Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Minoa Palace*****

Recenze hotelu Minoa Palace Resort ***** (Řecko - Kréta - Platanias (Chania))

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 222x
Recenze se líbila: 447 čtenářům
Fotografie: 25
Videa: 0
Komentáře: 0

Rozlehlý hotelový areál leží přímo u moře, skládá se ze dvou částí spojených mostem přes hlavní silnici.

Ubytování  průměrně (5/5)

Hotel má 254 pokojů, jsou možné jak s manželskou postelí tak i pokoje s oddělenými lůžky, jako přistýlka je rozkládací gauč. Na pokojích individuální klimatizace, sejf zdarma, minibar za poplatek. Možné jsou i bungalovy s výhledem do zahrady. Po příletu mají klienti na pokoji vždy košíček s ovocem, láhev vína a vody.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava formou all inclusive, výběr z 5 druhů jídel.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

V celé budově je WIFI zdarma, hotel má k dispozici kongresový sál až pro 1700 lidí a další konferenční sály. Je zde i pohotovostní lékař - platí se. Klientům je k dispozici knihovna zdarma. Hotel pořádá každý večer různé tematické večery, 2x týdně pak hudební večery, během dne animační programy. SPA - vstup mají osoby od16ti let, fitness zdarma, dětské hřiště, miniclub, možností hlídání dětí od 2 do 14 let. Tenisové hřiště. Kostelík.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Písečná pláž s pozvolnějším vstupem do moře přímo u hotelu, lehátka, sluneční i plážové osušky zdarma.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Luxusní hotel vhodný zejména pro náročné klienty.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání