratech do hotelu z Rethymna, že tam něco nachystáno je! My jsme díky testu pod postelí pohozeného brambůrku zjistili, že stírání podlahy při našem 11 denním pobytu proběhlo až předposlední den a vynášení odpadků "denně", no to by tam ani jinak nešlo když se tam toaletní papír nesplachuje, ale háže podělaný do koše!!! My se raději po potřebě osprchovali, takže jsme zápachu, byť i jednodennímu předešli! Na pláž před hotelem Creta Star si opravdu stěžovat nelze, ale ta jak píšete "u taverny s lehátky a slunečníky zdarma", to od Vás beru jako legraci, neboť doporučovat těch pár polorozpadlých lehátek a cca 4 ks potrhaných slunečníků je komické a těžko by za to ještě někdo platil!!! Přechod silnice??? Podchody plné naplavené hlíny, moči, výkalů a odpadků!!! Promiňte, ale nám o dovolené nestačí pohled na pole melounů a pár, mimochodem hezky opelichaných a podvyživených oveček, taky z toho co tam musely spásat ani není divu, že tak vypadaly! Díky Bohu tedy za 12 km blízké Rethymno kam se dalo zajet za zábavou příměstským autobusem za 1,6 euro!!! Na závěr tedy shrnutí: Jestli Vám to vyhovovalo Vaše věc, ale nejsou všichni tak jednodušší jako Vaše rodina!!! reagovat

Petr Maček: Re: Jste "šťastná" rodina! - 24. 9. 2018 13:46

Po přečtení vašeho příspěvku mne napadá krásné a výstižné české slovo škarohlíd. :-) reagovat

Petr Maček: Já byl také spokojen - 24. 9. 2018 13:43

Jak to tak čtu tak nevím co na to říct. Asi se od dob co jste tam byli hotel zlepšil. Nám měnili ručníky cca po třech dnech a na žádné problémy jsme nenarazili. V pokoji, i když jsme měli pokoje nejlevnější, bylo čisto a nebylo nic nebylo zatuchlé. Personál byl velice vstřícný a ochotný. Váš příspěvek je ovšem ponižující pro pána co tu recenzi psal a vaše vyjadřování o Vás hodně vypovídá. Tedy ať každý posoudí sám! Hezký den všem! :-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání