Napsat recenzi

Pěkná dovolená pro nenáročné

Recenze hotelu Carolina Mare Hotel allsun **** (Řecko - Kréta - Malia)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 470x
Recenze se líbila: 495 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásně čisté moře, místy kameny, písčitá pláž. Ubytování odpovídá 3 *. Standardní pokoje. Byli jsme spokojeni.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Po přečtení recenzí před odjezdem (9.7.2013) jsme měli trochu strach jaký pokoj dostaneme, ale dobře to dopadlo. Měli jsme 2lůžkový pokoj s přístýlkami (formou palandy), pro nás 4 stačilo. V koupelně jsme měli vanu. Někdo měl sprchový kout a jsou prý malinké. Každý den uklizeno.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Měli jsme all-inclusive a vždy byly fronty na jídlo, ale jinak vše ostatní OK. Jídlo nám chutnalo. Z ovoce každý den 2 druhy melounů a nakrájené pomeranče a asi 3x byl kompot z meruněk. Každý den polévka a cca 5 druhů jídel. Hranolky stále. Zeleninové saláty. Výborné tzaziky a moučníky! Pití v jídelně z automatů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Hotel nemá uzamykatelnou místnost na kufry (příjezd/odjezd). Nechávají se na chodbě u recepce. Nic se nám neztratilo. Měli jsme v ceně klimatizaci, ale ovladač si musíte vyžádat u recepční. Trezor na týden 25 Eur a na více jak týden, tak 30 Eur. Lehátko na pláži 3 Eur za den. All-inclusive - plážový bar denně 10-18hod. (zmrzliny 14-18h.). Snídaně 7,30-10,00h., obědy 12,30-14,00h., večeře 19,00-21,00hod. Každý večer cca od 21h. nějaký program. V bazénech slaná voda - nevyužili jsme, protože jsme přijeli hlavně kvůli moři. Bazén máme doma, to pak nemusíme jezdit k moři.

Odjížděli jsme domů ráno, s naší delegátkou (Exim) jsme si domluvili, aby zařídila brzkou snídani (5,45h.). Vše zařízeno.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Písečná pláž je hned u hotelu. Pozvolný vstup vhodný pro děti i neplavce. V moři místy velké ploché kameny. Musíte si umět najít kus v moři, kde nejsou. My jsme si našli a vše v pohodě. Boty do vody nejsou potřeba. Voda byla čistá. Sice byly vlny, ale my se v nich vyřádili.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Na protější straně jsou krásné hory, ale v okolí nic moc. 1 supermarket a směrem k Malii přibývají.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Doporučuji nenáročným klientům a rodinám s dětmi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 40 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání