Napsat recenzi

Dedalos Beach Hotel, Sfakaki, Kréta – nejhorší dovolená

Recenze hotelu Dedalos Beach Hotel *** (Řecko - Kréta - Sfakaki)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 667x
Recenze se líbila: 482 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0
  • výhled ze sklepního okna na septikovou jímku výhled ze sklepního okna na septikovou jímku
  • jímka 2 metry od suterénního okna jímka 2 metry od suterénního okna
  • u země za keřem schované naše okno u země za keřem schované naše okno
  • vlevo schody do strojovny, vpravo náš druhý pokoj vlevo schody do strojovny, vpravo náš druhý pokoj
  • první pokoj s oknem u stropu,výhled na septikovou jímku první pokoj s oknem u stropu,výhled na septikovou jímku
  • teráska před pokojem a chodníček pro přístup k bazénu a moři teráska před pokojem a chodníček pro přístup k bazénu a moři
  • schody do podzemní strojovny schody do podzemní strojovny
  • náš výhled z okna druhého pokoje náš výhled z okna druhého pokoje
  • bazén bazén
  • hotel - pohled z pláže hotel - pohled z pláže
  • pohled ze silnice pohled ze silnice

Při výběru dovolené preferujeme klidné prostředí, spíše lokalitu mimo rušnou civilizaci, vhodnou pro odpočinek. Takto byl tento hotel v nabídce prezentován. Požadovali jsme čtyřlůžkový pokoj pro dva dospělé a 2 děti (6 a 9 let). Bohužel naše očekávání nebylo naplněno. Tuto dovolenou hodnotíme jako nejhorší, jakou jsme kdy absolvovali. Nedostatky v hygieně ubytování (situování pokoje a hluk) degradovaly úroveň ostatních služeb hotelu, které by se u klasického pobytu daly hodnotit jako dobré. Z osmidenního pobytu jsme dva dny strávili čekáním na výměnu pokoje a stěhováním, jedinou noc jsme se řádně nevyspali, jediný den jsme nezažili klid a možnost odpočinku na pokoji.

Proto pozor, na jakém pokoji vás ubytují. Ostatní zřejmě dvoulůžkové pokoje v poschodí, s balkonem a s výhledem na moře jsou bez problémů, ale možná pouze pro Rusy, Angličany a Němce.

Ubytování  průměrně (3/5)

Po příjezdu jsme byli ubytováni v suterénním pokoji č. 105 v podlaží -1, což pro nás bylo prvním velkým zklamáním. Tento pokoj neměl klasické okno, jediná možnost větrání byla sklepním oknem umístěným u stropu ve výši cca 160 cm, jehož spodní hrana byla při pohledu z venku těsně nad úrovní venkovního terénu. Okno bylo situováno na stranu vstupu do hotelu a k příjezdové silnici. Pro ubytování dvou dospělých osob a dvou malých dětí byl tento pokoj naprosto nevhodný. Naše nespokojenost s ubytováním vygradovala po první noci. Zhruba dva metry od okna byla v zemi zapuštěna jímka, vyčnívající nad terén cca 70 cm, do které v pravidelných cca pětiminutových intervalech přečerpávalo čerpadlo (umístěné asi 6 metrů od našeho “okna“ venku pod schody do hotelu) za nepříjemného zvuku pravděpodobně splašky z kanálu v budově. Soudíme tak podle silného žumpového pachu, který se při každém čerpání vyvalil do pokoje prostřednictvím odvětrávací trubky z jímky, která byla nasměrována přímo do našeho suterénního okna. Aby toho nebylo málo, tak po páté hodině ranní přijel první autobus, který dopravoval hosty na letiště. Zastavil na přilehlé komunikaci přímo před hotelem asi osm metrů od okna pokoje. Po celou dobu nechal řidič běžet motor. K pachu z jímky se tak přidal smrad z výfuku a nepříjemné zvuky vydávané autobusem při jeho manévrování. Toto se do snídaně opakovalo ještě třikrát. Pokoj jsme reklamovali a v odpoledních hodinách se domohli výměny.

Náš druhý pokoj č. 306 byl taktéž v podlaží -1, ale umístěný ve vnitřním traktu hotelu s oknem a teráskou orientovanou směrem moři. Na první pohled vyhovoval našim představám. Po návratu z pláže jsme v pokoji začali vnímat nepříjemné vibrace a zvuky. Pokoj byl umístěn zhruba tři metry od schodů do podzemních prostor, kde byla umístěna strojovna a filtrace bazénu. Vibrace z této strojovny a z velmi hlučných motorů, které běžely nepřetržitě 24 hodin, se přenášely do pokoje. Hned následující ráno jsme žádali výměnu a pokoj reklamovali, ale nebylo nám vyhověno. Po dalších peripetiích na hotelové recepci zřejmě údržbář částečně nějakým zásahem snížil intenzitu hluku, ale i přesto byla pro nás každá následující noc utrpením a za celou dobu pobytu jsme se prakticky nevyspali a ani jediný den jsme nezažili klid pro odpočinek na pokoji. Bazén byl od našeho pokoje vzdálen asi 10 metrů. Postrádali jsme i sebemenší soukromí při posezení na terásce před vstupem do pokoje, neboť ta se nacházela v nejužším místě průchodu mezi dvěma budovami hotelu, kudy musela procházet veškerá klientela hotelu směrem k bazénu, moři, na terasu, k hotelovému baru a restauraci a zpět. Jiná cesta z jejich pokojů nežli kolem nás nevedla, takže jsme si připadali jako ve výkladní skříni.

Navíc je ze sousedních pokojů všechno slyšet, zvláště v koupelně. Je slyšet běžný hovor, televize, každé spláchnutí, každý prd a ……..

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Snídaně i večeře formou bufetu. Průměr.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Nejsem schopen objektivně hodnotit.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Na pláži před hotelem je možné si pronajmout deštník a lehátka. Nevyužívali jsme. Chodili jsme asi o 50 metrů dál, kde si děti mohly stavět hrady z písku a nikomu nepřekážely. Vstup do moře: profil dna se během pobytu a působením neustávajících vln stále mění. První dny u břehu asi šestimetrový pás valounů 3 až 15cm klesá do hloubky 160 cm (velice nepříjemné). Po osmi metrech asi třicetimetrová mělčina, hloubka kolem 1 m. Dva dny pro velké vlny zákaz koupání. Profil dna se změnil. Místo valounů hrubý písek po kotníky. Na mělčině hloubka asi 70 cm. Nejvhodnější místo pro vstup do moře je na úrovni plavčíkovy věže. Na jiných místech silný unášivý proud podél pobřeží.

Bazén: Bazén byl sice na pohled čistý, ale vzhledem ke kapacitě hotelu by mohl být větší.

Okolí hotelu  průměrně (1,5/5)

Nic co by stálo za komentář.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Zkažený týden dovolené. Vyhozené peníze.

Pořadatel zájezdu cestovní kancelář TRAVEL PLANET s. r. o.

Je to jen náhoda??

http://recenze.cz/recko/kos/psalidi-702/kipriotis-hippocrates-maris-4056/uz-nikdy--5665.html

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 4 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání