Napsat recenzi

Skvělá rodinná dovolená

Recenze hotelu Dimitrios Village Beach Resort & Spa **** (Řecko - Kréta - Rethymnon)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 52x
Recenze se líbila: 84 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pro bezvadnou dovolenou s dětmi zde najdete vše. Všechno je v dosahu, ať už přímo v areálu, nebo v okolí. Hotel je přímo u pláže, výběr z několika bazénů s různými hloubkami. V noci klid. Přívětivý, ochotný personál. Písečná pláž, čisté moře. Jediná nevýhoda je větší vzdálenost od letiště (cca 80 km) i od většiny zajímavých míst na ostrově. Hotel je oblíbený rodinami s dětmi, bezdětným párům, nebo těm, kteří si chtějí na dovolené odpočinout od dětí pobyt nedoporučuji.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Pojmenování "village" je přesné, je to taková malá vesnička. Několik nižších budov, mezi nimi bazény i zeleň. Moderní vybavení pokoje, místnosti prostorné, velký balkon se sušákem, klimatizace.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Za nás výběr perfektní, každý večer jiná kuchyně (téma), nápoje teplé i studené samoobsluhou + láhev vody na stole. Kromě snídaně, oběda a večeře v rámci all inclusive od 11 do 18 pizza, hot dog, palačinky, salát, hranolky a další + zmrzlina a samozřejmě teplé i studené nápoje, včetně ledové tříště. Večer popcorn pro děti.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Tři venkovní bazény - jeden hlubší, druhý mělčí (1,2 m) a dětský se skluzavkami + malé brouzdaliště. Jeden polovnitřní bazén - je sice uvnitř, ale jedna stěna je otevřená. Dětské hřiště, zastíněné po celý den, play room, vnitřní dětský klub, několik kulečníkových stolů, pink ponk. Animátorka pro děti - celodenní aktivity + večerní minidisko. Dvakrát v týdnu animační večer - my zažili kouzelníka a diskotéku, na programu jsem viděla ještě vystoupení řeckých tanců. Pravidelný úklid pokojů i restaurace, personál příjemný, mini market v rámci hotelu, wifi zdarma po celém areálu (až na pláž).

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Písečná pláž s oblázky při vstupu do vody. Asi záleží na okolnostech, první den nebyly, pak je tam moře naplavilo. Dostatečně velká, aby tam nebyla hlava na hlavě. V moři je poměrně dlouho mělčina, což je pro děti skvělé, ale třikrát jsme za ten týden zažili dost velké vlny, které daly zabrat i v tak malé hloubce. Moře čisté, jen poslední den pobytu přinesly vlny řasy. Sprchy na odchodu z pláže, WC v hotelové zahradě, která je opravdu hned u pláže. Lehátka za poplatek, přestože patří hotelu - 6 euro za set dvou lehátek, stolečku a slunečníku. Vodní sporty cca 400 m.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Cca 400 m od hotelu začíná promenáda se spoustou taveren a obchůdků a krásným výhledem na moře a pevnost v Rethymnu. Větší obchody jsou i blíže hotelu, zastávka autobusu také, nejbližší lékárna cca 1 km, klinika cca 2 km. Střed města Rethymno asi 3 km, dá se tam buď dojít po promenádě, nebo dojet autobusem, je tam pěkný přístav se starobylým majákem, pevnost a klasické řecké uličky s tavernami a obchůdky. Stojí za to navštívit.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Ideální dovolená pro rodiny s dětmi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání