Napsat recenzi

VYNIKAJÍCÍ

Recenze hotelu Jo-An Palace Hotel **** (Řecko - Kréta - Rethymnon)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 95x
Recenze se líbila: 349 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Přílet podle plánu, organizace v pořádku. Možnost zajímavých placených výletů od pořádající CK, výhoda centra města.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Výborné, velký pokoj s koupelnou a balkonem do boční ulice, vynikající poloha uprostřed města, s blízkostí památek, obchodů a obchůdků, kaváren, restaurací, starého přístavu. Spousta podnětů, velice příjemní lidé.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Hodnotný a rozsáhlý výběr, všeho, na co padnou oči a chuť. Výborné pro mého "puberťáckého" vnuka, který má stále prázdný žaludek.Výhoda polopenze, kdy jsme se nemuseli vracet do hotelu a mohli si posedět ve městě nebo jet na výlet.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Vybavení hotelu výborné, pohodlné, personál velmi ochotný, bezprostřední a milý. Užili jsme si i bazénu na střeše hotelu s výhledem 360 na město. Měla jsem obavy z hlučného hotelu uprostřed města, zbytečně. Vše zvládají s přehledem.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Trochu dál od hotelu, ale uličkami jsme tam byli za chvilku. Na pláž přímo ve městě se nesmí, přístup zakázaný, rozmnožují se zde želvy karety. Přišlo mi to krásné a ohleduplné, proto nám vůbec nevadilo se projít na trochu vzdálenější pláž a poznat další uličky. Pláž poměrně krytá před větrem výběžkem vzdálenějšího poloostrova, písečná a příjemná. Trochu vln od moře jsme si užili. Jedinou trochu nevýhodou byla jediná sprcha a WC v dosahu a s frontou. Plavky nám ale uschly cestou a sprchu nahradila koupelna v hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Výborné, hned naproti hotelu je park (čím víc teplo, tím víc hulákají cikády, hned jsme si zvykli), v těsné blízkosti všeho, co historické město nabízí, památky všech kultur a náboženství, muzeum, uličky, starý přístav, restaurace. Nohy z denní a večerní procházky nebolely, vše v dosahu a krásné. Stanice místního autobusu je hned u parku, v sezoně tu funguje aspoň, myslím, u většiny stanic BUSu info budka, kde vysvětlí - anglicky - kdy, odkud, jak a kam se chcete BUSem dostat.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Celkový dojem výborný až vynikající. Odlétali jsme dokonce s pocitem - tady by stálo za to strávit kus života.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání