Napsat recenzi

Hotel Dessole Malia Beach

Recenze hotelu Dessole Malia Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Malia)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 1 035x
Recenze se líbila: 125 čtenářům
Fotografie: 17
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pláž Pláž
  • Přední bazén se slanou vodou a vířivkou Přední bazén se slanou vodou a vířivkou
  • A la carte večeře - předkrm A la carte večeře - předkrm
  • Hlemýždi jako předkrm Hlemýždi jako předkrm
  • Pohled na moře před hotelem Pohled na moře před hotelem
  • Venkovní část restaurace Venkovní část restaurace
  • Hlavní ulice u hotelu Hlavní ulice u hotelu
  • Stará Malia Stará Malia
  • Stará Malia Stará Malia
  • Stará Malia Stará Malia
  • Moře Moře
  • Výhled z okna Výhled z okna
  • Výhled z okna Výhled z okna
  • Deštníky a lehátka na pláži Deštníky a lehátka na pláži

V tomto hotelu jsme s přítelem strávili skvělou a příjemnou dovolenou. S veškerými službami jsme byli naprosto spokojeni a hotel určitě můžeme doporučit.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoje plně dostačující, každý den uklizené a každé 3 dny se měnily ručníky. Nechyběla ani klimatizace a balkon s posezením. Měli jsme výhled do nádherné zahrady a dokonce jsme viděli i kousek moře. V koupelně byla vana, záchod, velké zrcadlo, dávkovač na mýdlo a sprchový gel, který šel použít i jako šampon. Také jsem ocenila kvalitní fén. Místo peřiny byla lehká plachta, kterou jsme však měli s partnerem dohromady, což byl občas problém :D Dále zde byly 2 vestavěné skříně s poličkami, věšáky a v jedné z nich se nacházel trezor. Pokoj byl také vybaven malou lednicí.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Strava byla vynikající. Vždy byl velký výběr nejrůznějších jídel. Vybrat si mohl jak člověk zvyklý na jednoduchá obyčejná jídla, tak i člověk, který má rád speciality. Na snídani se podávaly různé druhy pečiva, sýrů, buchet, ovoce, zeleniny. Dále také palačinky, vajíčka na způsob omelety, volského oka a vaječiny a také smažená slanina. Samozřejmě nechyběl řecký jogurt a různé druhy cereálií. Vždy byly k dispozici různé druhy nápojů - káva, čaj, voda, kola.... Oběd také velice rozmanitý. Obvykle člověk našel z každého druhu masa něco, rýže, brambory, těstoviny, spousta salátů (milovala jsem řecký salát), polévka a taky mnoho zákusků a zmrzlina. Večeře byla každý večer jiná, vždy podle nějakého státu - Řecká, Krétská, Italská, Asijská, Mexická... Člověk mohl vyzkoušet vždy něco nového a typického pro danou zemi. Po celý den až do půlnoci byl k dispozici bar s nejrůznějšími nápoji, alko, nealko, káva a dokonce i popkorn. Nacházely se zde také 2 bufety. V jednom vzadu za bazénem dokonce dělali od 11:00 do 16:00 pizzu a taky sendviče, ovoce a sladké pečivo. V druhém bufetu u předního bazénu také podávali během dne občerstvení, takže se prakticky nemohlo stát, že by byl člověk hladný. Velmi oceňuji možnost nechat si oběd zabalit v případě, že se vydáte na výlet. Tento zabalený oběd se skládá ze sendvičů se zeleninou, šunkou a sýrem, dále ovoce, fruko a voda. Pokud máte all inclusive, tak máte 1x za pobyt nárok na a la carte večeři. Mohla jsem si vybrat mezi jehněčím, vepřovým a plněnými paprikami (ano, myslí se zde i na vegetariány). Co mě velice překvapilo a zároveň vyděsilo bylo to, že mi na předkrm donesli hlemýždě a mému příteli škeble a další mořské živočichy. Sice jsem na to neměla odvahu, ale pokud člověk rád experimentuje, přijde si zde na své.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Co se týče vybavení, nemůžu si na nic stěžovat. Nacházely se zde 2 bazény. V zadním byl větší klid a sladká voda, v předním byla slaná voda a vířivka. Vzadu se nacházel minigolf, posilovna, amfiteátr a plážový volejbal. Celý hotel se nachází v naprosto nádherné upravované zahradě. V areálu se nachází i obchůdek se suvenýry, hračkami do vody, opalovacími krémy a dalšími nezbytnostmi k moři. Vše za poměrně rozumné ceny. Personál naprosto skvělý. Prakticky se všemi se dalo domluvit anglicky nebo rusky. Byli zde úžasní animátoři, kteří se starali o perfektní program - protahování a cvičení v moři, tanec a cvičení v bazéně a každý večer zábavní program v amfiteatru a dětská diskotéka. Mnozí animátoři si i zapamatovali naše jména a když byla chvilka, tak si s námi popovídali. V průběhu dne i hlídali děti a hráli s nimi hry. Je zde také možnost zajít si masáž, která však stojí okolo 50 - 60 eur. Nicméně to stálo za to, paní masérka byla moc šikovná. Osušky se zde daly půjčit za vratný depozit a byla možnost si je každé 3 dny vyměnit.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pláž písčitá, poněkud malá, ale lehátek a slunečníku dostatek. Lehátka s deštníky se nacházely i u všech bazénů. Všechno vždy uklizeno a moře čisté. Jeden den se však ukázaly řasy a chaluhy, které pak traktůrkem odklízeli. 2 dny byly docela velké vlny a plavčík hnal lidi z vody jen co se na ni podívali :D Dalo se jít i na vedlejší pláže, které byly o trošku větší.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Hotel se nachází ve městě Malia. V blízkosti hotelu se nachází spoustu obchůdků a taveren. Musím říct, že zde byly moc hezké suvenýry za relativně dobrou cenu. Určitě stojí za to si zde pořídit produkty z oliv, které Kréta vyváží ve velkém. Určitě se vyplatí vydat se asi 2 km od hotelu do staré Malie, kde uvidíte typické staré řecké domky a kostelíky. Ve městě jsou i autobusové zastávky, které vás zavezou téměř kamkoliv. Asi 4 km od hotelu se nachází pozůstatky Malijského Mínojského paláce, které stojí za to navštívit, pokud jste milovníci historie.

Jinak je okolí hotelu klidné a v noci se určitě vyspíte.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem předčil má očekávání. Nejvíc mi udělala radost krásná zahrada, výborné jídlo, čistá pláž a moře a skvělí animátoři. Vše vždy čisté a uklizené. Někomu by možná přišly až moc obyčejné pokoje, ale pokud nejste příliš nároční, budou vám jistě stačit. Navíc my jsme tam chodili jen spát.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání