Napsat recenzi

Flisvos

Recenze hotelu Hotel Flisvos Beach *** (Řecko - Kréta - Rethymnon)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 835x
Recenze se líbila: 480 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Rozhodně neodpovídá 3hvězdičkovému hotelu, ale lepší ubytovně.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Přímo po příjezdu nás zastihla zpráva, že pro nás nemají volné pokoje. Všechny 3 manželské páry jsme první noc spali v hotelu Minis, který je skvělý a s Flisvosem se nedá vůbec srovnat. Ve Flisvosu jsou pokoje velmi jednoduché, postele úzké a nepohodlné. Koupelna malá, ale vyhovující. Personál ručníky a osušky mění asi za 2-3 dny, tyto jsou otrhané a zaprané. Postele jsou stlány sporadicky a každá jinak ( na jedné byl přehoz poskládaný a na druhé zastlaný). Kuchyňský koutek s pánví a velkým kastrolem, 2 talíře, 2 skleničky a 2 hrníčky na kávu, příbor. Na balkonku jsou dvě plastové bílé židličky a kulatý stoleček. Bazén je se sladkou vodou ( i dětský ) je v uzavřeném dvoře kde nefoukne větřík a tudíž je nesnesitelné horko. Je tu 13 lehátek, 4 slunečníky a nafukovačky do bazénu. Všecko v hotelu je čisté.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Měli jsme polopenzi. Na snídani je každý den tento výběr: tvrdý sýr, slaný sýr Fetta, rajče zapečené, 2 druhy salámu, párky na kolečka nakrájené, míchaná vejce, vejce natvrdo, bílý jourt, marmeláda jahodová a pomerančová, čokoládová "nutela" (jen 4 dny), cereálie, med, máslo, rajče, okurek, červený meloun. Vše v malém množství, které se jen jednou doplnilo. V 8 hodin začínala snídaně, v 9 hodin bylo doplněno a pak když někdo přišel později a už nebylo všechno a zbyla třeba jen marmeláda, máslo a okurek.

Pití ke snídaní: káva (ale ta je fakt hnusná a 1 den vůbec nebyla), černý čaj, mléko, jablečný, pomerančový a grepový džus. Cukr si musíte dát ze dvou cukřenek hned u automatů, protože cukřenky na stolech nejsou. Citron do čaje rovněž není.

Večeře byla vskutku katastrofická a v žádném případě neodpovídala deklarovaným 3hvězdám. Výběr z 1 druhu masa (za dobu pobytu 3xmleté, 2xvepřové, 1xkuře), a z 1 druhu ryby na kostky nakrájené a různě zapékané. Příloha - rýže, těstoviny, těstovinový salát, hranolky. Zelenina - rajče, okurka, olivy, míchaný zeleninový salát - každý den trošku jiný.

Dezert - červený a žlutý meloun denně. Asi 3x za pobyt, tzn, že obden bylo navíc k melounům červené želé, 1x prášková šlehačka bílá, 1x prášková šlehačka čokoládová, 1x pudinkový dezert.

Hlad mít nebudete, ale nepochutnáte si a ani si moc neužijete výběru ze "švédského" stolu. Rozhodně je to lepší varianta než servírované menu. Snídaně byla z toho všeho nejlepší i když v deklarovaných 3hvězdách by měl být výběr větší a rovněž by mělo být větší i množství.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Pokoje hotelu jsou velmi jednoduše zařízeny a odpovídá to fotografiím, které jsou na webu zveřejněny. Pokud máte pokoj do ulice mohou Vás rušit projíždějící auta, která jezdí celou noc, pokud je pokoj orientován na bazén, tak Vás může v noci rušit čerpadlo bazénu, které je dost hlučné. V noci jede čištění na plný výkon. Posezení venku na terase hotelu je vybaveno nábytkem, který působí dojmem, jakoby byl posbírán z předešlých sezon nebo jz imých hotelů. Fotografie se stejnými šedými ratanovámi židlemi s polstry rozhodně neodpovídá skutečnosti. Jsou zde plastové zelené židle, čalouněné černé interiérové židle a šedé ratanové. U každého plastového bílého stolku jsou maximálně 3 židle a někdy jsou i stejné!! Skleničky na džus (o objemu 1.5 dcl) jsou rovněž každá jiná a je jich málo. Personál nezdraví, což je smutné. Rozdodně je velmi příjemné, když se na Vás servírky a recepční mile usmívají a hlaholí na Vás kaliméra a helou. Služby hotel nenabízí absolutně žádné. Internet je na recepci dostupný, ale často nefunguje a musí jej recepční restartovat.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž a moře (pouze přes místní komunikaci) jsou luxusní !!! Skvělý písek, skvělé skákací vlny !! Místy jsou úžasné kulaté kameny, které každý sbírá a nejeden si odveze jako vzpomínku domů. Lehátka jsou za 5E na den. Pláž je skvělá!!!!!

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Hotel je přímo na promenádě. Hned vedle je spousta taveren, hotelů, mini a supermarketů a půjčoven aut. Pěknou procházkou (kolem těchto taverniček a hotelů z jedné strany a šplouchajícího moře z druhé strany cesty) se dostanete do Rethymnonu. Taky tam jezdí každou řeckou půlhodinu autobus. Ale procházka je příjemná, hlavně to není daleko a rychle to uběhne. Kdo po večeru touží po nočním životě tak si přijde na své.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Pláž a poloha hotelu je na skvělém místě u pláže a v blízkosti Rethymnonu. Tyto dvě věci jsou opravdu skvělé. Zato ubytování, služby hotelu a personál jsou bídné. Slovem katastrofické je možné ohodnotit stravování. Na místo bych jela znovu, ale do tohoto hotelu už ne. Vybrala bych si třeba Hotel Minos nebo Atlantis Beach, které jsou jenou kousek od Flisvosu. Asi bych tento hotel nedoporučila nikomu, koho znám, rozhodně ne s dětmi. Řekla bych že mladí, kterí chtějí večer jít za zabavou a nemají žádné jiné nároky by mohli být spokojeni.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání