Napsat recenzi

****** - hotel který je ostudou této CK

Recenze hotelu Azul Eco Hotel (ex Gortyna) **** (Řecko - Kréta - Skaleta)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 738x
Recenze se líbila: 444 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Bohužel recenze na tento hotel jsme přečetli až po zakoupení last minute. Na recenze jsem nikdy moc nedal, ale skutečnost je daleko horší než to co tu o tomto hotelu čtete. Upozorňuji že fotografie pokojů na stránkách CK ******* jsou zavádějící a podle personálu se jedná o pár opravených pokojů pro klientelu CK jiných než východních států.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Po příjezdu nás ubytovali do „staré garáže“ před hotelem (postupně tam ubytovávali všechny přijíždějící ze ČR, SK a Ruska). Byla tam stará rozbitá postel. Lednice bez dvířek a na zemi se válela klimatizace neurčitého věku rozložená asi na tři části. Po celé místnosti strašný zápach nějakého prostředku připomínající Savo, vlhké a plesnivé zdi. Okno ve střeše a v zadní tmavé místnosti umístěn sprchový kout plný plísně.

Po vzoru recenzí jsem šel okamžitě na recepci a pokoj – garáž odmítnul. Bez řečí jsem dostal další pokoj umístěný ve sklepě. Stejné podmínky jen postel nebyla rozbitá, opět silný zápach a na stěnách pavučiny s pavouci jak pětikoruny. Opět jsem odmítnul a poslal manželku na recepci, tady ji vyhodili, že co jsme si zaplatili to máme.

Psal jsem okamžitě delegátce a volal do CK ******** v ČR, dostali jsme další pokoj v prvním patře, kde ve skříni nešli otevřít dvířka a po otevření vypadli z pantů. Pokoj nebyl uklizen a na podlahách se válela stará prostěradla a ručníky – asi nějaký sklad. Delegátce jsem napsal, že žádám odstěhování do jiného hotelu. Na recepci jsem odevzdal klíče i od tohoto pokoje a až na počtvrté jsme dostali pokoj který ani na 10% neodpovídal tomu, co na foto nabízí CK ********. Pokoj byl ale bez plísně a měl postel …. Ubytování ostatních Čechů a klientů CK ******* kteří přijeli v dalších termínech bylo otřesné a většina si delegátce stěžovala na klamnou reklamu a zavádějící foto hotelu – reakce delegátky že jsou v nejlevnějším hotelu asi byla zbytečná a ne na místě ….

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Jíme vše co je, nepatřím ani já ani manželka mezi vybíravé strávníky. Snídaně stejná celých 11 dní, sýr na plátky, salám, dva druhy chleba, med, džem, buchta, jogurt musli. Na snídani to stačí. Večeře zapomeňte na slibované švédské stoly. Švédský stůl je jen na saláty a zeleninu. Ostatní dostanete na talíře ve výdejním koutku – jednu naběračku brambor nebo rýže, přesně odvážený kus masa a odchod. Přátelé, kteří měli plnou stravu včetně nápojů, dostávali stejným způsobem oběd (mnohdy řekli, že stejné jsou i večeře). Nápoje pro All inklusive znamená pivo do hořčicové sklenice 2dl,, partner musí sám, nedají vám dvě sklenice, UZO které mělo mléčnou barvu (asi zředěné) nápoje z prášku. V jídelně jsou hodně, ale opravdu hodně špinavé, pomačkané a umatlané ubrusy, po celou dobu nebyl ani jeden vyměněn. Sklenice a talíře jsou špinavé a hosté je přebírají a odkládají na vedlejší stůl. Za jídelnou je nějaký hospodářský dvůr a popelnice s tlejícím zbytkem ….

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

personál hotelu se chová arogantně a na stížnosti ohledně čistoty například ubrusů ani neodpovídá. Když jsem si k bazénu donesl z obchodu pivo v plechovce, přišla blond číšnice a řekla ať to do pěti minut vypiji nebo odejdu, že si nebudeme nosit své nápoje ale kupovat u ní na baru. Na pokoji nám za 11 dnů vyměnili 1x ručníky (původně jsme dostali dva velké a dva malé, po výměně už jen dva střední). Úklid a vynášení odpadků z pokoje se prakticky neprovádí, po celém hotelu hosté zoufale dávají pytle s odpadem do chodeb před pokoj, vypadá to jak na smetišti, z hodně odpadů vytéká nějaká tekutina a silně zapáchá, i po upozornění na recepci se nic neděje a odpadky jsou na chodbách i dva dny

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

odpovídají popisu místa, velice mnoho chaluh všude na plážích a pláže nejsou udržované, plasty, nedopalky, odpadky

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

okolí hotelu snad ani není, po levé straně obchod, silnice první třídy a opravdu není kam jít.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

nedoporučujeme

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 19
z 46 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání